torsdag den 27. september 2012

Naja, Naja, Naja, Naja..

Naja, Naja, Naja..Hvis I er i tvivl om hvad den lille sveske hedder så skal jeg gerne få hende til at gentage det!! Hun er begyndt at få et større og større ordforråd, lige nu er yndlingsordet hendes eget navn. Det bliver gentaget i en uendelighed og der kan også synges og danses til imens hun lirer navnet af. Spørger du; hvem er Naja? klapper hun sig på sin lille tykke mave. Det varer ikke længe før hun begynder at sætte ord sammen og så er “freden” nok forbi, for det tyder på at hun har arvet snakkegenet efter sin far og han snakker meget.

Men jeg glæder mig til at føre små samtaler med hende, jeg har fået lov at låne hende en dag i næste uge hvor jeg har ferie, så jeg også kan slappe lidt af fra udpakningen af flyttekasser og  vise hende Mormor og Morfars have.

Og så har den lille sveske fået lagt nye dræn i ørene i går, hun får desværre tit mellemøresbetændelse, det første hold dræn hun fik sat i var faldet ud. Nu håber de unge mennesker på at de nye dræn bliver siddende lidt længere end et halvt år. Ørepine er noget skrækkeligt noget, men det ligger åbenbart i generne for Josefine og hendes bror var også “ørebørn”. IMG_0657

24 kommentarer:

 1. Det er så sjovt når de små svesker begynder at tale.. Vi er flade af grin over Emil når han fortæller og forklarer..
  Knus og god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sjovt og der kommer hele tiden nye ord på. Knus..;-D

   Slet
 2. Det er en skøn alder, når de rigtigt begynder at tale :-) Ordene de misforstår har givet os mange sjove oplevelser. Pøj pøj med Najas øredræn! Klem og god dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en skøn alder og tak..Klem

   Slet
 3. kære lille Naja....hvor er hun skøn,, håber de øredræn bliver hvor de er sat, skrækkeligt hvis hun skal lide med ørepine det stakkels barn, å det bliver hyggeligt at få den lille sveske på ferie et par dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skrækkeligt med ørepine og vi håber også på at de bliver siddende denne gang..;-D

   Slet
 4. Nååh, hvor er det skønt, når de når det stadie, hvor de begynder at tale - Så dejligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. det er dejligt når man kan begynde at tale med dem..;-D

   Slet
 5. Åh, jeg har altså så ondt af ørebørn - og deres forældre. Håber, de nye dræn vil blive pænt siddende. Det er jo også vigtigt, at Svesken hører optimalt, når hun selv skal til at tale. Hvor bliver det herligt, når ordene begynder at vælte ud af hende. Det bliver straks værre, når hun kræver fornuftige svar på sine titusind spørgsmål :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja der findes ting som det kan være svært at svare på...;-D

   Slet
 6. Hvor er hun dejlig :-) Vi krydser fingre for, at drænet bliver siddende denne gang, for ørepine er noget skrækkeligt noget. Især for børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ørepine er forfærdeligt, jeg har jo selv haft to ørebørn og det gør ondt på en når de har ondt..;-D

   Slet
 7. Stakkels lille ørebarn - jeg X'er fingre sammen med alle de foregående.
  I går en skøn taletid i møde - som varer lige til man næsten ikke kan stoppe deres talestrøm igen ... Anna er for længst døbt 'Little Miss Chatterbox', men det er jo stadig kærligt ment :-)

  Lidt øv med Jimmy, men godt, at han ikke skulle gå længere arbejdsløs, end han gjorde. Jeg håber han er okay med ikke at være dyrehandler mere ... bortset fra det med den manglende løn (som naturligvis er uacceptabelt)var han vist glad for jobbet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, et lille sludrechatol, det tror jeg også Naja bliver..Ja det var øv med Jimmi for han var jo glad for at arbejde med dyr igen, men han er nu ganske tilfreds med at være tilbage igen i flyttebranchen selvom det kan være hårdt fysisk.

   Slet
 8. At være ørebarn eller forældre til et er ikke sjovt. Vi har været turen igennem med M i mange år. Drænene faldt ud længe før de skulle, hver eneste gang. En dag var der en der nævnte, at vi skulle prøve at gå til kiropraktor, og han sagde faktisk, jeg ved godt du ikke tror på det, for I har sikkert prøvet lige så meget som vi har. Han havde ret, men jeg fulgte hans råd, og efter mindre behandlinger, end kiropraktoren havde spået, var M rask, og han har ikke haft ondt i øret en eneste gang siden. Det var noget med en nerve der var kommet i klemme under fødslen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan være jeg skulle foreslå kiropraktor hvis det fortsætter, hvilket jeg så håber det ikke gør. Men tak for rådet..;-D

   Slet
 9. Jeg kan huske at have haft mellemørebetændelse som voksen og hvor pokker hvor gjorde det ondt. Jeg fik punkteret trommehinden og så hjalp det lidt. Det må være frygteligt at have et ørebarn, tænk at man slet ikke kan hjælpe dem medens det gør så ondt på dem.

  Hvor er det dejligt at Naja nu begynder at tale. Det kan godt være, at du på et tidspunkt ønske 'freden' tilbage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også prøvet ørepine som voksen og det er utroligt pinefuldt, og hehe ja det kan være man ønsker freden tilbage, men jeg kan jo aflevere hende tilbage igen til hendes forældre og så få hvilt ørerne lidt..

   Slet
 10. Hvor er det skønt når de små begynder at snakke. Det bliver skønt med en hyggedag med hende i næste uge ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver skønt med en hyggedag i næste uge..;-D

   Slet
 11. Ørebørn har jeg heldigvis kun hørt om. Det må gøre vanvittigt ondt - havde selv mellemørebetændelse som 16 årig og jeg var da lige ved at dø!!

  Håber hun snart er frisk igen! Og jeg er sikker på at du vil nyde jeres dag i næste uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er frisk igen og du kan tro jeg vil nyde at være sammen med hende..;-D

   Slet
 12. Jakob blev fri for sine øreproblemer, da man fandt ud af, at han havde problemer med at tåle mælk. Jeg har selv haft en øreperiode som voksen, og jeg kan godt forstå, at de græder.
  Det er så sjovt, når sproget former sig. Hun er skøn, jeres sveske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan jo også være allergi der gør at hun får mellemøresbetændelse, men nu må de se om drænene bliver siddende..Og ja hun er skøn, svesken..;-D

   Slet

Skriv du bare din mening...