lørdag den 7. maj 2011

Man skulle være kat

Når vi går om morgenen ligger de 2 tøser og gasser den, og sørme også når vi kommer hjem  efter en dejlig dag på motorcyklen..IMG_4786

Jeg har  ikke fået taget nogle billeder i dag, sådan sker det ind imellem at jeg ikke får kameraet frem når vi er ude og køre, i dag har jeg bare nydt at side bagpå Jimmis motorcykel (det gør jeg engang imellem)…Men vi havde  en lidt ubehagelig oplevelse: På tankstationen ved Rungsted Havn kom der to mænd løbende med en anden råbende efter dem, de to første mænd sprang ind i en hvid bil og kørte lige ud foran os: Heldigvis var Jimmi opmærksom på dem, ellers kunne det hurtigt være gået galt…Den unge mand der var løbet efter de andre råbte til os at de havde lavet et røveri og at vi skulle køre efter bilen men den var allerede langt væk, og vi havde slet ikke lyst til at lege politi og røvere…Vi gik ud fra at han havde trykket på alarmknappen, det er  jo også lidt fjollet at løbe efter dem, da der jo er kameraer oppe og en forsikring der dækker et evt tab…Det er jo så bare meget ubehageligt for dem der bliver udsat for røveriet, det må virkelig være en væmmelig oplevelse…Håber at den unge mand får lidt hjælp til at komme sig over oplevelsen…

9 kommentarer:

 1. De er jo meget magelige, de kattedyr :)
  Men sikken en ubehagelig oplevelse I havde der.
  Jeg tror det er en helt almindelig reaktion, altså at følge efter og prøve at stoppe. Håber han har det OK nu efterfølgende.

  Hav en rolig aften!

  SvarSlet
 2. Det er derfor det er så sundt at have katte. De viser hvor afstresset man skal leve. Katte gør kun hvad de selv har lyst til og sover 3/4 af tiden. Jeg vil også gerne være kat i mit næste liv, men kun hvis jeg kan bo hos mennesker som mig selv.

  SvarSlet
 3. Nuuuurh!!
  Er det ikke den bagerste jeg "kender"/har set få flest billeder?
  Den som er mest tiger-look-a-like!
  Flotte øjne!

  SvarSlet
 4. Your cats are pretty!
  I hope the robber is soon caught, but you were right not to go after him.

  SvarSlet
 5. Kari: Ja det er nok en naturlig reaktion og mon ikke han får lidt krisehjælp...

  Nina: de er virkelig magelige og afstressende at kigge på, det er lige før man gaber...;-D

  Kongmor: jo det er den bagerster der er "tigerdyret"...;-D

  Dimple: thank you, there are very pretty...And I also hope the police will catch the robbers...;-D

  SvarSlet
 6. Ja man skulle være kat Så slap man også får den slags trælse oplevelser
  Knus og en skøn søndag

  SvarSlet
 7. Inge: ja bare engang imellem kunne det være rart at være kat..;-D

  SvarSlet
 8. Nårh, de søde misser :-) Min kat, ynder også at ligge i dynerne, hun får dog kun lov til det, når vi er hjemme. Ellers må hun tage til takke med sofaen.

  SvarSlet
 9. Therese: Mon ikke hun også er tilfreds med sofaen..;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...