lørdag den 30. juli 2011

Hjemme igen igen…

Men allerførst tusinde tak for alle de søde og dejlige kommentarer på mine indlæg fra Kolmården…Håber I har nydt billederne og den lille rundtur..

Nåeh men hjemvendt fra Kalundborg, hvor vi lånte et sommerhus af gode MC-venner, det har vi lånt en gang før, sidste år da vi kom for sent til færgen til Samsø…Denne gang var vejret dog ikke så godt så vi måtte fyre op i brændeovnen for at få huset varmet op…Dagen efter kørte vi så på nye eventyr, dog i den lille Swift..Det er noget rarere sidde i tørvejr når man er på farten, så stort HURRA for den lille bil…IMG_8563Her er der fyret godt op i ovnen…IMG_8575Så er vi på vej over broen til fastlandet, det er Jimmi der har taget billedet, det kan jeg jo af gode grunde ikke gøre…Stadig ikke særligt godt vejr…IMG_8597Første stop var Randers Regnskov, men helt ærligt, så var det noget skuffende…Alt alt for mange mennesker og egentlig slet ikke hvad vi havde forventet. Der var for få dyr, alt for mange planter (ved godt det er regnskov) og så var der alt for mørkt mange steder…Vi var der for 10-11 år siden, troede at det var blevet bedre, men det behøver så ikke et gensyn fra vores side..IMG_8768Derfra kørte vi til Ålborg, eller rettere sagt ca 20 km uden for Ålborg til en lille hyggelig campingplads, Frydensted Camping der ligger lige ned til Langerak… Vi placerede os dog ikke ved vandet (for koldt) men oppe mellem nogle campingvogne i læ…Her er den lille bil, det lille telt og det lille gasblus med den lille kedel….(Men det var stadig koldt om natten).IMG_9310Dagen efter kørte vi til Ålborg Zoo som ligner lidt København Zoo, lidt gammeldags men hyggelig…Den store attraktion for os var  orangutangerne og de afrikanske elefanter. Den Zoo kan vi godt besøge igen ved lejlighed…IMG_9313Efter Ålborg Zoo kørte vi en tur til Løgstør på et kort visit..IMG_9442Dagen efter (onsdag) kørte vi tidligt afsted mod Kalundborg igen (Jimmi har taget billedet af Sprogø), og denne gang var vejret noget bedre…IMG_9494Sommerhuset i Kalundborg..IMGP4212Da vi var ankommet skyndte vi os at hoppe i badetøjet og så en tur i vandet…Det var sgu koldt, men dejligt…IMGP4224Her er Jimmi i gang med at grille et par dejlige rødvinsmarinerede bøffer til os og vi guffede også et par Fanøpølser i os indkøbt hos slagteren i Kalundborg…Så lidt sommer har vi haft trods alt..

11 kommentarer:

 1. Sommværet har ikke vært av det beste i år...hverken her eller der....men det ser da ut til at dere har hatt fine turer. Flotte bilder som alltid...
  Ha en fin kveld, klem fra meg:)

  SvarSlet
 2. Hold da op, et nuser lille telt - jeg tror ikke, John og jeg kunne have været i det - slet ikke med min tendens til klaustrofobi, men det lyder som om I har hygget jer trods alt.
  Randers Regnskov har vi lovet englænderne at besøge, når vi skal i sommerhus på Djursland til oktober - håber ikke vi bliver lige så skuffede som jer...

  SvarSlet
 3. Jeg har også holdt ferie, og har først lige nu nydt alle dine billeder af tigre, elefanter osv. :-)
  Vi talte om at smutte en tur til Samsø fra Fyn, men droppede det igen.
  Randes Regnskov var jeg heller ikke imponeret af da vi var der for flere år siden.
  Godt I fik lidt sommervejr i denne omgang :-)

  SvarSlet
 4. Sikke dejlige billeder fra jeres ferie - der er så mange smukke steder at besøge her i landet.
  Klem!

  SvarSlet
 5. Guri: nej ikke meget sommer foreløbig håber der kommer lidt...Klem..;)

  Ellen: hehe, heldigvis skulle vi kun sove i teltet..Håber selvfølgelig ikke at I bliver skuffet..;)

  Pia: Hvis I får mulighed for det så er Samsø et besøg værd..;)

  Madame: nemlig der er mange smukke steder i vores lille land..Klem

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder fra vores smukke land. Og dejlige billeder fra Kolmården. Det ville jeg gerne opleve - lige borset fra liften hvor man kan se dyrene fra luften *GG* God søndag.

  SvarSlet
 7. Anette: Ja vi bor i et dejligt land, sol eller ej..;-D God søndag aften

  SvarSlet
 8. Velkommen hjem og nu er her heldigvis lidt sommer. Ved ikke om du er staret på arbejde, men ellers er det bare om, at nyde det:-)

  Dejlige billeder fra jeres tur. Kan kun forestille mig, at det har været koldt om natten i teltet.

  Rigtig god søndag herfra...

  SvarSlet
 9. FruE: Nej jeg starter arbejde i dag, øv men sådan er det jo...God uge til dig..;-D

  SvarSlet
 10. Velkommen tilbage fra ferie, I har været på en god rundtur derovre i Jylland.. :-) Øv at Randers regnskov ikke er blevet bedre.. I endte heldigvis jeres ferie med godt vejr..
  Knus fra mig :-)

  SvarSlet
 11. Inge: tak skal du have, og Randers Regnskov er øv...Knus...

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...