torsdag den 13. september 2012

Nu glemmer I ikke mig!

Trunte har lagt sig oven på flyttekasserne, som vi stabler i et af værelserne. Hun vil være sikker på at hun ikke bliver glemt!. I går blev begge katte vacineret og chipset, de tog det meget pænt, selvom de peb en del i bilen på vej derned. De har nok været nervøse for at skulle af med flere tænder. SAM_8277

Så nu er de to piger klar til at flytte og komme i haven, vi er meget spændt på hvordan de reagerer på at få meget mere udendørsplads og græs under poterne.

24 kommentarer:

 1. Hihi, dejligt billede, ja, nu glemmer I hende ikke :) Jeg er sikker på, misserne vil nyde at være ude i jeres nye have.

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi, nej selvfølgelig glemmer vi hende ikke...Klem..;-D

   Slet
 2. Kloge katte, at de kan træffe deres forholdsregler :-)
  Det bliver altså bare så fedt at flytte ind i et ældre hus med ny indmad - det er i mine øjne helt ideelt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er smarte nok..Og ja det bliver vildt fedt med et nyt køkken, mit allerførste helt nye køkken som ingen andre har brugt og med glatte flader der er lette at tørre af. :-)

   Slet
 3. Smiler ❤nej ikke glemme Trunte rigtig god week- end

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej for pokker da.. tak og i lige måde..;-D

   Slet
 4. Det bliver en stor omvæltning for dem begge.. I skal nok vente nogle dage med at lukke dem ud i friheden, så de lige falder til og bliver trygge ved huset først.
  Knus og god fredag hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi venter lige lidt, de kommer nok til at liste rundt i starten, men de kommer heller ikke med før flyttemændene er gået igen..Knus og bedring og fredag til dig..;-D

   Slet
 5. Jeg er ikke katteejer, endsige katteelsker ;-) men jeg er enig med Inge, mon ikke jeres katte lige skal have et par dage indendørs. Det bliver så skønt for jer, og det er sjovt som dyr kan mærke, at der skal ske noget. Vores første hund lagde sig også lige foran campingvognen, når den blev stillet ud. Den ville heller ikke glemmes :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det får lov til lige at falde til ro indendørs før vi jager dem ud...;-D Dyr kan mærke når der sker noget der er anderledes, de er ikke helt uden evner..

   Slet
 6. Ja, de kan sagtens mærke at der skal ske noget meget anderledes. Vi holdt vores norske skovkat Fyzzy inde i 14 dage, da vi flyttede ned i rækkehuset - indtil da havde han også kun været på altanen og det flade tag.

  Vi havde rådført os med dyrlægen, og hun mente han nok sneg sig lidt langsomt ud i haven og tog en runde mens vi var i nærheden, og så gik ind igen, så han vænnede sig langsomt til alt de nye.

  Men nej, han gik stolt ud så sig rundt i haven og satte kursen direkte ind til naboen, hvor der boede to store maincoon katte, der var endnu større end ham. Der sad de så og nedstirrede hinanden i meget lang tid, og vi kunne kalde lige så meget vi ville. Han kom først hjem, da de havde set hinanden godt an - de kom aldrig op at slås og fik et ok forhold til hinanen efterfølgende, faktisk gik Fuzzy tit på besøg hos dem fremover.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er også spændt på hvordan de reagerer, det er jo ikke til at vide på forhånd..;-D

   Slet
 7. Hihi, klog kat ;-) Du må altså LOVE at have kameraet parat, når misserne skal på deres første havetur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok have kameraet parat..;-D

   Slet
 8. Dejligt billede af en kat der ikke vil glemmes midt i alt flytterodet. Det er nok klogt at lade dem være inde et par dage, før I lukker dem ud i den store vide verden; men du skrev vist også, at der er sat dyrehegn op omkring haven - så det skal nok gå.

  Hvor bliver det spændende med alt det nye, og det er fedt med et gammelt hus med ny indmad. Tænk at stå med et splinternyt køkken. Det har jeg også prøvet, og det er bare så fedt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis er der hegn hele vejen rundt i haven, men de først lige lære huset at kende..Ja det bliver spændende alt det nye, lige nu synes jeg at tiden går langsomt...;-D

   Slet
 9. Morsomt bilde av Kitty cat :)

  SvarSlet
 10. Wow en lækker kat du har der! Elskede langhårede katte og savner helt at have katte i huset!

  Tak for kigget!
  Kig forbi min stof/garn gavekort giveaway med hele 5 vindere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen forbi og ja Trunte er lækker..;-D

   Slet
 11. Er sikker på at de vil komme til at elske at jage sommerfugle og fange andet kravl (hvis altså ikke Jimmi fanger det først).

  Men yderst fornuftigt at lægge sig på kasserne når man er kat. Godt udsyn, dejlig ro og garanteret med-flytning.

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe ja det kan være der bliver slåskamp om kravlet imellem Jimmi og tøserne..;-D

   Slet
 12. Vedrørende gulv, så prøv evt. at læse under tips og tricks her http://www.tibberuphoekeren.dk/butik.asp
  Jeg følger med glæde og spænding med i jeres nye bolig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet og jeg skal nok lægge billeder ud om hvordan det skrider frem..;-D

   Slet

Skriv du bare din mening...