torsdag den 26. august 2010

Souvenirs..og ny "hobby"

Jeg skrev i en kommentar til et af Laura's tidligere indlæg,  at min nye hobby til vinter måtte blive THE...Jeg er så startet lidt før, synes at vejret indbyder til at hælde lidt mere varmt indenbords....Og da vi var i Sverige købte jeg disse krus lavet af lokale kunstnere, det lysegrønne lavet af en keramiker i Rabbelshede, 20-25 km. fra Fjällbacka, og det mørkere krus er fra Varberg....Jeg synes at det kunne være sjovt at have nogle lidt mere "håndfaste" og brugbare minder fra  nogle af de steder vi besøger...og så fylder et par krus heller ikke så meget i vores sidetasker på mc'erne.....Så to fluer med et smæk....minder og "hobby"...


Jeg har drukket the før, men det har nu mest været thebreve købt i supermarkeder. Jeg kan godt smage at der er stor forskel på "fabriksthe" og løsvægt the....De små smagsprøver er købt i Lyngby, Chaya og foruden the sælger de også dejlige mørke chokolader !!!

8 kommentarer:

 1. Sikke nogle yndige kopper du har købt! Jeg holder meget af både the og af keramik. Skøn idé med den slags souvenirs :-) Klem og ha' en rigtig dejlig dag!

  SvarSlet
 2. Jeg er helt vild med den første kop.
  Te er sundere end kaffe!!
  For længe siden ville en svensk konge ikke tillade de to drikke, før sundhedsrisikoen var nøje undersøgt.
  Altså blev to dødsdømte forbrydere stillet over for valget mellem henrettelse og være forsøgskanin indtil de døde en naturlig død.
  Logisk nok valgte de det sidste. Den ene drak masser af te, den anden kaffe. Tedrikkeren blev 83, kaffedrikkeren kun 81!!!
  På det tidspunkt var kongen for længst død. Kaffe og te for længst kommet ud på markedet. Men en kongelig ordre skal naturligvis strengt følges.
  Jeg må forvente at blive 82, da jeg drikker både te og kaffe!!

  SvarSlet
 3. Åh super lækkert. Te fra rigtige tebutikker er helt fantastiske i forhold til dem fra supermarkederne. Chaya´s teer er rigtig gode. Men Perch er også fantastiske. De har en netbutik som sender direkte til din adresse.

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukke kopper... dem kan man helt sikkert også drikke kaffe af.. jeg drikker ikke te, men kan godt lide fede kopper.
  Malerklemmen nede ved Borup har en masse fine the sorter. Det er et sted hvor MC klubberne kommer ofte så måske kender du det

  SvarSlet
 5. Hej Madame, tak skal du have....

  Hej Rimkoger, ja så må jeg jo også blive 82, jeg drikker også både og ...

  Hej Havehyrde, det kan være at jeg bestiller senere derfra, gemmer navnet....

  Hej Inge, Tak skal du have, kaffe det drikker jeg også men helst i et glas...Jeg har været en gang på Malerklemmen, syntes at maden var lidt dyr, og alt for meget perlegrus....

  SvarSlet
 6. Ah...så fine kopper du fikk kjøpt:) Min favoritt var den på det 2. bildet:)
  Løsvekt-te er helt klart å foretrekke:) Selv er jeg en kaffedrikker men tar gjerne en kopp te:)
  Ha en fin kveld, knus fra meg:)

  SvarSlet
 7. Ja og Chaya har en dejlig te-julekalender!

  De kopper er da bare for søde. De er rigtig flotte og sikkert rigtig dejlige at sidde med :0)

  SvarSlet
 8. Jeg har også en forkærlighed for smukke kopper og krus, og dine er meget flotte! Mmm ja, en rigtig god kop the og så lidt chokolade - så kan det da ikke blive sundere, vel?! ;-)

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...