torsdag den 20. december 2012

Hvad gør jeg?

Jeg har fået en anonym (en robot sikkert) der ligger spam på et af mine indlæg, dvs det er nr 2 indlæg der bliver spammet, det første fjernede jeg efter et stykke tid, men nu har den lagt sig på et af mine andre indlæg (http://rejens.blogspot.dk/2010/04/drama.html). Jeg kan selvfølgelig sætte hak i feltet med at anonyme ikke kan kommentere, eller lave ordverifecering, men det gør det så besværligt for andre at kommentere, men det er møghamrende irreterende med det forbandede spam..Ja undskyld det er lige før jeg skriver en masse grimme ord, men hvis der er nogen der har en idé om hvordan jeg slipper af med det skidt så hjælp mig lige. Tak.IMG_2220

Billedet har ikke noget med det at gøre, syntes bare at det pænt nok til at vise frem i denne kolde vintertid.

26 kommentarer:

 1. Godmorgen Annemarie,
  Jeg bruger som du ved wordpress, de har en overordentlig god spam-fanger. Det kan være hårrejsende at se, hvor meget af det stads der havner i ens blog, og ikke mindst frustrerende. Jeg er nu glad for, at du vælger ikke at have ordverificering sat på, men det ville hos mig være ok, at man ikke kunne være anonym. Rigtig god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke forstå hvorfor spamfiltret ikke fanger dem, det burde det gøre..God dag til dig..;-D

   Slet
 2. Det er møg irriterende, når man er uheldig at blive ramt af sådan en robot.
  Sidste jeg blev ramt, lukkede jeg for anonyme kommentarer, for en kort periode og det hjalp.
  Jeg har ikke så stor erfaring med hvordan fanen 'kommentarer' på Blogger fungerer, men der er noget med spam og der kan der ende spam i, som ikke kommer ud. Den arbejder sikkert på e-mail adresser og skulle robotten være fra samme adresse, kan der være de ender der og så slipper du for at slette i indlæggene.
  Men som sag om der virker kan jeg ikke huske...
  God torsdag

  SvarSlet
 3. Det er så træls.. Bliver spam kommentarerne ikke fanget i spamfiltret.. ?? Jeg tror du kan gøre noget med at kommentarer på indlæg der er mere end xx antal dage gamle skal godkendes.
  Jeg får også en del spam på gamle indlæg men de bliver alle fanget som spam.
  Knus og god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej de ryger direkte ind på indlægget, kan ikke forstå hvorfor spamfiltret ikke fanger dem..Knus og i lige måde..

   Slet
 4. Da jeg bruger wordpress og dermed overlader spamhåndteringen til akismet, der kun har taget fejl 2 gange ved jeg heller ikke lige hvad der kan gøres for dig - men noget tyder på at Inge har sat en indstilling lidt mere hensigtsmæssigt end dig.. kunne du ikke kigge på hendes setup en dag og se om der er nogen forskel - når I nu bruger samme system?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er første gang jeg får den slags spam, men jeg må kigge på Inges og se om der en forskel..;-D

   Slet
 5. Jeg anbefaler Disqus - så er du 100 % fri for spam :-) Klem og god torsdag!

  SvarSlet
 6. Vi Önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År !

  MVH Janne o Lilly !

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Janne I ønskes også en god og et godt nyt år..;-D

   Slet
 7. øv ,, kan ikke hjælpe dig , ville selv være på den ,,, fik for nogen tid siden underlige kommentarer på gamle indlæg , jeg slettede dem og
  heldigvis er det sjællendt det sker ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes det er ærgeligt at skulle slette indlæg, jeg må se hvad jeg kan hitte på..;-D

   Slet
 8. Kære Annemarie, endelig nåede jeg til "r" og er nu opdateret med, hvad der er sket hos dig siden September.

  Det er jo ikke småting jeg har kunnet læse om på din blog, smukke lille Elias, hjertelig tillykke med ham, jeg håber at han er ovre maveknebet. Jeres flotte nye hus, også hjertelig tillykke med det. Jeg kan bare så godt lide den stil det er bygget i, det er utrolig smukt. Billeder af den skønne, skønne storesøster, forhåbentlig er hun også blevet rask.

  Du har også budt mig på nogle meget høje grin ind i mellem, bl.a. da du skrev, at Jimmi ville have dit vaskehus til eget brug, men at du havde bestemt, at han kunne få sig en balje med en tusse i ☺ ☺ ☺. Hvis man endelig kommer i besiddelse af den utrolige luksus at have et vaskehus, så giver man det bestemt heller ikke godvilligt fra sig.

  Ovja, jeg havde nær glemt, hjertelig tillykke med de 50 år og velkommen i de "voksnes" rækker. Det så ud til, at du havde en fin dag til trods for flytterod m.v.

  Det var vist alt for denne gang.
  Knus fra Holland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er sket meget på kort tid, men dejligt at jeg kunne få dig til at grine...Knus tilbage..;-D

   Slet
 9. Du er ikke ene om uønskede kommentarer, der ikke - som normalt - fanges af bloggers spamfilter, men kikker du i spamkassen ligger der sikkert pænt mange. Jeg tror kikserne skyldes et "lødigt" indhold og forventer desuden, at de stopper efter jul. Hvis ikke, ja da smækker jeg kode på et kortere stykke tid, for det hjælper. Kun 3 er nået frem til selve min blog, men 2 af dem kom kort tid efter udgivelse af indlæggene; oftest ville det være ældre!
  Få måneder efter opstart af legehuset i 2007 modtog jeg pludselig over 100 spams dagligt, hvilke nærmest sprængte daværende mailboks' kapacitet, når al anden post ditto skulle have plads, så i takt med at jeg slettede, ja da poppede nye op. Surt show, og derfor er min tolerancegrænse lav og kan godt være foruden kommentarer fra Inge m.fl., hvis de/I ikke gider koder; hellere det end at stresses unødigt ;-)
  Det var vist alt for denne gang.
  Knus fra Lolland :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har sat moderation på kommentar til ældre indlæg så må jeg se om det hjælper..;-D

   Slet
 10. Jeg bruger også Wordpress og få ingen spam på bloggen, og Akismet har kun en eneste gang taget fejl af et indlæg, der ikke var spam. Akismet finder du her: http://akismet.com/ og jeg tror det kan installeres til enhver blog.

  SvarSlet
 11. Gå endelig ikke over til Disqus - den er altså irriterende for brugerne, synes jeg!
  Jeg synes da, det er helt i orden, at du ikke accepterer anonyme kommentarer - hvis man har noget fornuftigt at sige, må man vel også kunne stå ved det?
  Jeg tror i øvrigt, at Inges forslag vil virke efter hensigten - skal vi ikke bare håbe på det?
  Død over alle spamrobotter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har hakket anonyme bruger af, hvis der så falder nogen fra på den konto så er der ikke noget at gøre ved. Jeg håber det hjælper..

   Slet
 12. Det er rigtigt irriterende, og der er vist meget af det lige p.t. Jeg har den seneste tid også fået nogle anonyme kommentarer, som IKKE blev fanget af spamfilteret, selvom det er indlysende, at det er spam. Du kan gå ind under kommentarer, der hvor du også finder dem spamfilteret HAR fanget, sæt et flueben og marker som spam, så smutter det i spamfilteret. Håber det er til at blive klog på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft sat flueben i markeret som spam men det hjælper ikke en dyt, de bliver bare ved med at komme..Jeg håber jeg har fået det stoppet nu..;-D

   Slet
 13. Øv, hvor er det irriterende! Jeg håber dine tiltag får bugt med uvæsenet.
  Forhåbentlig er ungerne friske igen - det er næsten for meget når forældrene også skal vænne sig til livet med den lille ny.
  KH herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Naja er desværre stadig sløj, men håber at hun har det bedre i dag..;-D Knus

   Slet

Skriv du bare din mening...