torsdag den 11. november 2010

Trunte

Her er så lidt billeder af Trunte, også kaldet Tigerdyret eller "den lille"...

Trunte er en drenge-pige kat, hun er vores klovn i familien, og får hun skæld ud, kigger hun bare den anden vej, eller kigger på os som om: Mig ? jeg har da sandelig ikke lavet noget jeg ikke må, og så kan hun se på en med så store og mørke øjne, som Pus i Shrekfilmene, at man simpelthen smelter...Og så løber hun virkeligt sjovt,  for hun er lidt kalveknæet på bagbenene. Hun mener også at alt mad skal deles med hende, undtagen gulerødder, der sidder hun og plirrer med øjnene...Og så elsker hun pandekager.. Hun kan være virkelig underholdende og møgirreterende, men hun er nu meget sjov...

Øverst til venstre:Trunte da hun lige var flyttet ind, og hun var virkelig en stresset kat.
Øverst til højre: Trunte i vores seng.
Nederst til venstre: Slanger sig i stolen.
Nederst til venstre: Prøver at spotte om der er en snor at fange.
Her spiser Trunte honning-melon sammen med min datter Josefine...

I kassen...

og i en anden kasse....

I kurven...

På computeren...
I sofaen...

 DE FÅR BEGGE TO TØRFODER, SCIENCE HILL, enten NATURES BEST eller SENIORFODER og som ekstra suplement HAIR BALL CONTROL.....og ind imellem får Trunte også kattemalt. Jeg køber også nogle planter de kan spise enten væddeløber/hurtigløber eller stuebambus. Jeg går uden om alt hvad der hedder liljer og  julestjerner da de er giftige...Har planer om at købe en aktivitetsbold så de kan arbejde lidt for føden...de er blevet lidt for magelige de to tøser...

12 kommentarer:

  1. Arjjj hvor er hun også dejlig, specielt det billede hvor hun spiser melon.. :-) Hun ligner lidt en der bider i en citronskive..
    Vi køber også special fodder til Bumle og supplerer med våd Whiskas i små poser, som lidt forkælelese.. hun spiser ingen former for menneske mad, vi har prøvet, men hun skubber det bare rundt på gulvet..
    Hav en dejlig dag..:-)

    SvarSlet
  2. Også en vidunderlig kat, hende Trunte. Jeg er helt vild billedet af hende i den blå kasse. Det ser fuldstændigt ud somom det kun er et kattehovede der er i kassen :-))

    SvarSlet
  3. Hold op, nogle dejlige kattedyr, du har dig. Jeg VIL være kat i mit næste liv!

    Klem

    SvarSlet
  4. Herlige billeder og beretning ;-)
    Mange katte har da vist en forkærlighed med at opholde sig i kasser af alskens slags; lidt ligesom at små børn holder mere af de farvestrålende legetøjsæsker end disses indhold!
    Min Frederik er en hund efter gulerødder, men også alt andet mad :-D

    SvarSlet
  5. Sikke en kat - hvor er den fin :)
    Min mand var ved at få et føl, da jeg fortalte, at vi ikke skal have en julestjerne i år - jensen spiser blomster :( vores gamle kat rørte aldrig blomsterne, så dengang havde vi altid julestjerner.
    Vi har lige fundet julekaktus'en frem, den er allerede blevet hærget, så jeg opgiver det der med blomster.

    SvarSlet
  6. PS: Min kat elsker råt kød. Normalt får han tørfoder og leverpostej.

    SvarSlet
  7. these are super cute, what adorable and beautiful cat friends- love 'em! awesome photos :)

    SvarSlet
  8. Hej allesammen, tak for kommentarerne,

    Johnny Nutcase: thank you for the visit.

    SvarSlet
  9. Vores kat kan også lide honningmelon - troede faktisk, at hun var den eneste kat i verden, som kunne det.

    Det var en god ide med en aktivitetsbold. Det vil jeg også gå på udkig efter.

    SvarSlet
  10. Nåeh - hvor er det nogle dejlige billeder. Jeg synes det er sjovt, at dine katte spiser melon. Det har mine ikke prøvet. Men særligt den ene er VILD med grøntsager, særligt kartofler, blomkål og broccoli.

    Mine katte har heller ikke fået pandekager. Alligevel er jeg ret sikker på, at det også ville være en stor succes her hos os. :D

    SvarSlet
  11. Jättefina katter! Hur ofta behöver du borsta deras pälsar? Eller klarar de att putsa dem själva och hålla tovor borta? Hur mycket väger de?

    SvarSlet
  12. Birgitta: Tak skal du have...Jeg børster dem ikke så meget, den ene er det kun min svigersøn der må børste...Men hvis de får hårduller/totter, så reder jeg dem ud eller klipper dem af...De vejer mellem 5,5 og 6,5 kg...;-D

    SvarSlet

Skriv du bare din mening...