torsdag den 14. april 2011

Så er svømmeprøven bestået…

…og  prøven med at tage redningsvest på i vandet er også klaret, så nu mangler jeg bare et weekend-kursus og seks opfølgnings-aftner så er jeg klar til at blive frigivet som roer.P7280038Prøven blev dog taget i en svømmehal, hvor vandet er 27 grader og ikke 20 grader som i Furesøen.
Nåeh ja og min chauffør (Jimmi) havde placeret sig i en sofa foran bassinet med  det dybe vand hvor prøven med redningsvesten skulle foregå, så lige pludselig havde han udsigt til 10 damer i forskellige aldre og han blev så overvældet af alle de mange forskellige kvindelige ynder der åbenbarede sig for ham at han faldt i søvn….Haha...Stakkels mand...Han var vågnet op da jeg kom ud igen, så var han frisk til at føre motorcyklen sikkert hjem.

Og nu glæder jeg mig bare så meget til at komme på vandet igen.

12 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt billede :-) Og tillykke med svømmeprøven - godt det ikke var i Furesøens iskolde vand! Klem til dig

  SvarSlet
 2. Jeg blev helt forskrækket da jeg så dit billede. Så er hun altså skør, hvis hun allerede har været i vandet, tænkte jeg gysende. *G*

  Jeg er glad for, at du nøjedes med en tur i svømmehallen, haha.....

  SvarSlet
 3. Madame: tak tak, det var også en dejlig svømmetur i Furesøen for et par år siden...Det er nok lige for koldt nu..;-D klem..

  Jens: uha det var ikke meningen at forskrække dig, og ja lidt skør er jeg vel selvom jeg ikke har været i Furesøens vand endnu...;-D

  SvarSlet
 4. Kan man sige, at du var godt ude at svømme????

  SvarSlet
 5. Bo: hihi, det kan man godt...;-0

  SvarSlet
 6. hahahaaaa... stakkels Jimmi.. frivilligt indlagt til kvinder i badedragter.. og så sover han fra det.. :-) Åhh hvor herligt..
  Nå ja.. og selvfølgelig tillykke med bestået svømmeprøve.. Vi ses om lidt.. :-) Du kommer vel svømmende fra sydhavnen...:-))

  SvarSlet
 7. Inge: ja stakkels ham...;-D Ja hvis du har tid til at vente et par dage så er jeg nok nået frem..;-D

  SvarSlet
 8. Ha ha hvor herligt at han faldt i søvn! Vidste ikke at der var sådan et "ro certifikat". Er det til brug i klub eller? Knus♥

  SvarSlet
 9. Vidste godt du var til vand, men tænkte det var lige lovligt tidligt, at bade ude, når du syntes det var for koldt til motorcyklen for nogle dage siden :-)
  Tillykke med svømmeprøven :-)

  SvarSlet
 10. Tina: man skal tage et kursus for at være i en roklub, der en masse kommandoer man skal kunne huske...;-D knus

  Pia: Vinterbader bliver jeg vist aldrig..;-D og tak..;-D

  SvarSlet
 11. Ja for nogen kan mange damer vel blive for meget ;0)
  Tillykke med beståelsen og pøj pøj med resten.

  SvarSlet
 12. Kari: ja han blev overvældet..hihi og tak..;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...