lørdag den 17. november 2012

Utryg..

i øjeblikket. Det er jo ellers et skønt kvarter vi bor i, men lige nu føler jeg mig ikke særlig tryg. En kvinde er blevet dræbt ikke så langt fra hvor vi bor, (ca 300m) det vides ikke af hvem eller hvorfor. Politiet arbejder på fuldt tryk for at finde gerningsmanden og jeg håber virkelig at de hurtigt finder ud af hvem der har dræbt kvinden, jeg tror slet ikke man kan forstå hvor forfærdeligt det må være for familien, hendes venner, kollegaer og naboerne tæt på.

Jeg ved godt at man skal ikke piske en stemning op, det gør jeg heller ikke, men det er svært at lade være med at tænke på, når det er så tæt på, der må være mange andre som også føler sig utrygge lige nu her i kvarteret.

28 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå at du er påvirket af det skete, for når det kommer så tæt på synes man jo oftest at det lige så godt kunne have ramt én selv, og så bliver tilværelsen sat i perspektiv.

  Men jeg tvivler på at du har noget at være bange for, for sandsynligvis er det en gerningsmand, der kender ofret - det er det oftest.. og hvis det ikke er ville det være særdeles usædvanligt hvis gerningsmanden vendte tilbage og gjorde noget tilsvarende i samme kvarter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved godt at jeg ikke har noget at være bange for, og selvfølgelig render gerningsmanden ikke rundt i kvarteret med politet arbejdende lige om hjørnet, men et er logisk sans, noget andet følelser når det pusler i haven.

   Slet
 2. Så umotiveret som dette drab ser ud lige nu, så giver det utryghed, for måske vil gerningsmanden slå til igen og hvis, så hvor og hvornår...

  Men jeg forstår dig godt. For bare et "lille" overfald på en i nabolaget får en til at se en ekstra gang over skulderen, når man bevæger sig rundt.

  Gerningsmanden slår nok ikke lige til igen, med politiet i baghaven, som du selv skrivet, så med Jimmy ved din side, så tror jeg godt du kan nyde en tur i lokalområdet.
  Men jeg forstår dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig vil jeg bevæge mig rundt, man kan jo ikke lukke sig inde, men indtil man ved noget mere så giver det utryghed.

   Slet
 3. Jeg tænkte på jer da jeg hørte det i går, det er bestemt ikke rart når sådan noget sker i nabolaget.
  Kan godt forstå du føler dig lidt utryg.
  Knus til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ikke rart..Knus til dig også.

   Slet
 4. Puh det ville jeg også blive utryg over. Det er godt nok tæt på. Håber at det hurtigt bliver opklaret. Knus♥

  SvarSlet
 5. Når der ikke foreligger en forklaring på drabet, ja så ville jeg dæleme da være meget utryg, og selvfølgelig ville denne ikke mindskes, hvis det viste sig at være en lystmorder...
  Lad os håbe, at politiet snart finder den skyldige, så at I fuldt ud kan nyde det nye hjem og have!
  Et forsinket tillykke til Jimmi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi håber at de ud af hvem der har gjort det..Og tak jeg hilser videre..;-D

   Slet
 6. Der er ikke noget at sige til at du er utryg; det ville jeg også være. Men men men som Overleveren skriver, så kender gerningsmand og offer som regel hinanden, sådan er det i over 90 pct. af tilfældene, og det farligste sted at være er i hjemmet sammen med familien, det er der vold og drab sker.

  Du kan rent statistisk tage det roligt, men hvis utrygheden først har fat, er det altså svært at tænke på statistik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja et er fornuft noget andet følelser og statistik.

   Slet
 7. Huff, så skremmende! Pass godt på deg selv og alle rundt deg!

  Klem Vivi

  SvarSlet
 8. Uha. Følelser er aldeles immune over for rationel tænkning, så jeg forstår dig godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Følelser lever deres eget liv, uanset hvor fornuftig man ellers er.

   Slet
 9. Uh det var dog ubehageligt. Jeg kan godt forstå du føler dig lidt utryg, når det kommer så tæt på. Vi må håbe de hurtigt finder ud af hvad der er sket og finder gerningsmanden.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ubehageligt og man må håbe at de hurtigt finder ham.

   Slet
 10. Ja det er meget skræmmende..!
  Jeg har jo både familie og venninder der bor alene og bare bor nogen meter derfra.
  jeg hørte at der har været en del indbrud i nabohusene og dette kunne jo også have noget med det at gøre.
  Måske hun har hørt noget i haven den nat og åbnet terrassedøren for at se..?
  Jeg håber inderlig at gerningsmanden/kvinden bliver fundet hurtig.

  Trøsteknus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jo sagtens have noget med indbrud at gøre, vi håber bare at politiet finder gerningsmanden hurtigt..Knus tilbage.

   Slet
 11. Vi kan selvfølgelig ikke undgå at læse og høre om det i radio og tv. Men det bliver desværre langt mere uhyggeligt, når det kommer så tæt på som hos jer.
  Vi håber at gerningsmanden hurtigt kommer i forvaring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej der er jo næsten noget hver dag i nyhederne og særligt forfærdeligt når det går ud over børn. Men det er uhyggeligt når det er så tæt på en selv.

   Slet
 12. GYS bor du da der??? NEj hvor grumt. Kan godt forstå du er nervøs!
  Uden altid at skulle trække alting over på mig.. (undskyld) så vil jeg sige at vi lever i samme slags skræk her. Med små piger der bliver taget. Vi er hysteriske og stirre mistroisk på ALLE mænd og ALLE mørkerøde stationcars

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også skrækkeligt med den mand der overfalder små piger, håber sandelig at han bliver hurtigt fanget...Og klart man stirrer på alle mørkerøde stationcars.

   Slet
 13. Uf ja, det er da ufedt! Da jeg boede i København var der en ældre dame der blev myrdet i den ejendom jeg boede i. Morderen var klatret op af et stillads vi havde på huset og kravlet ind af en åbent vindue... det var svært at sove lang tid efter. Der skete naturligvis aldrig mer, men man forestiller sig det værste og fantasien kører. Håber politiet snart finder ham og han havner bag lås og slå.
  Godt du har din egen private vagtmand... ;-)

  SvarSlet
 14. Det må da også have været forfærdeligt, jeg ville heller ikke have kunnet sove i lang tid. Og ja godt jeg har Jimmi..;-D

  SvarSlet
 15. Kan sandelig godt forstå, at du føler dig utryg. Det må ikke være rart. Knus.

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...