søndag den 1. maj 2011

I aften er jeg godt træt..

efter en endnu en dejlig dag på vandet…Vi startede med at vi i dag skulle bære båden ud til vandet, da det ikke er alle steder at der vogne til bådene, heller ikke når der er langture, så man skal kunne bære båden op og i vandet…sådan en firer-båd vejer ca. 140 kg…Det var tungt værst da vi skulle have den op af vandet…Men det gik, med lidt prusten og stønnen…Vi fik roet på Bagsværd Sø, øvet skift i båden, rejst årer (hvis nu Dronningen kom forbi på søerne, så er det jo også rart at kunne hilse korrekt!!), roet pyramider, og roet med lukkede øjne…Nu er jeg begyndt at få nogenlunde styr på styrbord og bagbord…Kan godt mærke at vi har roet mange kilometer i dag, føler lidt at jeg sidder og gynger i sofaen…nåeh ja og så har jeg fået vabler inde i hånden, godt at vabelplaster er opfundet….Jeg kigger forbi jer andre i morgen og læser hvad I har lavet i weekenden…rokursus søndag
Her bliver der skiftet pladser i båden…IMGP3440
IMGP3445
Og her er hele roholdet….nu mangler der bare seks opfølgningsaftner…IMGP3455
Men det har været en dejlig weekend med en masse glade “damer”…

7 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skal I vide hvordan man hilser på dronningen.. :-)
  Det er godt nok en heldig og herlig weekend I har valgt at holde rokursus i, det må have været skønt at være derude på vandet i går og i dag.
  Knus og sov godt.. :-)

  SvarSlet
 2. Skønt vejr i dag til at ro. Hvordan har det været med blæsten?

  Sov godt så du har masser af energi i morgen :)

  SvarSlet
 3. Godt at vide hvordan man skal hilse på dronningen hvis nu man skulle komme forbi hende ;) Det lyder som en skøn weekend :)

  SvarSlet
 4. Der er da kommet godt med plusser på motions-konto denne weekend. Det er vist godt at I har arbejdet intensivt ude på vandet, for vinden har da været ret kølig i dag. Ha' en god og afslappet aften :-)

  SvarSlet
 5. Dejligt at mærke man har brugt kroppen.
  Det var også min spinning-time, der åd min energi i onsdags, men man har det så skønt bag efter!
  Sov nu rigtig godt og dejligt, Annemarie!

  SvarSlet
 6. Det må være en rigtig dejlig form for motion! Skønne billeder du viser her - og vi var netop ved Bagsværd sø i går, og jeg tænkte på dig. Klem og ha' en god dag!

  SvarSlet
 7. Hej allesammen, tusinde tak for søde kommentarer..;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...