lørdag den 17. december 2011

Udover skoldkopper…

har den lille sveske nu også fået en tand i overmunden og nr to er på vej…Hun kan jo også ligeså godt få det overstået når hun nu alligevel har det dårligt…Der popper stadig  skoldkopper op, men forhåbentlig slutter det snart så den lille familie kan komme sig til juleaften…Og med seks tænder i munden så kan hun vel sagtens gnaske en flæskesvær i sig..IMG_1553

9 kommentarer:

 1. Så kan hun snart bide rigtigt igennem.. :-) Emil har stadig kun de 2 i undermunden, men han var også sen til at få dem. Knus og en dejlig dag til jer begge Annemarie. :-)

  SvarSlet
 2. Inge: hehe ja så skal man ikke stikke fingeren i munden på hende..Lige pludselig har Emil også munden fyldt med tænder, men det går jo fint med at spise med kun 2 tænder kan jeg se på billederne..Knus og en dejlig lørdag til jer to..;-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med tanden og rigtig god bedring med skoldkopperne!

  SvarSlet
 4. Madame: tak skal du have...Klem..

  SvarSlet
 5. Rigtig god bedring med den lille sveske, forhåbentlig driller de skoldkopper hende ikke så meget!
  Masser af næstenjulehilsener fra Laura :-)

  SvarSlet
 6. Jeg har munden fuld af bisser, men skal ikke nyde noget af flæskesvær, ej heller popcorn, for skoletandlægens mishandlinger i årevis har betydet, at jeg i de seneste år næsten bare skal se på de knasende lækkerier, og en plomb eller - værre endnu - en tand knækker. Nu nøjes jeg med at istemme: "Minderne har jeg da lov at ha'..."

  SvarSlet
 7. Med alle de bisser klarer hun fint flæskesværen ;o) - håber snart hun er ovre det værste med skoldkopperne.
  KH Anette

  SvarSlet
 8. Sikke et smil, hun så snart kan sende, når hun ser mormor. Mine 2 ældste fik tænder, uden at vi opdagede det. De kom bare - helt uden besvær. Med Jonas kostede det nattesøvn og ekstra rynker. Så var det slut :-) Hun ser jo skøn ud som altid.

  SvarSlet
 9. Laura: jo desværre plager skoldkopperne hende meget, men forhåbentlig er det snart slut..;D

  Anjoe: Har også haft en skoletandlæge der syntes at det var sjovt at bore i alle tænderne..desværre..:-(

  Anette: hehe, jeg tror nu ikke hun må få flæskesvær for sin mor, endnu...;D

  Susanne: ja det er nogle dejlige smil jeg får..Sjovt det er så forskelligt som børn reagerer når tænder er på vej...Knus..;D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...