søndag den 23. januar 2011

Grrrrr....

Ved f..... ikke hvad der sker for Blogger, den "krøller" mine headere, uanset hvordan jeg bærer mig med, så bliver den ved med at levere et uklart billede...jeg har prøvet at beskære om, større og mindre pixel, jeg har prøvet lige siden fredag aften hvor jeg opdagede at det var blevet sløret....Nu er jeg sur !!!!

13 kommentarer:

 1. I tidens løb har jeg læst meget brokkeri over Blogger og Smartlog. Eneste løsning, som jeg har brugt fra dag 1 af, er eget domæne. Det koster ingen bondegård, og så er det dig der bestemmer ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg oplever også mærkelige ting - ja, man bliver søreme så irriteret ;-)
  God søndag Annemarie, klem!

  SvarSlet
 3. Uha.. og jeg som troede at det slørede look på din header med familie billederne var med vilje.. :-) Blogger lever sit eget mærkværdige liv ind i mellem. Prøv at begynde helt forfra med et nyt header billede.. Det hjælper nogle gange når alt driller.. :-) Det slørede kan være fordi billedet er med for lille opløsning, altså for småt til at stå klart og knivskarpt.
  Knus og en god søndag til dig.

  SvarSlet
 4. Per: ja det kunne være en idé at få sit eget..;-D

  Madame: Ja der sker mærkelige ting ind imellem..Klem..

  Inge: Jeg har prøvet med et helt nyt billede, jeg gik tilbage til originalen og beskar det igen, men det bliver ved med at drille uanset opløsningen...Men tak for hjælpen det kan jo være at den opfører sig ordentlig senere...Knus til dig..

  SvarSlet
 5. Som Per skriver, så er der kun en løsning og der er eget domæne og det funker bare med WordPress som er gratis cms software og et domæne koster ikke ret meget. :)

  SvarSlet
 6. Der må være en lille mus på spil. I er mange der brokker jer!
  Jeg har ikke det store på min blog og ingen problemer.

  Håber det løser sig!
  God søndag!

  SvarSlet
 7. Hej ! jag väntar på sommaren då vi ska åka ner en tur till Danmark Hanstholm Jylland. jag har köpt en ny amaatörradioudstyr för en billig peng. Vem vet kanske kan du ta rejekutteren och komme och hälsa på oss i Braedstrup Jylland ? Ha en god dag !

  SvarSlet
 8. Om du inte får plats med bilden pröva att ta bort lite gamla inlägg då det bara finns 1 gb utrymme på blogspot så kanske det är fullt ??!!

  SvarSlet
 9. Catarina: Det kan være at jeg bliver irreteret nok og gør noget ved det..;-D...

  Kari: ja jeg tror også der en lille bloggermus der driller..:-D

  Janne: Lyder godt at du har fået billigt radio-udstyr, så har du lidt nyt at "lege" med..Vi kommer nok ikke til Jylland i år, men det kunne have været sjovt at hilse på dig...;-D

  SvarSlet
 10. Janne: jeg har tjekket og der er masser af plads endnu, jeg har kun brugt 50% af lagerkapaciten, så det er nok ikke det der driller, men tak for forslaget..;-D

  SvarSlet
 11. Det billede din header linker til (http://3.bp.blogspot.com/_SxJO0BQIxC8/TTxKihNyNtI/AAAAAAAAdKg/0M13wA6LlLw/s400/IMG_1446.JPG) er kun 400 x 141 px... men headeren skalerer det op til 920 x 324 - det er derfor det bliver gnidret.

  Prøv at uploade billedet i 920 x 324 og se om ikke det gør en forskel.

  SvarSlet
 12. Dovenskaben længe leve... jeg ændrer aldrig header på mine 3 blogge :-D

  Blot til din orientering, i morgen efter kl.12 bringer jeg det længe lovede minikursus om, hvordan du kan mikse s/h- og farvefotos. Det på mit legehus:
  http://anjoe-legehuset.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Mette: tak for hjælpen jeg har så bare ikke lige idé om hvordan jeg gør det. Men det er bare mærkeligt at den pludselig gør det, de første headere var i samme størrelse som den jeg har nu..Men jeg må bare prøve om det ikke kan lykkedes...;-D tak for tippet...

  Anjoe: Hihi...Jeg kigger med i morgen...;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...