tirsdag den 11. december 2012

Julepynt og gaver

Så er julegaverne købt, det blev klaret på 2 1/2 time, og jeg fik også købt et par nye kørestøvler med lidt foer i, de gamle kunne ikke mere. Hmm kørestøvler tænker I, hun kører vel ikke på motorcykel nu! Nej det er til bilen, jeg har store tykke, varme og vandtætte støvler men jeg har ikke rigtig nogen fornemmelse for pedalerne i bilen når jeg har dem på, så de står i bilen sammen med: et par uldsokker, skibukser, ekstra tykke luffer, et uldtæppe og en sneskovl, bare for en sikkerheds skyld hvis bilen nu skulle finde på at strejke i vinterkulden.

Lidt nisser er der kommet op, ikke mange, for det er der ikke plads til og jeg har heller ikke behov for at pynte meget op. Så med sneen og et par stearinlys tæt så giver det en fin julestemning. Lige nu er jeg vist også mere i mormorstemning og det er en god stemning at være i.IMG_1953 Hr. og Fru FrostIMG_1973 Gammelnisserne, som Jimmis mor lavede til mig for nogle år siden.IMG_1974 Køkkenmusene som Josefine har lavet i trylledej, for mange år siden.IMG_1984Og Knud og Rosa som min mor har strikket også for mange år siden, så lidt julestemning er her i Rækkehuset.

22 kommentarer:

 1. Lidt julepynt skal der til i denne måned.. Knus og god dag til dig.

  SvarSlet
 2. Skøn julepynt du har! Og mormorstemning må være en rigtig dejlig stemning at være i :-) Klem og en god dag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en dejlig stemning..Klem og i lige måde..;-D

   Slet
 3. Knud og Rosa sidder hyggeligt i den store øreklapstol, jeg gider heller ikke overpynte, så forstår dig godt

  Du er en af de fornuftige med overlevelses pakke i bilen ,klogt af dig. dumt dem der ikke har skovl og tykke sokker med i bilen

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er en lille frossenpind så jeg tør ikke andet end at have varmt tøj med...;-D

   Slet
 4. Mormorstemning må være aldeles dejligt :-) Lidt julepynt skal man jo ha', og hvis der knytter sig en historie til tingene, er de altid ekstra fine. Du er en fornuftig kone, hvad angår bilkørsel i vintertiden. Jeg kører helst heller ikke uden for byskiltet uden i hvet fald godt med overtøj. Gemalen derimod - suk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal helst være lidt historie bag nisserne og ja jeg er en fornuftig kone, hvad angår om ikke at komme til at fryse..;-D

   Slet
 5. Mormorstemning kan da slå enhver julestemning af pinden. Skønne nisser.
  Julegaver på 2½ time kan jeg desværre ikke gøre efter, for den første times tid går på færgeturen til fastlandet :-) Derfor er jeg glad for, at nettet er opfundet.
  Ha´ en dejlig dag. Måske sner det ? Her har vi ikke fået mere end det lidt, som kom i går.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nettet er en god ting, der skal jeg også have købt den sidste gave..;-D her er det også holdt op med at sne, heldigvis..;-D

   Slet
 6. Sikke nogle skønne nisser du har, og de har alle en historie med sig, så holder man også mere af dem. Da jeg var barn havde vi mange kravlenisser, og det var den gammeldags slags, bl.a. tegnet af Herup. Dem passede min mor godt på, desværre ved jeg ikke, hvad der blev af dem efter hendes død.

  Du er dog en fornuftig bilist i vinterkulden. Bare flere gjorde som dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærgeligt at nisserne forsvandt, det var ellers noget at gemme på..;-D

   Slet
 7. dejligt med lidt nissehygge ;-) Og stort tillykke med det nyeste barnebarn.... det kan da kun blive en god jul hos jer, va?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja det bliver en god jul..;-D

   Slet
 8. Hyggeligt! Men den allerbedste stemning er da absolut mormorstemningen!!! :)

  SvarSlet
 9. Det er altså nogle søde nisser du holder dig. Og så kan jeg altså rigtigt godt lide at du har udstyret på plads i bilen her i vintertiden.. har du så osse en refleksvest?... i kabinen? (flere er altså blevet ramt da de gik ud af bilen og om i bagagerummet efter en refleksvest).. Men deler i øvrigt princippet.. husker en kold vinter for flere år siden hvor jeg pendlede i en ældre engelsk cabriolet... brrr.. der havde jeg en sovepose med osse..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rådet, jeg har refleksvest og den ryger fluks om i kabinen..;-D

   Slet
 10. Lidt julepynt, ja måske! men godt :-)
  Varme støvler, hue, vanter, skovl og tæppe er et most at have i bilen på denne årstid, men ved aldrig hvornår man får brug for det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej man ved aldrig og forhåbentlig får jeg ikke brug for det..;-D

   Slet
 11. Fornuftig kvinde! Jeg helgarderer mig også mht. vinterudstyr i bilen ... der skal simpelthen ikke komme noget som helst bag på mig i den forbindelse. John prøver at skjule, at han smiler overbærende. Men han kan så få lov til at være den, der sidder og hammerfryser, den dag vi sidder fast i en snedrive!

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...