onsdag den 5. september 2012

Min vej til garagen.

Den går jeg hver morgen og aften, undtagen når vejret er godt så går jeg på bagsiden af højhusene. Nu er der heldigvis ikke så mange dage tilbage, så kan jeg gå ud af hoveddøren og 1,5 meter hen til bilen. Ulempen er så bare at om vinteren skal jeg skrabe is og sne af, men det kan jo afhjælpes med et frontrude-dækken. SAM_8192 Her går jeg ud af min hoveddør.

SAM_8193Ned af trappen, igennem 2 døre… SAM_8194 rundt om hjørnet og ned af gangen.SAM_8196 Igennem døren, jeg passerer legepladsen udenfor på venstre side..SAM_8197  på højre side ligger selskabslokalerne.SAM_8198 Efter et lille “knæk” på gangen er jeg på vej mod..SAM_8199

recptionen og..SAM_8200 igennem endnu en dør..SAM_8201 hvor jeg passerer vaskeriet. Både reception og vaskeri ligger i den midterste boligblok. SAM_8202 Videre igennem endnu en lang gang, igennem endnu en dør…SAM_8203

og så har jeg endnu en legeplads og en petanque-bane på højre hånd. SAM_8204

Så er der sørme endnu en dør at skulle igennem..SAM_8205

og så ud af den sidste opgang i det tredie højhus. SAM_8206

Det sidste lille stykke udendørs, hvor der i bygningen på højre side er en børnehave. (Der har Josefine gået som lille.)SAM_8207 SAM_8208

Og så er jeg ved garage-anlægget, hvor lyset tit, desværre, ikke virker. Det er ikke særligt rart at stå i midten af anlægget når det er buldermørkt, så selv om jeg har været glad for at min lille bil kunne stå i læ, så glæder jeg mig til ikke at skulle gå den lange tur for at hente bilen, det er også lidt besværligt at slæbe varer den lange vej, for desværre er alle p-pladser optaget når jeg kommer hjem og har handlet, så jeg kan ikke engang løbe op med varerne først og så køre bilen ned i garagen. Heldigvis har jeg ikke vænnet mig til at tage en indkøbsvogn når jeg handler,  så jeg har ikke flere varer end jeg kan bære i to indkøbsposer, men det indebærer så også at jeg skal handle flere gange om ugen. Om Jimmi ikke kan hjælpe? Jo selvfølgelig kan han det, det er bare ikke altid at han er hjemme på samme tid som mig, og når jeg først er kommet hjem og indendørs så gider jeg ikke gå ud og handle så hellere en tur i skoven.

25 kommentarer:

  1. Det er da ellers et impornerende sted du bor, med reception og det hele ;0D
    Det er altid dejligt at have noget at glæde sig til og selvom der skal skrabes sne og is til vinter, så er det lige før du kan gå ud af døren 5 min senere end nu, med alle de gange og døre.
    God dag og arbejdslyst!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er fint, der er kiosk med frisk morgenbrød, aviser, blade, slik, tobak, sodavand og is og så er der også posthus, så det er ikke så dårligt..;-D

      Slet
  2. Jeg følger i Karis spor og lader mig imponere af omgivelserne. Men sikke en rejse - for at rejse videre. Så bliver man glad for sin indkørsel. Det bliver skønt for dig at have den lige udenfor. Ikke mindst, når netto-poserne skal slæbes ind og tømmes. Knus og god dag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det bliver dejligt når jeg lige kan bære varerne ind i huset...Knus

      Slet
  3. Det er godt nok en lang rejse hver morgen. Hvor bliver det godt når du kan stå inde og se bilen.. Og tiden nærmer sig hastigt.
    Knus og god dag hos dig søde.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jep det bliver godt og jeg synes lige nu at tiden går langsomt, men nej der er ikke lang tid til...;-D

      Slet
  4. Hej! Det var ett stort ställe som du är på. Ha en fin dag !

    SvarSlet
  5. Hehe, altså bare tanken om at skulle have forklaret den vej er lige til at blive skeløjet af. Jeg tror, jeg ville blive væk og først fundet tre dage senere. Men du kan vel gå turen i søvne? Ja, det bliver snart lettere, og hvem siger vi får en streng vinter? Måske bliver den mild. Vi kan da altid håbe, håbe, håbe :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er vist lige før jeg ikke behøver at vågne..Og ja vi håber på en mild vinter...;-D

      Slet
  6. Hvor er det dejligt at se højhusene igen indefra - min morfar boede der de sidste 20 år af sit liv. Jeg er pludselig vældig glad for min carport :-) Klem og en god torsdag til dig!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ville også være glad for en carport..;-D

      Slet
  7. tror altså hellere jeg ville skrabe sne hver evige eneste dag i stedet for det der forhindringsløb!! Det var dog vildt!
    Hvad er det for et højhus du bor I?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er højhusene i Sorgenfri, 3 stk. 14 etager...;-D

      Slet
    2. Vildt.. Og der er det hele på stedet? Det ser sådan helt "lukket by"agtigt ud!

      Slet
  8. det er dog en lang vej ned til bilen , kan godt forstå du glæder dig til dit rækkehus ...

    SvarSlet
  9. Holddaop! Du behøver ikke at invitere mig hjem til dig, inden du flytter - jeg ville alligevel ikke nå at finde lejligheden, inden I var fraflyttet den :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. hihi, nej og det er lukket som Fort Knox, der skal ringes på dørtlf. til beboeren før du bliver lukket ind..;-D

      Slet
  10. Jeg var mest benovet over at det er muligt at gå så langt indendørs i tørvejr.
    Og så ser det så rent og velpasset ud.
    Men det er da lidt af en tur...

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er da rart at man kan gå det meste af vejen i tørvejr, men jeg glæder mig til at slippe for den gåtur..;-D

      Slet
  11. Sikke en rejse du har hver dag. Det tæller da lidt i motionsregnskabet :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo det giver motion, men den vil jeg hellere have ved en gåtur i skoven..;-D

      Slet
  12. Hihi - jeg har lige fundet dit indlæg, hvor du fortalte om, at I skal flytte.
    Huset ser dejligt ud. Stort tillykke med det :-)
    Det var sjovt at læse om alle de ting, du skal have (hvoraf intet kan undværes) - og de ting Jimmi skal have, når I flytter :-D
    Det bliver spændende at høre, hvad misserne siger til at få græs mellem poterne.

    Sjovt at se billeder af de lange gange fra højhusene, hvor jeg også har gået kolde vintermåneder fra stationen til jobbet. Du har godt nok haft et stykke vej at gå til og fra garagen.

    Rigtig god bedring med forkølelsen :-)

    SvarSlet
  13. Jeg er meget imponeret af det fine sted, du bor med reception og kiosk og alting; det kan jeg godt nok ikke fremvise. Men der er lang vej til garagen; hvor bliver det dejligt, når du bare lige skal ud af døren og så står bilen der.

    SvarSlet

Skriv du bare din mening...