lørdag den 20. november 2010

Nuller rundt...

og laver ingenting og hygger....Ikke noget særligt har jeg bedrevet andet end at være ovre hos min fotomand og prale med at jeg er kommet blandt de 30 udvalgte danske billeder i MetrophotoChallenge, og det var han da imponeret over. Faktisk så imponeret at han ville have en kopi af billedet, som han så stillede op i sin butik...Det er sgi da fint at blive udstillet hos sin fotohandler...Det er jeg glad for...Ellers har jeg bare nydt ikke at skulle noget, og det her var hvad jeg kunne oppe mig til at fotografere idag...Det er hyggeligt med levende lys...Men puha hvor det bliver hurtigt mørkt...udenfor...Nåeh jo, har da fået klaret en julegave idag...Det går fremad...

7 kommentarer:

 1. En julegave, hvor blæret.. jeg er ikke engang begyndt at tænke i julegaver endnu.. men det kommer.. :-) Det er så dejlgit med levende lys, og dine fine kroner kaster så smukke skygger..
  Jeg forstår sørme godt din fotohandler, han har god smag.. ;-))
  Knus og en hyggelig aften :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med det...:-)
  Ja man har vel stået mange gange på Sorgenfri station og set det gennemgående tog suse forbi.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Du tager nogle meget flotte billeder, Annemarie. Kan godt forstå at din fotoforhandler gerne vil udstille det. Tager du dine billeder i sort/hvid eller laver du dem om i Photoshop eller i andre redigeringsprogrammer? Faktisk er det synd at så mange billeder bliver taget i farve, når man i sort/hvid kan opnå så flot et resultat. Meeeen det kommer jo nok også meget an på hvem der står bag kameraet :-)) Stort tillykke herfra!

  SvarSlet
 4. Inge: ja blæret , det var over nettet...hihi...knus og hyggelig aften til dig...

  Lisbeth: Tak skal du have...

  Laura: Mange tak,,,jeg tager billederne i sort/hvid, så jeg tager altid nogle i farve og så i sort/hvid men de bliver aldrig helt ens, for jeg tager dem som regel fra forskellige vinkler....Jeg er begyndt at beskære lidt, men har ikke photoshop, ville nok også bruge alt for meget tid foran computeren...,-D

  SvarSlet
 5. Så gøy da Annemarie:) Du tar flotte bilder og fortjener dette:)
  Lykke til.....jeg har litt bloggtørke men kommer tilbake imorgen:)
  Klem til deg:)

  SvarSlet
 6. Ih, jeg ville være pavestolt, hvis jeg fik et billede udstillet hos min fotohandler.
  Men jeg skal vist på adskillige fotokursus for at nå så langt og tage så flotte fotos som du gør.

  SvarSlet
 7. Guri: ja det er "veldig grei" ?, ved ikke lige om det er stavet rigtigt...Men tak skal du have...klem til dig...

  Kisser: Jeg er stolt, og du behøver ikke en masse kurser, det har jeg ikke taget, det er bare at prøve sig frem og bare skyde løs....med kameraet...hehe...men tak skal du have..

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...