onsdag den 29. august 2012

Fuld fart på…

på vandskiene i Furesøen og her hos os.  IMG_0092 IMG_0093 IMG_0094

Der er mange ting der skal falde på plads, både med svigermors lejlighed og vores lejlighed. Nu har jeg da endelig langt om længe fået bevilget 1 uges ferie til når vi flytter, kunne slet ikke overskue det hvis jeg ikke havde fået fri og Jimmi skulle stå med hele flytningen selv den 1. oktober, det gav mig lidt mavepine. (Vi er kun 3 i mit team, den ene kollega er på ferie og kommer først tilbage den 2. oktober og det er altid omkring den 1. der er travlt, men helt ærligt hvor tit skal man  have fri for at flytte!) Jeg har så sløjfet at have fri på min 50 års fødselsdag, så den bliver fejret på arbejdet med stort morgenbord, godt at jeg sidder 2 forskellige steder i firmaet, det ville have været lidt tamt hvis vi kun var 3 til morgenmad, nu bliver det omkring 12-13 personer..

Vi skal også ud og kigge på hvidevarer; vaskemaskine og køle/fryseskab (det er ikke fast inventar, kun komfuret) og en OPVASKEMASKINE!! Endelig slipper jeg for at vaske op i hånden (sjovt udtryk) jeg har længe været misundelig på dem der ejede sådan en “hjælper”. Tøserne skal til dyrlægen og vaccineres og chippes, nu får vi jo have, hvor vi sikkert også får besøg af naboernes katte så vi vil ikke risikere at det bliver smittet med én eller anden grim kattesygdom. Og så SKAL der være tid til at besøge den lille familie, kan jo ikke undvære at se dem ret lang tid ad gangen, min mor skal også besøges, hun er lidt trist i øjeblikket da hun har måtte sige farvel til sin lille dejlige hund, som var frygtelig plaget af gigt og dårligt hjerte. Så tiden kan hurtigt flyve afsted, så hvis jeg ind imellem ikke får lavet indlæg eller kigget forbi jer, så er det fordi her er lidt småtravlt i det lille hjem.

28 kommentarer:

  1. Det var dejligt, at du kan holde fri en uge, når I skal flytte - det er jo et kæmpe arbejde og næsten ikke muligt, hvis man også skal på arbejde. Hvor bliver et spændende :-)
    Klem!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er et stort arbejde at flytte og jeg gider ikke stresse rundt når jeg kommer hjem fra arbejde..;-D klem

      Slet
  2. Det var godt du fik fri.. Lyder som et hårdt program de næste par måneder.. Men hvor bliver det også spændende for jer at flytte ned til jorden, og få hus og have.. Glæder mig meget til at se det.
    Knus og god dag hos dig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det bliver spændende, og selvfølgelig skal I forbi til en kop kaffe eller måske et glas vin!..;-D knus

      Slet
  3. Det er altså godt at du har fået lidt ferie. Vi gennemførte vores flytning uden, og det kan bestemt ikke anbefales.

    Det bliver så dejligt for jer at få lidt udenomsplads, og jeg er spændt på at finde ud af om I også får plads til en lille pøl med padder - mistænker at han er slemt glad for sådanne :-)

    Grillplads og alt det andet - det skal nok komme.

    SvarSlet
    Svar
    1. Han er glad for tudser og frøer og det er jeg faktisk også, synes de er skønne, men nu må vi om der bliver plads..;-D

      Slet
  4. Jeg kan godt forstå du allerede stresser,og blog land løber ingen steder,❤50 Årsdagen , da jeg fyldte 50 ville jeg rejse ud af landet,ville holde min vinterferien , men nej gammelchefen ville ikke som jeg , så det var en træls dag ....men mon ikke du får en go dag og bliver fejret med alle dine kollegaer , ❤trist for din mor føler med hende , pøj pøj med det hele

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg prøver at lade være med at stresse, og jo jeg er sikker på at jeg får en hyggelig dag selvom jeg skal sidde på min pind..og tak..;-D

      Slet
  5. Ih, hvor er det godt, at du har fået en uges ferie til flytning!! Lige pludselig er der tusind ting, der skal ordnes, og man bliver altså let lidt snurrende. I har så ovenikøbet din svigermors lejlighed at få styr på. Og familien - både den yngre og den ældre. Pyh, bliver helt forpustet på dine vegne. Men selvfølgelig når du det hele - nu har du jo fået fri ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Selvfølgelig når vi det hele, i starten kan det jo bare godt virke lidt voldsomt men det går nok og ja dejligt at jeg har fået fri..;-D

      Slet
  6. Mærkeligt som tingene altid skal falde sammen! I får da nok at se til, men godt du fik ferie.
    Under min flytning brugte jeg et af Kong Mor's forslag med at give hver kasse et værelsesnummer og et kassenummer og så skrive ned i en bog, hvad der var i hver enkelt kasse - ret præcist faktisk. Og det var en leg at pakke ud, jeg vidste præcis hvor jeg havde det hele. Også når noget var blevet pakket lidt for tidligt og måtte op af kassen igen inden flytningen ;o)
    Trist med din mor, det er et stort savn at miste et kæledyr.

    Jeg håber I trods alt kommer igennem det hele uden alt for meget stress.
    KH Anette

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har læst Kong Mors flytteindlæg, og det er en smart idé som jeg også vil bruge..og ja det er trist for min mor...:-(

      Slet
  7. Jeg behøver ikke at gentage andres ord, så jeg vælger at kommentere opvaskemaskinen :) Slig en sag har Rimkogeren og jeg haft de seneste 7-8 år; mente jo ellers, at når vi kun var 2 personer til hverdag, så ville det være en slags frås, men heldigvis overtalte en ven os. Ud røg et køkkenskab, og ind kom vidunderet, hurra. Vi sparer pænt med vand, slipper for den daglige, sure tjans, og i øvrigt bliver maskinen (hos os) fyldt på 2 dage!

    SvarSlet
    Svar
    1. hihi Jimmi syntes også det var fråds indtil jeg sagde at så var opvasketjansen da bare hans fast både morgen middag og aften og så var det helt i orden at investere i sådan en maskine, så det glæder jeg mig også til..;-D

      Slet
  8. Det ser altid uoverskueligt ud, indtil man er midt i det hele - så kører det bare, og det kommer det også til for jer. Det er jo spændende, hvad I skal i gang med, og så klarer man bare det hele :-)
    FEDT, at I får opvaskemaskine - det er skønt også selv om man kun er to :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Selvfølgelig kommer det til at køre, der hvor det roder mest er nok i mit hovede..;-D og ja det bliver fedt med en opvaskemaskine..:-D

      Slet
  9. Hvor er det skønt, at I skal flytte ned til jorden; det må være en stor drøm, der går i opfyldelse; og I får have, så kattene kan være ude, det kommer de til at elske, når de lige har vænnet sig til den store verden udenfor vinduerne. Godt at de skal chippes og vaccineres, der er ingen grund til at risikere det mindste.

    En opvaskemaskine: hvor FEDT, glæd dig bare til den også. Selv vasker jeg op i hånden for der er kun mig i min husholdning, men hvor er jeg egentlig træt af, at der altid står et eller andet på køkkenbordet og venter på opvask. Det kommer til at se rodet ud; hvis jeg nu havde en opvaskemaskine, var det bare at stille koppen ind, så ville her se pænt ud altid.

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej vi vil ikke risikere noget med de gamle tøser og de skal nok komme til at holde af at smide sig i græsset og det bliver dejligt ikke at skulle se på højhusene, men på naboens hæk, det bliver godt..;-D

      Slet
  10. Hvor er det skønt du kan få fri når i skal flytte. Det bliver da skønt for jer. Hvor stort er det nu huset er?

    SvarSlet
    Svar
    1. Huset er på 87 m2, så det er fint plads til os og pigerne..;-D

      Slet
  11. Jeg kan godt forstå, hvis du er lidt forpustet på forhånd. En uges ferie er nok en god investering. Jeg krydser fingre for, at det bare kommer til at glide. Knus og god kamp.....

    SvarSlet
  12. Jeg kan gentage alt det de andre har skrevet :-)
    Jeg fik opvaskemaskine, for 29 år siden, da vi fik barn nr. 2 og jeg skulle starte arbejde efter 3 måneders orlov. Jeg orkede ikke at stå i køkkenet sent mere hver eneste aften.
    Da jeg fyldte 50 valgte jeg også at arbejde. Jeg ville jo ikke fejre noget, så det var bare en ganske almindelig dag som alle de andre, hvor jeg gav morgenbrød. Jeg blev dog overrasket af chefen med en stor og meget flot buket blomster, og nogle pæne ord :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi fejrer heller ikke min 50 års dag, men ungerne kommer da forbi om lørdagen og får lidt at spise...;-D

      Slet
  13. Held og lykke med det hele, Annemarie, de andre har skrevet det hele :-) Men opvaskemaskinen! den bliver du glad for :-)

    SvarSlet
  14. Efter endt ferie har jeg lige været på visit hos dig.
    Der sker mange ting, må jeg sige!
    Held og lykke med det hele.

    Skønne vandski billeder her! Virkelig fart over feltet!
    :-) Dorthe

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja der sker meget i øjeblikket og mange tak..;-D

      Slet

Skriv du bare din mening...