søndag den 7. oktober 2012

Besøg og skab.

Vi har allerede haft flere besøg i Rækkehuset. Min mor var forbi og spise i torsdags og fik kløet Trunte lidt på ryggen. (Min mor er ellers ikke kattemenneske, men hun har overgivet sig til vores katte, og Trunte har altid været glad for “Olde”.) Vi har også haft besøg af låsesmeden Jan og hans kæreste Stine (de er også kanoroer, dem har vi også kendt i mange år), Jan skulle skifte håndtaget i vores havedør så nu er der kommet lås på, hvilket så også mindsker risikoen for ubudne gæster.IMG_0994 Josefine, Lillebror og Trunte.IMG_1018 John og Lotte kom forbi i går til lidt mad og hyggesnak, det er alt for lang tid siden vi har haft tid til at være sammen. IMG_1041

Og så har vi været nødt til at købe et par nye skabe, da vores store vitrineskab fra lejligheden desværre ikke kan være nogle steder i Rækkehuset så det skal sælges. (Det står foreløbig i brændselskuret). Men vi har så købt to nye i samme stil, et med to låger og et med én låge. Jimmi fik så samlet det ene skab i går, vi havde også travlt med at køre på genbrugspladsen med en masse skrald det skal vi så også i dag, så Jimmi kan få hans motorcykel ind i skuret, nu er det blevet for koldt og glat at køre, så nu må han tage “Havelågen” til stationen og så med S-toget til Hvidovre. Fordelen er så at han kan nå at få en lille lur i toget når han skal hjem fra arbejde. 6-10-2012 Jeg er supergod til at holde skruer og række værktøj!IMG_1046 Det færdige resultat, når det andet skab så er samlet så kan jeg få tømt et par flyttekasser mere. IMG_1032

Vores sofa som før havde hvidt betræk er nu blevet grå (hurra for Ikea og deres gode idéer med at man kan skifte betræk i stedet for at skulle købe en hel ny sofa!), vi har fået købt to nye øreklapstole, som er fantastiske at sidde i, det er dog kun den ene der kan ses her. Til daglig har vi tæpper over sofaen og stolene for “tøserne” har endnu ikke lært at tørre fødderne af, før de hopper op i møblerne med deres våde kattepoter.

Men hvordan har vi det i Rækkehuset? Vi har det rigtigt godt, vi følte allerede fra den første dag at vi var kommet hjem, også selvom det var lidt svært at sove rigtigt igennem de første par nætter, men nu sover vi som et par sten. Kattene trives også, de er superglade for haven, der er meget at undersøge. Vi har fået afsluttet den gamle lejlighed og det var overhovedet ikke trist eller vemodigt at skulle sige farvel, vi var bare glade for at komme væk derfra. Her, i det nye sted, er her dejligt stille, naboerne er rigtig søde og alle vi har mødt på vejen har taget pænt imod os, så vi føler os meget velkomne her i Rækkehuskvarteret.

Der er lang vej endnu før vi er endelig på plads, der er rigtig mange ting der skal ordnes og pakkes ud, men nu har vi jo masser af tid til at gå og nusse og finde ud af hvordan det skal være i det lille hus. Jeg glæder mig dog til at min vaskemaskine kommer i løbet af ugen så vi kan få tilsluttet både den og opvaskeren i køkkenet, der skal vi så have en autoriseret installatør ud på besøg før det kan godkendes af udlejeren. Men det bliver godt når jeg kan smide tingene i opvaskeren og slippe for at vaske op i hånden. (Synes stadig det er et mærkeligt udtryk!)

God søndag til jer alle.

26 kommentarer:

 1. Kan godt forstå at I trives på det sted, for det ser rigtigt godt og hyggeligt ud. Vi flyttede i august og er stadig ikke helt færdige, så jeg kan sagtens forstå ideen med at tage det heeelt roligt når man pakker ud. (vi har dog sat en deadline 1.11. - der kommer min mor på besøg)

  Hvis MC´erne skal ind og stå i skuret håber jeg sandelig også I har lås på dén dør :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi tager det helt roligt og får vi gæster må de tage det som det er..Og jo der er dobbelte døre, den ene med skydelåse og den anden med nøgle, yderdørene er af massivt træ så den er ikke lige til at bryde op. Jeg tager et billede på et tidspunkt så er det lettere at se at det bliver svært at løbe/køre med mc'erne..;-D

   Slet
 2. Er John ved at tjekke om hun har puls.. :-)
  Det ser rigtig godt ud med grå sofa og de nye stole.. Jeg synes I er kommet langt allerede..
  Knus og god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. haha, ja hun frøs lidt så han var lige nødt til at tjekke om der var liv i hende..;-D

   Og ja vi er egentlig kommet ret lang med tanke på at vi kun har boet her en uge..Knus

   Slet
 3. Hvor har I fået det fint, og sikke en masse I har nået, siden I flyttede - dejligt at der også har været tid til at have besøg. Klem og god søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal også være tid til andet end at pakke ud..Klem..;-D

   Slet
 4. Wau , det ser flot ud,, blev helt forelsket i dit nye skab ,

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er flot og vi er også glade for det..;-D

   Slet
 5. Det er sådan det skal være! Der er ikke noget bedre end at flytte ind et sted, hvor man straks føler sig godt tilpas. På trods af rod og flyttekasser over det hele. Dér skal I nok blive superglade for at bo :-) Men faktisk er I da nået m-e-g-e-t langt allerede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er nået meget langt..;-D

   Slet
 6. Så er det jo bare helt rigtigt når I allerede fra dag et har følt jer hjemme!
  Skønt at naboerne har taget godt imod, og at det hele kan komme på plads inden alt for længe!
  Dejligt at kattene også har vænnet sig til at komme ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt når naboer tager godt imod én..;-D

   Slet
 7. Ser virkelig ut til at dere får det kjempe koselig i rekkehuset!

  Kos dere masse! klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vældigt hyggeligt..Klem

   Slet
 8. Det ser rigtig godt ud. Jeg kan godt lide det nye tøj til sofaen. Et smart koncept. Her har hunden altså heller ikke lært at tørre fødderne af. Men hun har lært at stå stille ved havedøren, så vi kan hjælpe hende med det værste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare jeg kunne lære kattene det samme..;-D

   Slet
 9. Hvor er I dog nået langt allerede, på billederne du viser, kan man jo slet ikke se noget flytterod. Ja det er rigtig smart, at Ikea har designet nyt overtræk til sofaerne, så man ikke behøver at investere i en helt ny sofa. Øreklapstolene ser fantastisk lækre ud.

  Der er ikke noget at sige til, at kattene er glad for haven - det er jo helt nyt land at erobre, når man er vant til at være indekat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Stolene er fantastiske lækre at sidde i og ja det er en helt ny verden for kattene..;-D

   Slet
 10. Ikke vanskelig å forstå at dere trives der Annemarie:) dere har fått det kjempefint. Og skapet var flott :)
  Ja hurra for ikea's ektorp. Jeg angrer meg såååå for at jeg ikke kjøpte den til film-stua....
  Jeg følte det som deg den dagen jeg flyttet fra trondheim....ikke noe vemod eller tristhet.....selv om jeg av og til kan savne bylivet...men vi har det godt her.
  Klem fra meg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har fået det fint og vi savner slet ikke det gamle sted..Klem

   Slet
 11. Trevligt med lite besök. Det ser ju bra ut i eran nya bostad. Ha det bra !

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hyggeligt med besøg..;-D

   Slet
 12. Hvor får I bare et dejligt hjem - jeg forstår sandelig godt, at I er superglade for at være flyttet.
  Smukt skab ... me like.
  Men hvorfor grå sofa? Den hvide så da stadig flot og pæn ud, så vidt jeg kunne se i et tidligere indlæg. Kattepoter, måske? Eller kunne øreklapstolene kun fås i grå? :-)
  Uanset hvad, er det et rigtig smart koncept, at den bare kan skifte tøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var ikke helt hvid mere, og stolene kunne kun fås i grå og det må gerne passe lidt sammen..;-D

   Slet
 13. Ærgerligt, I ikke kunne få plads til jeres gamle vitrineskab i huset, men de nye er flotte. Er de også fra IKEA?
  Ektorp sofaen er super. Den har vi også i sommerhuset. Det er nemlig genialt, man kan skifte betræk efter humøret :-)
  Jeg kan tænke mig, at kattene nyder udelivet. Det er en helt ny verden med en masse nye oplevelser og indtryk. De må være trætte om aftenen.
  - Og Naja nyder også mormors have ... :-)

  SvarSlet
 14. PS: Du ved forhåbentlig, at betrækkene kan vaskes? Kassér ikke det gamle. Måske får du lyst til hvidt betræk igen til sommer. Vores har været vasket, jeg ved ikke hvor mange gange.

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...