tirsdag den 15. november 2011

Forskud på julen…

eller i hvert fald julemaden…I går aftes kørte vi til Blovstrød Kro hvor de havde flæskesteg ad libitum,  noget der har været på Jimmis madønskeseddel længe…Så i går fik han ønsket opfyldt og maven ligeså…Blovstrød Kro er en gammel hyggelig kro med plads til mange gæster, og tænk man kan få (købe) en pandekage med is og chokoladesauce til 19,00 kr. Men det blev der ikke plads til denne gang, men forhåbentlig næste gang vi kommer forbi…Og nej det er ikke mad på et højt plan de serverer på Blovstrød Kro men det passer ganske fint til os…SAM_1399

SAM_1390SAM_1392SAM_1394

Hmmm det her har snart udviklet sig til en madblog, snart skal jeg vel til at skrive kogebøger…HAHA!!!

20 kommentarer:

 1. Vi var deroppe for maaange år siden - måske 25. Kørte omkring efter en københavnertur, fordi det både var godt og ekstremt billigt. Men tænk at kunne købe dessert for 19 kroner. Så har vi jo snart ikke råd til at spise hjemme mere :-)
  Og flæskesteg er bare rigtig mad til en rigtig mand....
  God dag hos jer.

  SvarSlet
 2. Det er også på min ønskeseddel!!!!! Nej hvor ser det godt ud. Har ikke fået flæskesteg i flere år så mundvandet løber. Og den pandekage er da super billig. Spis med Rejen - bloguniversets nye madblog♥ Ha en dejlig dag!

  SvarSlet
 3. Susanne: ja flæskesteg er mandemad, men jeg synes også at det smager godt..;D
  En god dag til jer..;D

  Tina: hihi, jeg tror folk vil blive slemt skuffet over mine madindlæg, men mad fylder jo en hel del i vores hverdag så det er jo svært at undgå nogle få indlæg om det vi indtager..;D..En dejlig dag til dig også..

  SvarSlet
 4. Hvis du spørger Hasse kan man spise flæskesteg med sprøde svær hele året.. :-) det er da et lækkert fadfuld I fik der. Knus og god onnsdag.

  SvarSlet
 5. Inge: Jimmi kan sagtens også spise det året rundt og vi fik et fyldt fad en gang mere, men det blev altså ikke tømt..;D knus

  SvarSlet
 6. Hahahaha! Ja.. Rejer på 100 måder ;-)
  Det ser lækkert ud! Og han ligner en som nyder det!

  SvarSlet
 7. Stine: haha, ja det kunne være en idé..Ja det kan du tro han gjorde...;D også mig..

  SvarSlet
 8. Hej! ja Jimmi sitter och spser gott ser jag. Hoppas att maten var god och att ni hade det trevligt. Ha en fin dag !

  SvarSlet
 9. Janne: Det var god mad og det var hyggeligt...En fin dag til dig også...;D

  SvarSlet
 10. Havde netop i går bestemt at weekendens menu skal stå på flæskesteg - det kan jeg nu også spise året rundt. Lavet på grillen bliver det ekstra godt, så måske JP skal sendes udendørs på lørdag.

  Klem og en god dag til dig.

  SvarSlet
 11. Marianne: uhmm kan godt forestille mig at det smager godt på grill, så bare send JP udenfor..;D Knus og en god dag til dig..

  SvarSlet
 12. Jeg er tilhænger af, at man tager ud og spiser såkaldt almindeligt mad til en fornuftig pris. Hellere væk fra de hjemlige gryder 4 gange, end kun et enkelt dyrt, hvor man tilmed kan risikere ikke at blive mæt ;-)
  ...og hvor ser Jimmi altså glad og mægtig tilfreds ud; ligner en gentagelse senere :-D

  SvarSlet
 13. anjoe: lige mine ord, de der fine måltider hvor der en lille bid kød, 2 salatblade og en streg sauce, det kan jo ikke mætte et voksent menneske..Og jeg tror på at det bliver en gentagelse...;D

  SvarSlet
 14. Selvfølgelig skal du da lige smække en skøn gang flæskesteg lige op i hovedet på mig. MUMS..siger jeg bare og så ad libitum. Vi har besøgt den kro...rigtigt hyggeligt og fantastisk billigt..
  Nyder at spise på restauranter, hvor der er riiiigelig mad haha. Knus til dig ;-)

  SvarSlet
 15. Gitte: det er bare mums og rigtigt hyggeligt og rigeligt med mad og til en rimelig penge...;D knus

  SvarSlet
 16. Hverdagsmad til billige penge er da også skønt. Allan er helt vild med flæskesteg, og hvis du spørger ham, får vi det alt for sjældent.

  SvarSlet
 17. Pia: Det samme med Jimmi, alt for sjældent..;D

  SvarSlet
 18. Ad libitum er altid et hit, når der er livretter på menukortet, hahaha.... :D

  SvarSlet
 19. Jeg æælsker flæskesteg. Så jeg ville helt sikkert ligne Jimmi; Koncentreret og sulten...

  Jeg er lige kommet hjem fra arbejdet, og nu skal vi snart have aftensmad. I det mindste er der rødkål til. Det minder da lidt om...

  SvarSlet
 20. Jens: hehe nu er du jo ikke gris, men de har også masser af pomfritter på Blovstrød kro..;D

  Kim: netop meget koncentreret, og joooohhh rødkål lugter da lidt af jul...;D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...