søndag den 7. april 2013

Hun blev glad for at..

se sin Mormor, hun havde også fået sin mor til at ringe fredag morgen for at sige jeg skulle hente hende i dagplejen og selvfølgelig gik Mormor med for at hente Sveskemusen. Lillebror, som snart er på størrelse med storesøster, har opdaget sin stemme og den er lige så stor som ham selv, der bliver snakket og råbt, nogle gange så højt så han selv bliver helt forskrækket. DSCF9253  Her er Naja på vej hjem på sin motorcykel, der er fart på!DSCF9256 Hyggestund med Mormor i sofaen. DSCF9278 Elias der fortæller en masse til sin Mormor.DSCF9302 Lige nu står der to senge i stuen, de unge mennesker har købt nogle nye, og så kan Naja jo passende bruge dem i stuen som trampolin!DSCF9324

Elias er begyndt at få lidt grød og mos, uhm det kan han godt lide. Og de får begge to medicin for deres bronkitis, det forsvinder nok ikke før vejret bliver lidt lunere.

14 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige billeder - de vokser jo med lynets hast begge to :-)
  Ja, deres bronkitis forsvinder nok, når det bliver lidt lunere i vejret.
  Klem og rigtig god søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu har de begge to fart på med vokse..Klem

   Slet
 2. Oh mormor blev lige så glad for at se den lille svedske.. :-) det er altså to skønne unger, jeg krydser fingre for varme og godt vejr, så de begge kan blive raske og slippe for medicin.
  Knus og god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde mormor, og det ville være dejligt hvis de kunne slippe for alt det medicin..Knus

   Slet
 3. Nu må de da snart blive fri for deres vejrtrækningsproblemer der er lidt værre end alle vores småbrokkerier over det manglende forår... håber I har nydt tiden sammen til fulde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vejret er småting sammenlignet med al den sygdom de har været ramt..Og jo der blev nydt i allerhøjeste grad...-D

   Slet
 4. Det er da fantastisk at Elias allerede har opdaget sin stemme. Nu vel jeg har ikke forstand på børn, men det forekommer mig at være tidligt. Skønne billeder af den lille familie. Der er ikke noget at sige til, at du er glad for at være mormor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er en lille hurtig fyr, griber også fat i fingre og tøj for at hive sig op..Og jeg er glad for at være mormor, det er en dejlig ting.. :-)

   Slet
 5. ...og selvfølgelig forstår mormor alt det, Elias fortæller hende :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør Mormor i hvert fald. :-)

   Slet
 6. For noen søte og gode barnebarn du har ... Elias ser ut til å være glad i mat, han blir nok en stor og staut kar med tiden! Og Naja blir nok en "racer" på motorsykkel :o)

  God uke til deg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er en madgris og de er nogle søde unger, og Naja kan arve mormors motorcykel.. ;-)

   Slet
 7. Nej hvor er hun vokset!! Og i dagpleje? Sådan en lækker fræk unge ;-)
  Det er synd de skal være så syge hele tiden. Håber snart det går over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er vokset, dagpleje har hun været i siden hun var ca 1 år..Og vi håber også at de snart slipper for alt det sygdom.. :-D

   Slet

Skriv du bare din mening...