torsdag den 7. marts 2013

AV FOR SATAN DA…

Jeg har fået en fibersprængning i en muskel lige ved det sidste ribben i venstre side. Om det gør ondt? FANDME JA!! Jeg lavede en forkert bevægelse i morges da jeg skulle lukke låget til opvaskeren, og kunne hverken få vejret eller bevæge mig. Normalt har jeg en høj smertetærskel, men det her fik tårene til at stå ud af øjnene på mig, og komme med en masse av-lyde. Jeg fik kontaktet lægevagten, der var nervøs for at det var lungen der var klappet sammen, så jeg blev hentet af en ambulance, og kørt til akutmodtagelsen på Gentofte Hospital. Der gik selvfølgelig lidt tid med at vente på både læger og røngten, men lungen var heldigvis ikke punkteret, eller klappet sammen, så jeg fik en recept med noget stærkere smertestillende end Panodil. Og jo Jimmi blev hjemme og tog med selvom hospitaler ikke lige er et af hans favoritopholdssteder. Jeg tror aldrig at jeg har tudet så meget over fysiske smerter, så lige nu er min hverdag fyldt med en masse grimme gloser og piller, og jeg bliver nødt til at sove i stuen da jeg ikke kan komme op af trappen.

Og så er stakkels Naja syg igen, lungebetændelse og asmastisk bronkitis, Josefine døjer stadig med sine ører, så det er en lidt af en slatten familie i øjeblikket. IMG_1448

Naja og Mormor fjoller.

32 kommentarer:

 1. Øv det lyder ikke rart. En fibersprængning kan altså gøre rigtig ondt! Rigtig god bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør rigtig meget ondt..Og tak..

   Slet
 2. Åh, sikke noget - men trods alt godt, at lungen ikke er punkteret eller klappet sammen. Rigtig god bedring og klem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var jeg også glad for at der ikke var sket noget med lungen..og tak

   Slet
 3. Svar
  1. Ja det er sgi meget øv..også tak til dig..;-D

   Slet
 4. Stakkels dig, god bedring til jer alle tre :-)

  SvarSlet
 5. Rigtig god bedring til jer alle tre ,-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mange tak til dig, Karen..;-D

   Slet
 6. Åhh nej for pokker da osse Annemarie.. Det lyder bestemt ikke rart.
  God bedringsknus til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er slet slet ikke rart, faktisk meget modbydeligt :-( knus

   Slet
 7. jamen for pokker da,,,, sikke noget , godt det dog ikke var lungen, jeg ønsker dig rigtig god bedring ❤også til lille Naja,,,, stakkels lille pige ❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sikke noget og ja stakkels lille sveskemus, og så kan jeg ikke engang komme derned og hjælpe og være sammen med mine piger..:-(

   Slet
 8. Ønsker deg god bedring!

  Herlig bilde av dere!

  Klem

  SvarSlet
 9. Av for den da!!
  Rigtig god bedring og håber du er mere mobil i morgen.
  Knus

  SvarSlet
 10. Det lyder da helt forfærdeligt.. Hvordan kunne det gå til?
  Jeg mener - bare en forkert bevægelse?
  Faktisk betryggende at du blev sendt babubabu videre!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror musklerne har været overbelastet i forvejen, ved at jeg har hostet meget i forbindelse med den åndssvage virus der huserer i øjeblikket, og så skulle der bare lige en lille bevægelse til..og ja det var godt at man blev taget alvorligt..

   Slet
 11. Det lyder sørme ikke rart, og det kan du sikkert have 'fornøjelse' af i lang tid. Hvor har du dog været uheldig med den forkerte bevægelse. Rigtig god bedring til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så bare en fornøjelse jeg godt kunne undvære..Og mange tak..

   Slet
 12. Av altså, for pokker da også. Stakkels dig :-( Det var dog møguheldigt. Herovre har vi jo visse erfaringer med små-uheld, der udvikler sig overraskende voldsomt, så herfra skal kun lyde: god bedring og pas nu godt på dig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja stakkels mig, og jeg håber virkelig ikke at det udvikler sig, men mange tak og jeg skal gøre mit bedste..;-D

   Slet
 13. Nej vad tråkigt att du gjort dig illa. Du får ta det lugnt och vila så du blir bra igen för det är ju snart vår och Rejekutteren skall ut. Ha det bra !

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tager det også stille og roligt, så jeg kan nyde våren når den kommer..og tak..;-D

   Slet
 14. Hold op, hvor kan det dog hurtigt gå så gruelig galt ... det er ret skræmmende, at der ikke skal mere til.
  Og hvis du ligefrem tuder af smerte - kan godt forestille mig, at der skal meget til. Øvøv og rigtig god bedring til dig. Gad vide hvor længe det gør så ondt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ret skræmmende. Og jeg plejer ikke at være en tudemarie, men det gør ondt, men forhåbentlig ikke alt for længe. jeg har det bedre nu, jeg tuder i hvert fald ikke men ondt det gør det stadig..

   Slet
 15. Øv, surt og en maase andet endnu grimmere. Her har vi lige erfaret at et nys eller et host også kan give bøjede ribben. Når uheldet er ude kan det gå rigtigt galt. Rigtig god bedring til hele den slatne familie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lægen sagde at det også kunne være et brækket ribben, men han kunne ikke mærke efter fordi jeg havde så mange smerter. Jeg har jo også hostet en del på sidste...

   Slet
 16. Det lyder slet ikke rart selvom det da altid er noget at der ikke var noget alvorligere galt. Kan sagtens forstå at du vælger at blive i stueetagen, da der bare ikke er noget værre for dumme rygge end trapper.

  Her på hattehylden ville det dog osse have en ganske charmerende fordel - fjernsynet i stuen er stort og har appletv :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu meget rart at ligge på sofaen og se fjernsyn, men jeg glæder mig til at sove i sengen igen..;-D

   Slet

Skriv du bare din mening...