onsdag den 26. september 2012

På fredag…

får vi nøglen til Rækkehuset og så flytter vi ind på lørdag. Jimmis kollegaer fra Andys Pengeskabstranport kommer og hjælper så det kan højst tage et par timer eller tre at få flyttet hjemmet ca 1 km. Nu kan tiden kun gå for langsomt. IMG_0238 Og så er der sikkert nogen der sidder og tænker; hmm Pengskabstransport, var Jimmi ikke dyrehandler? Jo det var han indtil den 1/6 hvor han forlod sin stilling med 3 minutters varsel. De glemte at give ham løn hver gang det blev lønningsdag, og da det havde stået på et halvt år så fik Jimmi nok. Han fik lønnen, men altid med flere dages forsinkelser og med masser af dårlige undskyldninger om hvorfor lønnen ikke var gået ind og det er uholdbart. Så Jimmi gik ledig i ca 3 uger(ingen karantæne fra fagforeningen, han var i sin fulde ret til at gå når han ikke fik sin løn) og så fik han sit gamle job tilbage. Han er glad for at være der igen og kollegaerne er også glade for at få ham tilbage…Og lige nu så er det jo rigtigt godt at han arbejder i flyttebranchen!!

24 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå at I glæder jer helt vildt til at rykke.. de sidste dage inden flytningen er sådan nogle irriterende ventedage, hvor man nusser rundt og prøver at få de sidste ting ordnet.

  Godt at se at I har kvalificeret hjælp til selve flytningen, så går det hele altså bare meget nemmere.

  Grim situation med lønnen, kan godt forstå at han valgte at rykke derfra, selvom det jo nok var et spændende sted for ham. Nu må han fange sine egne padder i naturen så du kan få billeder af dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi nusser bare rundt og kan faktisk ikke rigtig komme til nogen steder, det bliver lidt lettere at få vasket paneler og dørkarme af når her er tomt. Køkkenet er næsten rengjort, det var også det mest besværlige at få gjort rent.
   Jimmi er heldigvis god til at få øje på småkravl i naturen så det går nok at han ikke er omringet af dyr til hverdag..;-D

   Slet
 2. Det bliver godt endelig at komme i gang med flytningen. Og så er det rart med stærke folk og en stor bil :-)
  Lønnen skal falde den dag den skal. Vi var på vej til England for at arbejde i tidernes morgen, men det blev aldrig til noget, da landmandens arbejdsgiver derover ikke sørgede for at lønnen faldt prompte, og så turde vi ikke tage chancen for at det kun var en enlig svale.
  God pakkedag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rart at der kommer kvalificeret hjælp på. Kan godt forstå at I ikke turde tage chancen med England, det havde vi heller ikke gjort..Og tak..;-D

   Slet
 3. Hvor er det spændende, at I flytter allerede på lørdag! Men uf da, sikke noget med Jimmys arbejdsplads, der ikke udbetalte løn på lønningsdagen - godt han hurtigt fik sit gamle job tilbage! Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var godt at han fik gamle job tilbage, det er jo ikke let idag at finde nyt job..Klem.

   Slet
 4. Hihihi, jeg læste det som Andebys og ikke Andys, så jeg nåede lige at forestille mig Jimmi slæbende rundt på von Ands millioner :-D
  Surt med usikkerheden omkring lønnen, men enormt heldigt for Jimmi, at han havde muligheden for at komme tilbage til sit gamle job. Men lønnen er jo vigtig. Det ved vi alt om, vi er (hvis du har fulgt med i medierne) blandt dem, der ikke fik indberettet løn til tiden, og det er alle jo ret meget oppe at køre over.
  Nå, det var et sidespring, hvor bliver det spændende at se alle jeres ting i de nye omgivelser på lørdag og så bruge hele weekenden til at rykke på plads. Håber jeres møbler passer til det nye sted? Sidst vi flyttede, var alle vores stuemøbler pludselig helt forkerte, forkert stil, forkert farve, for store - kort sagt helt forkerte. Det havde vi ikke lige set komme, så der gik et halvt års tid med at finde en holdbar løsning. Nå, den slags ups'er sker sikkert ikke for jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi, bare han gjorde, så kunne der måske falde lidt af til os. Heldigvis er min løn gået ind, men irreterende for dem hvor den først går ind på mandag. Ang. møbler så har vi allerede et skab vi ikke får plads til, lidt ærgeligt da jeg er meget glad for det, men måske det kan stå i kælderen..:-D

   Slet
 5. Ih hvor bliver det spændende.
  Først lidt hårdt arbejde, og så til alt det sjove. Jeg glæder mig på jeres vegne.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er hårdt arbejde at pakke et hjem ned men glæder mig til at pakke ud igen..Og tak..;-D

   Slet
 6. Det blir bare så spændende og godt for jer..jeg ønsker jer en rigtig god flytning.... Træls når arbejdsgivere ikke udbetaler løn til tiden , arbejdsgivere vil jo gerne ha medarbejderne kommer til tiden og udfører mindst 30 % mere end de egentlig skal ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er træls når man ikke får sin løn og han kom aldrig for sent og havde ingen sygedage...;-D

   Slet
 7. Bra att Jimmi fick ett nytt jobb. Hoppas ni ska trivas i det nya huset. Ha det bra !

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Janne, tak skal du have..;-D

   Slet
 8. Ihhh det er bare så spændende med det hus!
  Og GODT at Jimmi smuttede - man skal da have løn!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare spændende og vi glæder os helt vildt meget..Og ja man skal da have sin løn!

   Slet
 9. Så fedt at det snart er nu.. :-) Jeg glæder mig så meget til at se jeres nye hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare så fedt og vi glæder os til at vise jer det...;-D

   Slet
 10. Hvor dårligt at Jimmi ikke fik løn til tiden - det er da bare ikke ok!...
  Herligt, at han fik job i sit gamle firma. Tillykke med det. Det bliver bare godt at komme iorden, selvom det tager tid at pakke ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er bare ikke i orden..Og ja det bliver godt at komme i orden igen..;-D

   Slet
 11. Først vil jeg gratulere deg med dagen som har vært :) vi er like ung du og jeg :)) stor gratulasjonsklem til deg.
  Gratulerer med nytt sted og bo også, spennende tider for dere, slitsomt men utrolig gøy å flytte.
  Skjønner Jimmy meget godt!! Er det noe man ikke tuller med, så det lønnen!!
  Din lille "sveske" er nydelig:)
  Ha en fin kveld....lykke til med flyttingen....jeg må titte innom deg oftere for å se mere....:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Guri, ja vi er da unge..;-D Og kig du bare forbi lige så tit du har tid..;-D klem

   Slet
 12. Held og lykke med jeres flytning; det bliver så godt at komme til at pakke ud igen. Jeg glæder mig til mange nye billeder på din blog fra rækkehuset og haven.

  Det var godt, at Jimmi kunne få sit gamle job igen; løn skal komme til tiden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at tage billeder fra vores rækkehus og til at pakke ud igen..:-D

   Slet

Skriv du bare din mening...