lørdag den 22. september 2012

Sol..

får vi vist ikke får meget af her i weekenden og vi har heller ikke tid til at nyde den, nu har vi også fuld fart på med at få ordnet det sidste. Her i weekenden skal køkkenet vaskes af så slut med varm mad, det må blive til rugbrødsmadder og toast og måske et enkelt besøg på grillen. For dælen da hvor vi glæder os, nu synes vi også at vi har ventet i hundrede år, mindst, på at flyttedagen skulle nærme sig,  men nu kan vi tælle dagene og i dag er det den sidste lørdag jeg skal sove her i Sorgenfri. IMG_0607

20 kommentarer:

 1. Det er en travl tid hos jer.. Kan sørme godt forstå I glæder jer.
  Vi skal passe Emil i weekenden, så her bliver liv i hytten..
  Knus til jer begge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, ja og så på mandag kan I trænge til en fridag..God fornøjelse og masser af hygge til jer sammen med den dejlige Emil..Knus

   Slet
 2. God arbejdslyst - hvor bliver et spændende, at du snart skal sove i jeres nye hus :-)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med jeres nye hus, Annemarie. Det ser vel nok dejligt ud :-)Jeg glæder mig næsten lige så meget som jer til at flytte ind og høre om jeres gøremål i hus og have :-)

  SvarSlet
 4. God arbejdsweekend, det bliver travle dage, men også skønne dage med noget godt i vente :-)

  SvarSlet
 5. Det er næsten det bedste, når man kan tælle dage i stedet for uger. Men det er da et imponerende projekt I har gang i, flytning og rengøring på en gang. Men sådan er det vel når flyttedato og afleveringsdato rammer sammen.

  Køkkenet er næsten altid det værste at gøre rent - kors hvor er der mange kroge mellem hylder og skabe.. og hængsler .. og komfur.. og kontakter. Suk. Det er i sig selv et 3 timers projekt.

  SvarSlet
 6. Ih, nu kan det vist kun gå for langsomt.
  Nogle af de der 'sidste gange' er nu meget rare, ikke? ;-)

  SvarSlet
 7. Ser ut til at du har flott høstvær! Nyt det og kos deg!

  Klem

  SvarSlet
 8. God flytning! - Skøn billede med skygge!

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 9. Det bliver rigtig godt :-) God arbejdslyst og god weekend til jer.. Knus.

  SvarSlet
 10. God arbejdslyst og endnu en gang til lykke. Jeg glæder mig på Jeres vegne, og kan sagtens forstå, at I glæder Jer :-) Knus.

  SvarSlet
 11. Uh huhuh! Det nærmer sig. Rigtig god knokle-weekend :-)

  SvarSlet
 12. Hvor bliver det spændende med rækkehuset; jeg glæder mig rigtig meget til at se billeder derfra. Tiden løber og pludselig vågner I op der.

  Det tager lang tid at gøre rent i et køkken, også selvom man synes, man til dagligt er pertentlig nok; men der er altid kroge, man ikke kommer i. Jeg håber, du kom godt igennem det hele.

  SvarSlet
 13. Pøj-pøj med det hele. Det bliver godt når det hele er overstået.

  SvarSlet
 14. Hej alle sammen tusinde tak for kommentarer så dejligt at der er så mange der glæder sig på vores vegne. En god søndag til jer alle..;-D

  SvarSlet
 15. Kan godt forstå I glæder jer og jeg håber I får en rigtig god flytning. I dag byder jo på masser af sol, så det skal nydes. God søndag :)

  SvarSlet
 16. Flott komponert bilde .... solen glimrer med sitt fravær her også. Vi skulle så gjerne beiset vår tretrapp, men noen sammenhengende dager med sol har vi enda ikke fått. Alltid noe å gjøre når en har hus og hage, men for oss er det bare en glede å pusle med vårt eget. Skjønner dere ser frem til å flytte og komme dere ned på bakkeplan! Lykke til med flyttingen!

  Klem fra Irene

  SvarSlet
 17. Held og lykke med flytningen...det bliver da så skønt for jer - dejlig søndag til dig..knus

  SvarSlet
 18. God arbejdslyst og rigtig god flytning :) Kan godt forstå i glæder jer meget :)

  SvarSlet
 19. 100 år går hurtigt :-) Jeg føler det, som var det i sidste uge du fortalte nyheden. Selvfølgelig er der forskel på at være dig og mig i dette tilfælde, og jeg forstår sandelig godt din glæde og længsel til det nye sted.

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...