tirsdag den 13. juli 2010

Bare en måge....

Nu har jeg jo købt et dejligt nyt kamera, og så vil jeg jo gerne fotografere stort og småt for at lære kameraet at kende....Men nu er det jo sådan at her i lille Danmark er vi ikke forvænte med eksotiske dyr og fugle, så jeg må jo "nøjes" med hvad vi har bl.a. ænder og måger ...og selvom min Jimmi så siger: " Det er jo bare en måge!!!, så kan der jo godt komme noget sjovt ud af det:


Jeg står her og kigger....er der nogen ? Næh

Heller ikke her...

Hov, der var nogen !!!

Jeg tror jeg smutter....

Jeg tog billederne søndag morgen ved Frederiksdals Fribad efter vi havde drukket morgenkaffe...

5 kommentarer:

 1. Ha ha. Den "bare måge" kunne alligevel fortælle en historie.

  Gode billeder !!

  SvarSlet
 2. Ja nemlig, det behøver ikke at være eksotisk for at være sjovt eller godt

  SvarSlet
 3. Det er nogle meget flotte billeder, du har taget - wauw! Jeg synes også det er sjovt at fotografere fugle, og det gør ikke spor, at det ikke er eksotisk motiver - skønheden er jo alle vegne, når vi husker at kigge efter. Dit billede af mågen, der kigger på sit eget spejlbillede, er forrygende dejligt :-) Fribadet en en stor del af min barndom, så det er sjovt, at det netop er der, du har fotograferet.
  Tillykke med dit nye kamera!

  SvarSlet
 4. Ha ha... bare en måge.. og BARE nogle suverænt flotte billeder du har skudt der. En fugl er en fugl, uanset om den er eksotisk eller ej, og nogle steder i verden er en måge nok meget eksotisk..
  Ha en skøn dag og held og lykke med billederne.

  SvarSlet
 5. Hej Madame og Inge, tak for kommentaren, den vil jeg vise "bare" Jimmi...hehe, så er han måske færdig med at drille....

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...