torsdag den 11. november 2010

GRRRRRR...Nedfalden eller nedrevet køreledning ?

Ja ja, hvordan pokker ledningerne bare kan dratte ned forstår jeg ikke, det syntes jeg også skete tit sidste år...Jeg må sige at DSB har virkelig været underholdende i år med div. bane-renoveringer, S-busser og nu nedfaldne ledninger....Hvis de så bare sagde noget i morgennyhederne på TV så havde man måske en lidt større chance for at komme lidt før afsted, men ikke en dyt blev der sagt. Men jeg nåede frem til tiden, skiftede på Østerport til et regionaltog ind til Hovedbanen og så derfra med A-toget til Sydhavnen...Men møgirreterende med alt det skifteri...og jaja jeg nåede frem, men vandt jeg nogle penge i lotto  købte jeg en lille bil, for jeg er sgu da lidt træt af det offentlige transportsystem...lige i øjeblikket...Pokkers til måde at starte dagen på....

7 kommentarer:

 1. Øv, du kan tro, jeg forstår din frustration! Jeg pendlede i mange år ind til byen, og det gav også mange kedelige oplevelser med køer osv. på vejene. Men det er nu dejligt at bo et stykke væk fra byen :-)
  Klem og en god dag til dig!

  SvarSlet
 2. Du kommer aldrig til at kede dig sammen med DSB ;) - Det er p.... irriterende.

  SvarSlet
 3. Ja jeg forstår heller ikke det med de køreledninger. DSB har da godt nok systematisk gennem det sidste ½ år fået opfordret alle rejsende til at blive bilglade! Hvis det er en lille trøst kan jeg fortælle dig at der også har været megabilkøer gennem sommeren.
  God torsdag til dig alligevel :-)

  SvarSlet
 4. Det må være frygteligt irriterende at være afhængig af de offentlige transportmidler så jeg kan godt forstå dit ønske om en lille bil.
  Bruger du MC'en til og fra arbejde om sommeren ?
  God dag, alligevel og forhåbentlig, knus

  SvarSlet
 5. Madame: Ja jeg er glad for at bo hvor vi bor...

  Helle: ja såda kan man jo også se på det og kedeligt har det ikke været i år...;-D

  Laura: ja, det kan være enten pest eller kolera...

  Annette: Nej jeg tager ikke mc'en der er alt for meget trafik til at jeg føler mig tryg ...Jeg har prøvet men syntes ikke det var sjovt, de kører virkelig ad helvede til herude i Sydhavnen og på ring 3..Ja det skal nok blive en god dag alligevel....;-D

  SvarSlet
 6. Ja Grrrrr DSB og deres hensigts erklæringer, eller køreplaner som de selv kalder dem. Det er super træls, men hvis du tændte for P4 København i radioen om morgenen, så ville du have vidst det. De fortalte med meget jævne mellemrum.
  Jeg hører P4 alene af den grund, og har den også i ørene på vej i toget. Hvis der sker et eller andet undervejs, så kommer det før i radioen end i toget højtalere.. Imponerende.. Hav en god aften. :-)

  SvarSlet
 7. Af og til kunne det være rart at vi havde mulighed for at tage bus og tog på disse kanter. Men når jeg så hører om alle de problemer der er, så kan det være lige meget. Min cykel og bil kører som regel når det passer mig ☺

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...