torsdag den 15. september 2011

Hvad gør man ikke…

for at mødes med Inge? Jo man lader BILEN stå og tager toget…Det var lige før det var nostalgisk at køre med toget igen, men jeg er dog stadig glad for at jeg ikke skal med toget hver dag…Om som sædvanlig havde vi nogle superhyggelige timer, tiden går hurtigt når man er i dejligt selskab….IMGP4376163_1409IMGP4345IMGP4347Dejligt at sidde udendørs og nyde et glas øl og vin…IMGP4351Og ja der blev selvfølgelig taget billeder…IMGP4368Indgangen til Tivoli, smukt når der er lys på…

8 kommentarer:

 1. Kjekt med tog når man vil kose seg med et glass vin/øl:) Ser dere har hatt et trivelig møte. SOm jeg skrev til Inge, jeg skulle gjerne vært der:)
  Ha en fin torsdag, klem fra meg:)

  SvarSlet
 2. Guri: ja det er i orden med toget engang imellem..Og det var hyggeligt og kunne stadig være hyggeligt at mødes med dig..En god torsdag til dig..Klem..;)

  SvarSlet
 3. Ja hvad gør man ikke.. :-) og sidegevinsten er at man også kan snuppe sig en øl eller to, og ikke skal kæmpe med p-plads og den slags skrammel.. Det var super hyggeligt, tak igen og knus til dig. :-)

  SvarSlet
 4. Inge: nemlig ingen grund til at fistre rundt efter parkering..og det var superhyggeligt..Knus..;)

  SvarSlet
 5. Har ikke taget toget siden jeg var 20 år, så ville nok ikke ane overhovedet hvordan man gør idag. Hyggeligt ser det hele nu ud :-)

  SvarSlet
 6. Bettina: hehe, der er flinke folk der kan hjælpe dig..Og det var hyggeligt..;D

  SvarSlet
 7. Jeg elsker at køre med tog, og jeg gad godt at vi en dag kunne mødes i Kbh :-)

  SvarSlet
 8. Lene: Det kunne være rigtigt hyggeligt, og så kan vi da sagtens tage en tur med S-toget...:)

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...