søndag den 8. januar 2012

Forårstegn?

Den her lille plante står nede ved parkeringen og sender tegn ud på at det er ved at være forår, men lille plante du er alt for tidlig på den…Men hyggeligt at se dig, håber du klarer den hvis der kommer lidt vinter…IMG_1949

11 kommentarer:

 1. Jeg var også noget overrasket, da jeg for snart længe siden, så de første forårsblomster på vej op ad jorden i vores have, både krokus og påskeblomster :-)

  SvarSlet
 2. Hold da op, den er da tidligt på den.Man forstår dog godt planterne, det minder faktisk mest om forår lige nu. . Hvor er det dejligt at tænke på, at om få måneder er vinteren overstået:-)

  SvarSlet
 3. Jeg har en sommerblomst i en af krukkerne, der stadig blomstrer, og i en anden er løgene begyndt at spire. Det er lidt underligt, men også skønt at se på. Så er det hele jo på vej.

  SvarSlet
 4. Åh, hvor skønt med et forårstegn. Også selvom vejrudsigten måske ikke er den bedste.

  SvarSlet
 5. De kan slet ikke holde styr på kalenderen, de kære små ;-)

  SvarSlet
 6. Så deilig å se.....jeg har observert en Tjeld i dag...den fuglen er et vårtegn den å:)
  klem til deg Annemarie:)

  SvarSlet
 7. Ja det er ret tidligt det pibler frem i år. God søndag.

  SvarSlet
 8. ÅH ja, det har været så dejligt med en mild vinter og forårsblomsterne kan jo heldigvis tåle det hvis der alligevel skulle blive koldt og sne, men et er sikkert - det bliver ikke så lang en vinter som sidste år.

  Klem og god søndag.

  SvarSlet
 9. Det bekymrer også mig - og æbleproducenterne hernede. Vi holder bare vejret og håber at det forbliver frostfrit til det MÅ blive forår!

  SvarSlet
 10. Det er så skønt at se alle de små forårstegn rundt omkring.. og de plejer at overleve selvom der skulle komme lidt frost.
  Knus og en dejlig søndag aften til jer

  SvarSlet
 11. Der er så mange knopper og blomster alle vegne - utålmodige efter at springe ud. Men jeg tror, at det er alt for tidligt; de snakker om sne og kulde i ugen efter den næste... uf...

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...