lørdag den 17. juli 2010

Iskage og Tulle

Min Jimmi kørte mig lige forbi lægevagten, da jeg stadig føler at jeg trækker vejret igennem en dyne....men det lyder fint jeg skal bare tage lidt mere astma medicin, så skulle det gerne blive bedre....det håber jeg så på !!
Vi besluttede at køre en lille tur ud på Strandvejen til Skodsborg for at få en isvaffel, og lige da vi havde købt vores is, var der pludselig en lille hund med store ører der strittede lige op i luften der fjumrede rundt.....Det var Tulle der var ude og lufte sin mor og far, desværre havde jeg ikke kamera med, jeg havde jo ikke regnet med at vi skulle nogen steder....så desværre ingen billeder lige nu, det kan være jeg kan tigge nogle hos min datter....for Tullebarnet var også ude og mærke på det store hav og smage lidt på tangen.....hun er bare så sød og tuller fuldstændig rundt i sin egen lille hundeverden.....

3 kommentarer:

 1. Uha, sikke noget at du måtte til lægevagten! Men dejligt at der var råd at få.
  En tur langs Strandvejen er rigtig dejlig, og jeg håber, du kan lokke et billede af Tulle ved vandet ud af din datter :-)
  Ha' en god søndag, Annemarie!

  SvarSlet
 2. Hvor må det være træls med sådan en omgang astma i denne fugtige varme. Jeg kender godt det med at komme afsted uden kamera.. det er så træls, for de gode motivre står jo nærmest i kø, når man står der helt tomhændet.. Jeg har heldigvis et OK kamera i min mobil, og den har jeg ALTID med mig.. :-))

  SvarSlet
 3. Madame og Inge ja det er lidt irreterende med denne her høje fugtighed vi har, men i dag har temperaturen da været lidt mere "danskvenlig".....Jeg prøvede også at fange den lille Tulle med mobilkameraet, men hun er alt for hurtig til at jeg kan nå få et godt billede. Go søndag aften til jer.

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...