søndag den 23. januar 2011

Til fest med en flot fyr…

IMGP3028IMGP3027
Er han ikke dejlig ? En Mastiff, Misho hedder han, med et meget sart sind, han tåler ikke skældud så går han i seng…Han er bare så dejlig….Og ja jeg fik lige klippet en masse hår af i går, jeg er bedst til helt kort hår, gider simpelthen ikke bruge for lang tid på håret om morgen …Så der røg i hvert fald et ½ kg af på vægten !!!
Det var rigtigt dejligt at møde alle de andre fra MC-verdenen, masser af lækker mad, der er en af  “drengene” der er uddannet kok, så der var alt hvad maven kunne begære og meget mere til..Så det ½ kg jeg tabte hos frisøren blev taget på igen om aftenen…En rigtig hyggelig aften med masser af højt humør og en masse snak og ikke kun om motorcykler…Men alle glæder sig nu til at det bliver forår så vi kan komme ud og få luft under hjulene…God søndag til jer alle…

8 kommentarer:

 1. Kort hår er topp og du ble kjempefin:)
  Men for en herlig type du har der, han var nydelig med de gode øynene:) Det oser godhet:))

  Hørtes skikkelig trivelig ut på mc-treff. Felles interesse og sosialt lag, godt:)
  Ha en fin søndag, klem fra meg i blæst og regn:)

  SvarSlet
 2. Glad og velfornøjet gik fjortenårige Søren,
  nyklippet og dermed 100 kilo lettere, ud ad døren.
  Frisøren fik overstrømmende mange takken,
  for nu havde knægten ej længere sin mor på nakken!

  Tillykke med det nye look. Du ser supergodt ud!

  SvarSlet
 3. Misho og du er lige korthårede, men han burde vel hedde Maude (fru Varnæs i Matador-serien), når han ikke kan tåle modgang *LOL*
  Det helt korte look klæder dig, og når de lange landeveje atter trækker, behøver du ikke at være nervøs for forfløjne hår fra snublekysen ;-)

  SvarSlet
 4. Sådan.. det klæder dig rigtig godt med det helt korte.. skulle den hund ikke have heddet Maud.. jeg går og lægger mig.. :-)
  Knus og en dejlig søndag aften :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en lille skat :-)
  Ja, det må være dejligt at være så korthåret - du skal ikke sætte hår om morgenen. Jeres MC-træf lyder bare så hyggeligt!
  Klem og en dejlig aften til dig :)

  SvarSlet
 6. Nåh, hvor ser han sød ud, ham Misho! Ham kan jeg godt forstå, du holder af ;-).
  Og sikke fint dit hår er blevet!

  SvarSlet
 7. Det klæ'r dig altså også forrygende godt med det korte hår! Jeg forstår udmærket længslen efter at kunne trille ud på landevejene igen (selvom jeg nok ikke ville kunne holde styr på sådan en krabat ;-)

  SvarSlet
 8. Hej alle, tusinde tak for kommentarerne, og tak for de søde ord om min "nye" gamle frisure...Rart at have det kort igen...;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...