lørdag den 17. december 2011

Mor er ikke sur…

MOR ER PISSEHAMRENDE RASENDE!!!!!!!!!

Som i meget rasende…Der er nogle idioter der har været til fest i vores selskabslokaler som har syntes at det var rigtigt festligt at sprøjte  lokalerne  og de biler som holder udenfor bag ved højhusene til med en pulverslukker…Så nu skal varmemesteren kigge overvågningsvideoerne igennem for at se om de evt. kan se hvem det er der har været NOGLE STORE IDIOTER…Bilen har været i vaskehallen igen, men jeg skal have ringet til værkstedet og høre om sådan noget pulver laver skade i lakken og andre steder, og så forhåbentlig får vi dækket fra festafholderens forsikring hvis den skal have en eller anden behandling….Og det er meldt til politiet….JEG ER EDDERMANDME SUR….GRRRRRRRRRRR…
IMG_1603IMG_1607IMG_1610

20 kommentarer:

 1. Kan sgu godt forstå du er tosset. Og du skal opsøge en med forstand på biler og lak så snart som muligt, men husk at have oplysningerne på hvad det er for en type pulverslukker der er brugt, hvis I ved det. Altså det kemiske i pulveret. Det kan være det bare kan vaskes væk eller poleres. Håber for jer og bilen...

  SvarSlet
 2. Åh, skod. Kan godt forstå, du er sur :-(

  SvarSlet
 3. øv, hvor mærkeligt at gøre!
  Vil bare lige sige, at Aciclovir mikstur hjælper super godt på skoldkopper og forkorter forløbet.
  Hvis lægen ikke vil udskrive det kan kartoffelmel og kølig lindring måske hjælpe lidt :-)
  Mange god bedringshilsener fra Laura

  SvarSlet
 4. Grrrrrrrrr kan fa.. godt forstå du er gal, til mit første bryllup var min bror rigtig sjov og "malede" vores daværende bil med barberskum.. Den lignede løgn da den blev vasket. Han havde heldigvis en forsikring som betalte en omgang dybde-lakrens og polering, og den kom til at stå som ny og fin igen. Så jeg er ret sikker på det kan reddes.. Men for pokker da også hvor er det hamrende irriterende.
  Trøstekram til dig fra mig.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare ØV...tænk at folk kan finde på det. Jeg har lige talt med Mr. G, og han siger at lakken ikke skulle tage skade hvis man vasker den, men derimod er det elektroniske mere udsat, da der skulle være noget ætsende i disse pulverslukkere. Han anbefaler helt klart, at I fjerner det I kan se ved elektronikken og i motorrum. Jeg kan godt forstå, at I blev vrede...KNUS

  SvarSlet
 6. Det er utroligt at man ikke kan have respekt for andre og andres ting. Hvorfor skal man ødelægge! Kan godt forstå du er rasende, håber de kan finde frem til de rette gerningsmænd, så de kan blive stillet til ansvar for deres tåbelige handlinger.
  KH Anette

  SvarSlet
 7. ØV! Hvor kan jeg godt forstå din harme! Der findes ikke noget værre end at få sine ting ødelagt af sådan nogle kvajpander! Hvor vil jeg håbe at i får fat i dem og at de får lov til at erstatte alt det de har ødelagt. Håber ikke din bil har taget skade. knus.

  SvarSlet
 8. Det KAN jeg sandelig godt forstå du er. Sådan noget svineri. Jeg håber de får fat i synderne, og at de får lov at betale for deres ødelæggelser, ligesom jeg håber din bil bliver fin igen og uden mén.
  Selvfølgelig kan Naja spise flæskesvær med alle de tænder :-)

  SvarSlet
 9. For POKKER hvor det bare en latterlig opførsel. Nogle mennesker lægger bare hovedet derhjemme når de skal til fest. Åhh altså bliver harm på dine vegne..
  HÅBER forsikring osv kan hjælpe.

  SvarSlet
 10. Hold fast hvor kan jeg godt forstå du er rasende!
  Det er jo totalt respektløst. Håber rigtig meget for dig, at du får det af på en eller anden måde!
  Måske en poler-mand kan hjælpe?

  SvarSlet
 11. Hej alle tak for medfølende kommentarer, jeg håber ikke at den behøver nogen behandling, men nu må jeg se hvad forhandler siger, og så i morgen finde ud af hvem der har holdt fest i fredags så deres forsikring kan dække hvis der skal laves noget på bilen...;-(

  SvarSlet
 12. hold da op hvor er det langt ude at andre kan finde på sådan noget :( Jeg havde reageret på samme måde. Men trods dette ønskes du en god søndag.

  SvarSlet
 13. Øv, det var rigtig ærgerligt - jeg håber, forsikringen dækker, hvis der er sket skader! Klem og god adventssøndag til dig!

  SvarSlet
 14. Øv hvor er det træls for jer :( Håber synderen bliver fundet så han/hun kommer til at betale for det.

  SvarSlet
 15. SIkke noget p... håber du får fingre i synderen :) Bilen ligner næsten vores røde bil - efter brylluppet, hvor den blev kalket... den blev aldrig pæn mere.

  SvarSlet
 16. Så er det, at man fristes temmelig meget til selvtægt, hvis ellers synderen kan findes.
  Jeg forstår dit raseri og føler med dig og din bil. Håber, I selv slipper uden at få penge op af lommen.

  SvarSlet
 17. Det var sgu a noget mærkeligt noget at gøre - kan godt forstå, at du er rasende. Jeg var fandme også røget direkte op i det røde felt. Håber I finder en løsning..

  SvarSlet
 18. Hej alle sammen igen, tak for venlige og medfølende kommentarer, og ja Ellen man fristes temmelig meget til at brække armen på vedkommende...;-(

  SvarSlet
 19. Du godeste!
  ...og så på en helt ny bil. Jeg håber at det kan fjernes igen.

  SvarSlet
 20. Kim: ja det må du nok sige...:-(

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...