fredag den 31. august 2012

Hun kommer i dag..

og så skal hun hygge med Mormor og Morfar. Og selvom vi har lidt travlt så skal der være tid til at være sammen med den lille sveske..Her hygger hun med sin far, de “læser” for Naja før hun skal sove, så ved hun at nu skal hun snart ind og sove. Jeg læste også altid for mine børn enten før de kom i seng, eller når de lå i deres seng , det var også dejligt at afslutte dagen med ungerne på en stille og rolig måde. Jeg kan ikke falde i søvn medmindre jeg har en bog i hånden, men det er meget forskelligt hvor meget jeg får læst, nogle gange må Jimmi fjerne bogen og slukke lyset, Jimmi derimod han kan gå lige ind i seng, godnat! og så er han i drømmeland.IMG_0049

12 kommentarer:

 1. Ihhh hvor dejligt med en hyggedag med den lille smuksak. Jeg er sikker på I får en god dag.
  Knus til jer alle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også sikker på..Knus og i lige måde..,-D

   Slet
 2. Å det blir godt når den lille sveskemus kommer, dejligt med godnat læsning ,både for voksne og børn ❤❤

  SvarSlet
 3. Det lyder fantastisk hyggeligt. Gid alle forældre ville læse for deres børn inden sengetid, det er afslappende for begge parter og en dejlig rolig måde at være sammen på. Jeg har gjort det for alle mine 5, og savner meget at kunne gøre det for børnebørnene nu.
  Ønsker Jer en rigtig dejlig og hyggelig weekend. Knus herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg savner også at læse højt, det er nemlig hyggeligt..Knus..;-D

   Slet
 4. Nyd dagen (det ved jeg I gør) det var det allerbedste ved sengetid, både da jeg selv var barn og da mine børn var små. Der er ikke noget skønnere end at høre en voksen stemme fortælle en god historie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt med godnatlæsning...;-D

   Slet
 5. Jeg håber, I har haft en dejlig dag sammen. Klem og rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig sammen med svesken..Klem...;-D

   Slet
 6. Jeg er helt enig i, at det er godt at starte tidligt med de gode læsevaner. Da jeg var barn var både min far og min mor rigtig gode til at læse højt for mig, og jeg kan stadig huske, hvor hyggeligt jeg syntes, det var, og det var godt uanset om det var den ene eller den anden der læste højt.

  Jeg får ikke selv læst så mange bøger for tiden - men det kommer garanteret igen. Nu tager jeg min iPhone med i seng og så ligger jeg lige et kvarter og tjekker Facebook, det er min aktuelle godnatlæsning. Jeg misunder mennesker som Jimmi, der kan gå i seng og lægge sig til at sove uden videre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også lidt misundelig på Jimmi der bare kan falde et søvn lige så snart han rammer hovedpuden.

   Slet

Skriv du bare din mening...