lørdag den 7. januar 2012

Der sker ikke så meget….

lige nu hos mig…Det er mørkt når jeg tager afsted og mørkt når jeg kommer hjem, selvom jeg dog godt kan mærke at det er lidt mere lyst når jeg kører hjem.Ikke meget men lidt…Men det bliver ikke til så meget fotografering i øjeblikket, desværre, men forhåbentlig kan der komme en køretur på programmet i morgen søndag til et eller andet spændende sted,  så jeg både kan få travet en lang tur og få taget nogle billeder… Januar måned er ikke min favorit måned, har aldrig været det og bliver det heller aldrig.Nu begynder jeg bare at glæde mig til vi når til februar så begynder man at kunne fornemme at foråret er lige om hjørnet, det er blevet lysere og så er februar hele 2  dage kortere end januar..Ikke at tiden behøver at gå stærkt så man bliver hurtigere ældre, men jeg glæder mig til at lyset vender tilbage…Og selvom jeg holder meget af hverdagen i alle dens afskygninger, så må der gerne komme noget mere lys på dagen…

SAM_2167

22 kommentarer:

 1. Man skal ligesom lige ind i januar og væk fra decembers mange aktiviteret, inden der er lyst til igen at være oppe i gear.
  Rigtig god weekend :0)

  SvarSlet
 2. Uha hvor jeg kender det. Er heller ikke nogen stor vinterfotograf. Ved der er fantastiske motiver derude, men kommer bare ikke rigtigt igang.

  Vi må glæde os til foråret, og jeg kan allerede mærke at det er blevet bare lidt lysere når jeg er på vej hjem fra arbejde.

  Håber du får fint vejr i morgen til din vandretur - det gør det altså bare lidt sjovere.

  SvarSlet
 3. Godmorgen Annemarie, jeg savner også lyset, og det var helt velsignet at se solen i går. Vi må trøste os med, at vi går mod lysere tider. Klem :-)

  SvarSlet
 4. Kari: ja det bliver godt når der kommer noget lys til og lidt mere energi..;-D

  Overlever: Det kniber desværre med tiden i hverdagen, men det bliver dejligt når dagene bliver lidt længere..foreløbig ser det ud til at der kommer lidt sol i morgen...;-D

  SvarSlet
 5. Madame: Ja det var dejligt at det var lyst hele dagen, det hjælper lidt på humøret..;-D klem

  SvarSlet
 6. Ja, de mørke måneder kan være hårde at komme igennem. Du må ud og se og mærke lyset så snart det dukker op :)

  SvarSlet
 7. Jeg håber, at du kommer ud på en oplevelsestogt, så at kameraerne kan få rystet rusten af sig - og samme dine mørke tanker :-D

  SvarSlet
 8. Jeg kan godt følge dig. Det grå vejr vi skal trækkes med de fleste dage, gør ikke sindet noget godt. Det bliver dejligt med noget mere lys. Jeg sørger for at hygge inde med en masse stearinlys, det hjælper lidt på humøret.

  Jeg har planer om at vi skal besøge "Madames bro" oppe ved Arresø i morgen - hvor vejret forhåbentligt er lidt bedre end i dag.
  Lyse smil til dig...
  KH Anette

  SvarSlet
 9. Nej, det er ikke meget af dagens lys man får at se i denne tid.
  Jeg vil altså nødig taget optimismen fra dig, men februar er den strengeste vintermåned. Vi plejer næsten altid at få sne, når vi tror foråret er på vej, men det lyser også op :-)
  Det gamle ordsprog siger: Når dagene længes, vinteren strenges.

  SvarSlet
 10. Det er da et øv vejr, men ikke noget der påvirker mig sådan psykisk. Jeg vil der meget gerne have sol, varme og tørvejr, men omvendt så når jeg også mange af mine indendørs hyggesysler, når vejret er sådan her...hulehygge kalder jeg det ;-D

  Nu er der jo snart lysere tider på vej igen...det er jo det skønne ved at bo her i Danmark...at årstiderne skifter.

  Du får en solknus fra mig...og en dejlig lørdag til jer...

  SvarSlet
 11. Bettina: ja det er bare med at komme så snart lyset er der..,-D

  anjoe: jeg må ud og ryste det hele godt igennem...;-D

  Anette: Vejret skulle se ud til at blive bedre i morgen, god tur til dig..;-D

  Pia: Jeg ved godt at det plejer at blive koldt i børnenes vinterferie, det gør heller ikke så meget, bare der kommer noget lys...;-D

  Gitte: Det er ikke fordi jeg bliver deprimeret og har mørke tanker, og jeg hygger da også indendørs, men jeg glæder mig bare til de dage hvor det også er lyst når man kommer hjem...og tak..;-D

  SvarSlet
 12. Ind imellem skal man vidst bare nyde, at der ikke sker så meget. Denne weekend har været så velkommen ovenpå jul og nytår. Den er helt blank for aftaler, og jeg agter kun at gøre, hvad jeg selv har lyst til. Knus og skøn lørdag til dig.

  SvarSlet
 13. For noen flotte katter. De har det godt der de ligger. Her i OSlo snør det i dag. Jeg har vært ute og kjørt en tur og det var veldig glatt, så jeg var glad jeg ikke skulle kjøre langt. Ha en fin helg:)

  SvarSlet
 14. Januar er også en barsk måned at komme igennem for mig, men fuglene pipper og det er meget mild uden for, så det går nok.
  God Lørdag

  SvarSlet
 15. Det bliver så skønt når det igen bliver lyst både morgen og aften. God lørdag.

  SvarSlet
 16. Ja - det ER ganske vist - dine to kattedyr er de smukkeste jeg nogensinde har set!
  Også selvom jeg ikke kan lide katte!! :-)

  Kan godt forstå du savner lys.

  SvarSlet
 17. Januar skal bare overstås, men jeg synes, at vi allerede nu kan mærke, at dagene er blevet en smule længere :-)

  SvarSlet
 18. Susanne: jeg nyder også de stille weekender, men savner lyset til hverdag...;-D

  annemarie: Uf da sne, det håber jeg ikke vi får for meget af..;-D

  Britt: ja det er dejligt mildt, jeg håber vi får lidt sol at se i dag..;-D

  Anette: ja det bliver skønt...;-D

  Stine: Ja de er smukke også for ikke katteelskere..;-D

  Ellen: jo det kan godt mærkes lidt om eftermiddagen..;-D

  SvarSlet
 19. Jeg får heller ikke rigtig taget billeder i denne tid, graver lidt i arkivet til de fleste blogindlæg.. Knus til dig og dine skønne tøser. :-)

  SvarSlet
 20. Inge: ja det er nu meget godt at man har lidt på "kistebunden" til sløje tider..;-D

  SvarSlet
 21. Åh ja, som jeg dog forstår dig...

  SvarSlet
 22. Kim: hvor dejligt en lidelsesfælle...;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...