søndag den 16. december 2012

Naja og Elias..

og deres mor og far fik besøg i dag af; Mormor, Morfar, Onkel Jesper og Olde. Der blev hygget med adventsgaver, kalendergaver og der blev spist æbleskiver, Elias blev beundret og der blev leget lidt. Vi glæder os til at se dem 1. juledag, der er længe til!

IMG_9904 IMG_9911 IMG_9913 IMG_9937 IMG_9954

IMG_9962 IMG_9963

Her startes motorcyklen, Naja har fået sin egen nøgle til at starte sine motorcykler med.

26 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig familiedag I har haft.. Kan godt forstå du synes der er længe ti juledag... Kan du ikke smutte en tur derned næste weekend.. :-)
  Knus og god aften hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det kunne jeg godt, men de får også en masse gæster i julen og synes de skal have lidt tid sammen alene..Knus og i lige måde..;-D

   Slet
 2. Dejlige billeder..:-)
  Hvor ligner du og din mor hinanden meget..:-)
  Hvad siger Naja til lillebror Elias?
  Hun ser nu ud til at være travelt optaget af at pakke gaver ud, det er sikkert også meget sjovere..lol

  Fortsat god søndag fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi ligner hinanden. Naja er glad for Elias, men pakker er også godt...;-D

   Slet
 3. Åh herregud hvor Elias dog lille, det er slet ikke til at forstå at han en dag vil være en granvoksen mand med størrelse 44 i sko. Hvorfor får han flaske?

  Ja hvad siger Naja til at have fået en lillebror, så hun pludselig skal dele forældrene med nogen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er lidt svært at se sådan et lille menneske pludselig en dag er vokset én over hovedet..Han får flaske fordi Josefine producerer overhovedet ingen mælk, desværre, hun har prøvet hele ugen, men der kommer ikke noget og Elias skal jo have mad...
   Naja skal jo lige vænne sig, men foreløbig går det fint..;-D

   Slet
 4. dejlige billeder af familien, lille Naja ser ud til hun har styr på det. hele,,, skønt at se lillemanden hos både olde og mormor ❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun har styr på det på, hun er i hvert fald om sig..;-D

   Slet
 5. Ja, sådan en skøn lille familie kan man slet ikke få nok af, men du gør selvfølgelig helt rigtigt i ikke at overrende dem - tænk, hvis de fik for meget af mormor? Skrækkelig tanke!
  Men sådan er du heldigvis ikke :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja uha, de skulle nødig blive træt af mig..;-D Nej det er bare så længe Kenneth er på barsel at de skal have lidt fred, de får også tralvt i julen de unge mennesker..

   Slet
 6. Sikke nogle dejlige billeder! Jeg håber, du kan smutte en tur derned næste weekend, for der er længe til 1. juledag ... :-)

  SvarSlet
 7. Så utrolig flotte barn. Dere må kose dere sammen i julen, alle sammen!

  Ønsker deg en ny fin desember uke! Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Vivi..og i lige måde..Klem

   Slet
 8. Han er altså ikke meget for at åbne øjnene, når du tager billeder, ham Elias. Kan du ikke gøre noget ;-)Og Svesken ser en anelse mopset ud, da hun pakker pakke ud. Er det fordi, det går for langsomt med at flå papiret af?? Ja, nu er der pludselig lang tid til 1. juledag. Det må da nærmest være umuligt at holde ud?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej han er en lille bandit, det ene øje blev åbnet lidt på klem, det var for anstrengende at åbne begge helt..Ja det skal helst gå hurtigt, det er jo spændende hvad der er i de pakker..;-D Og nej det er næsten ikke til at holde at skulle vente så længe..

   Slet
 9. Dejlige billeder, Annemarie. Jeg kan slet ikke tåle at se med her. Jeg får for mange gode idéer til legetøj her hos dig. Har netop købt en kylling som Najas til et lille familiemedlem. Nu ser jeg, Najas nye indkøbsvogn. Det var ellers også en god idé. Jeg har ikke selv børn/børnebørn, så jeg har ingen anelse om, hvad der er oppe i tiden hos småbørn. Så tak for idéerne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De købte indkøbsvognen på et loppemarked, og Naja elsker at drøne rundt med alt hvad der har hjul på..Og velbekommen..;-D

   Slet
 10. O ja då har ni haft stugan full med folk då. Vad roligt. Här har nästan all snö försvunnit då det har varit plusgrader. Ha det bra !

  SvarSlet
  Svar
  1. Her har det også været plusgrader..;-D

   Slet
 11. Skønne skønne billeder. Jeg nyder hver gang at se Jeres olde. Det er så dejligt, når den ældre generation stadigvæk kan være med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt og Naja er meget glad for Olde og omvendt..;-D

   Slet
 12. Tillykke tillykke tillykke med lille Elias. Dejlige familiebilleder♥ Og sikke et smukt navn de har givet ham. Elias er jo også Elijah og kom til at tænke på Elijahs hellige sted i Haifa da jeg læste om familieforøgelsen♥ http://www.sacred-destinations.com/israel/haifa-elijahs-cave.htm KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og ja det er et smukt navn og tak for linket..;-D

   Slet
 13. Skønne billeder af jer alle - hvor er Naja sød med indkøbsvognen ;)

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...