søndag den 21. november 2010

Nyboder

Jeg fandt lige et par billeder fra forrige lørdag hvor der jo var blogtræf. På vej til Café Oscar, som var mødestedet, gik jeg forbi bl.a. Nyboder og jeg fik da skudt et par billeder, der må jeg ind igen når det ikke blæser en halv pelikan...Den russiske kirke...

Udstillingsvinduet hos:
Jeg gik engang derind sammen med min datter, tænk der stod en ung mand og åbnede døren for os og han havde fine hvide handsker på, nej jeg købte ikke noget,  der var gået møl i min pengepung...;-D

9 kommentarer:

 1. Der er så hyggeligt i Nyboder. Jeg boede i en af de tilstødende gader engang i 60erne - i en saneringsmoden lejlighed i et halvt års tid.
  I kælderen boede spritterne, de var nu ganske uskadelige, og jeg fik et "godmorgen råb" med på vejen, når jeg kørte på arbejde.

  SvarSlet
 2. Nyboder emmer af historie. Husene er vist også vind og skæve og utætte, men alligevel. Min gemal har boet der da han var under uddannelse for et par år siden - dog i noget nyrenoveret.

  SvarSlet
 3. Fine billeder fra et område, hvor du ubesværet vil kunne fotografere løs i flere dage ;-)
  Hyg dig!

  SvarSlet
 4. Morron! Ja det har inte gått så bra med stora datorn då minnena som jag har inte passar. Hmmm blir till att köpa nya och rulla iväg mer pengar. Ha en fin dag nu !

  SvarSlet
 5. Fina bilder och gamla fina hus.

  SvarSlet
 6. Så flotte bilder Annemarie!! Nydelig farge på husene på de første bildene....og den kriken da:)
  Møll i lommeboken, hehe:) Men sikkert en stilig butikk:)
  Ha en fin søndag, klem fra meg:)

  SvarSlet
 7. Hver gang jeg går i Nyboder spekulerer jeg på hvor mange ledige søofficerer af passende alder osv, der mon går rundt i Danmark. Det kunne være fedt at bo der ;-)
  Dit billede af den russiske kirke er eminent dygtigt lavet :-)

  SvarSlet
 8. Kisser: sjovt at høre at du har boet der en kort overgang...

  Mette: Og din mand har også boet der...;-D

  Anjoe: vejret skal lige blive lidt bedre, gør ikke noget det er koldt, bare det ikke regner eller sner...

  Janne: tak skal du have...

  Guri: tak skal du have, og ja kirken er flot...klem til dig...

  Annette: Hehe, vi kunne jo gå rundt og sætte sedler op på dørene om der er nogen ledige lejligheder og officerer... ;-D Tak skal du have,
  har bare beskåret det lidt...

  SvarSlet
 9. Nyboder har motiver til mange gode billeder.. ;-), jeg har aldrig vovet mig ind i LV butikken i København, tror ikke lige jeg står og mangler noget derfra.. :-)

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...