tirsdag den 2. oktober 2012

Ud- og indflytning.

Allerførst; tusinde tak for jeres søde og dejlige kommentarer, det er dejligt at I følger med i vores flytning og jeg beklager at jeg ikke lige får svaret jer enkeltvis selvom jeg havde planer om at sidde og slappe lidt af om aftenen og bevæge mig rundt i blogland, så er der hele tiden liiige et eller andet jeg lige skal ordne og vupti så er klokken blevet mange og det eneste man orker er at kravle op i sengen! Men jeg sætter stor pris på jeres interesse og skal nok komme rundt og læse op på jer, men det er ikke sikkert at jeg lige får skrevet en kommentar, men forbi det kommer jeg..

Nåeh men sådan ser et værelse ud fyldt med flyttekasser og andet indbo..IMG_0853 IMG_0855 En næsten tom stue hvor Jimmi venter på at kollegaerne skal komme. IMG_0859 Så er flytteholdet kommet, fire mand høj (eller lave!)IMG_0860 Der fyldes på bilen. IMG_0870 Her er klædeskabet på ud over repoen, jeg er imponeret over hvad de kan de flyttemænd, der var også et andet skab der kom samme vej da det heller ikke kunne komme ned ad trappen. IMG_0875 Så er flyttelæsset kommet til det nye sted. 2 IMG_0899 IMG_0904

Her er skabet på vej op ad den smalle trappe til 1. sal, og det er stadig imponerende hvad de flyttemænd kan!IMG_0910 Synkronisering!IMG_0915 Jimmi laver også lidt og mig? Jeg tog billeder og fortalte hvor tingene skulle hen, det er altid godt at uddelegere arbejdet!IMG_0919 Så er alle kasser og møbler flyttet ind. IMG_0920 Der bliver afsluttet med pizza til de flittige flyttemænd, det gik alligevel pænt stærkt; de ankom kl. 8.00 og kørte kl. 13.30 og det var med 3 drikkepauser og spisning. Vi er så glade for at de kom og gad bruge en 1/2 lørdag på at flytte for os. IMG_0922

14 kommentarer:

 1. At det bliver rigtigt godt, er der vidst slet ikke tvivl om. Sådan et hold stærke mænd har da været deres vægt værd i guld ;o) og din rolle må endelig ikke undervurderes. Lidt kvindelig styring er vigtigt i så stort et projekt. God dag og knus.....

  SvarSlet
 2. Hvor er det spændende at følge jeres flytning - rigtig god idé at du uddeligerede arbejdet og tog billeder :-) Skabets flyvetur ud over reposen ser fantastisk ud!

  SvarSlet
 3. Åhh hvor jeg husker min egen flytning når jeg ser dine billeder :) Det sjove er, at det nu går op for mig at I har boet hvor jeg engang kom meget pga skolekammerater :) Nu glæder jeg mig sammen med jer, over at det gik godt og over at I har fået så dejligt et sted at bo. Ku jeg, så boede jeg også i et lille rækkehus. Det er jo så perfekt i str :)

  Held og lykke det nye sted
  Kh Henriette :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt med sådan en flok gode kollegaer..
  Jeg er sikker på det gik så fint, fordi du netop sørgede for at lede og fordele arbejdet.. :-)
  Lige nu er I jo i gang med den sjove del.. at finde ud af hvordan I vil indrette jer i det nye hus, som jeg er så spændt på at se.
  Knus og god dag hos jer.

  SvarSlet
 5. FANTASTISK.... hvor er det bare godt :O)
  og pist,,, en god arbejdsfordeler er det halve arbejde ...smiler
  Kan godt forstå du ikke kan svare på alle kommentarer, jeg glæder mig bare over hvor lækkert og nemt i får det...Og Kattene de må være stresset over den flytning
  knus herfra

  SvarSlet
 6. Uddelelering er yderst vigtigt! Ellers ville de jo rende forvirrede rundt i huset, de stakkels, men meget dygtige og stærke flyttemænd ;-)
  ... Huset, som i øvrigt er blevet kanonflot! Sikke spændende rum, vinkler og karnapper. Jeg ville overhovedet ikke kunne få hænderne ned igen, hvis det var mig, der var flyttet ind her :-D

  SvarSlet
 7. ... UddeleGEring! Aner ikke, hvordan det 'l' fik sneget sig ind ...

  SvarSlet
 8. Nogen skal jo lede og fordele - og fotodokumentere ;-) Faktisk gælder det i høj grad om ikke at gå i vejen, når professionelle flyttemænd går i gang. Og ja, det er helt fantastisk, hvad de kan, flyttemændene, når de tryller store og tunge ting ud og ind og op og ned ad snævre trapper, og hvad ved jeg. Vi har haft professionelle flyttemænd på til flere flytninger, og det har altid været en fornøjelse :-)

  SvarSlet
 9. Det ser ganske effektivt ud og jeg kan sådan ca se på tidsplanen at de var ganske dygtige og effektive med de møbler og kasser. Flyttemænd er altså bare dygtige og de har de rette redskaber og ved hvordan de der bæreseler skal bruges. (det var dér det gik galt for os da powerbøssen blev nedlagt af skabet).

  Der ser altså så GODT ud det sted.. kan godt forstå at I er glade for at bo dér nu.

  SvarSlet
 10. Åh hvor godt altså!
  Du har været meget dygtig til at tage billeder ;-)

  SvarSlet
 11. Du har vært en god leder for dette prosjektet ser jeg:)) godt dokumentert i ord og billder.....og flytteguttene gjorde en kjempejobb:)
  Lykke til, dette blir veldig bra :))
  Klemmings:)

  SvarSlet
 12. Oj vad mycket saker att flytta. Ha det bra !

  SvarSlet
 13. Dejligt at det værste er overstået - nu skal i bare på plads i den nye bolig. skønt at i havde folk til at hjælpe med flytningen :)

  SvarSlet
 14. Hej allesammen tusinde tak for jeres skønne og dejlige kommentarer..;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...