torsdag den 23. august 2012

En drøm går i opfyldelse..

Vi er så heldige at få tilbudt et lejet rækkehus i et dejligt stille kvarter tæt på hvor vi bor nu. Vi fik at vide vi var de heldige i torsdag sidste uge, de to første på listen havde sagt nej tak og det var vi jo glade for. Det skal gøres en hel del i stand, men heldigvis ikke af os. Der kommer et helt nyt køkken op, der bliver malet og slebet gulve så det er klart til at flytte ind i den 1. oktober. Vi får ca 20 kvm mindre end vi har nu, men det er godt indrettet så vi burde få plads til de fleste af vores møbler og der er et skur hvor motorcyklerne kan stå.
Der er mange ting der skal falde på plads, vi har jo også boet efter svigermor der skal ordnes, så det bliver nok lidt hektisk i den næste månedstid, men vi glæder os vildt meget til at flytte. Vi er også meget spændte på hvordan “tøserne” reagerer på at flytte og at der er en have de kan komme ud i. Heldigvis er der allerede hegn i haven så det behøver vi ikke investere i, vi vil jo nødig have at de går udenfor haven, de har aldrig været udenfor før, kun på altaen, så deres verden bliver også lige pludselig udvidet og det kan måske godt virke overvældende på et par ældre damer. Huset er i tre etager, 2 værelser på første sal, toilet, køkken, stue og spisestue i stueetagen, og en dejlig stor kælder hvor der er plads til et dejligt stort vaskerum, og et mindre til opbevaring. Der skal gøres meget i haven, vi vil gerne have en stor terrasse men vi har jo hele vinteren til at planlægge hvordan haven skal se ud. Det er næsten ikke til at fatte at min drøm om et lille rækkehus endelig er gået i opfyldelse, jeg tror ikke det går op for mig før vi er flyttet ind.  IMG_0238Forreste del af rækkehuset.IMG_0321 Haven og bagsiden af rækkehuset.IMG_0322  En lille terrasse gemt bag blomster og ukrudt.IMG_0230 IMG_0231   En kæmpe syrisk rose, nærmest et helt træ, som vi håber vi kan flytte ned i den anden ende af haven.IMG_0212 Køkkenvinduet med udsigt til terrassen.
IMG_0234Det kommende køkken.  IMG_0235
IMG_0214 Spisestuen.
IMG_0215 Lige nu ser det forfærdeligt ud, men det skal nok blive godt når håndværkerne er færdige. IMG_0325
Og så skal jeg have lidt blomster og en stor terrasse og fuglekasser og grill og havemøbler og solvogne og ligusterhæk og en sommerfuglebusk og et soppebassin til børnebørnene og hyggesteder til “tøserne” OG EN HEL MASSE TING DER GØR LIVET HYGGELIGT I EN HAVE!  DET BLIVER SÅ GODT!!
Nåååeh ja, Jimmi, han skal have en hækkeklipper og en plæneklipper og en ny boremaskine!

48 kommentarer:

 1. smiler kærligt med en sommerfugleglæde i min mave, for hvor lyder du bare lykkelig og glad, det bliver en drøm mec en lille have med havegrill, plæneklipper solvogne ,livet er dejligt i en have KÆMPE STORT TILLYKKE Annemarie og Jimmy

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, og ja er glad for at vi får rækkehus..;-D

   Slet
 2. KÆMPE tillykke!! Det bliver da fantastisk. Kan godt se, at der lige er et par småting, der skal ordnes hist og her, meeen det kan jo komme hen ad vejen. Og ja, selvfølgelig skal det da falde sammen med, at I skal ordne boet efter din svigermor. Sådan er det altid. Da vi flyttede til det nuværende hus, faldt det sammen med, at min bror flyttede til en anden lejlighed, og at mine forældre flyttede fra gården på landet til et parcelhus. Ingen kunne derfor hjælpe hinanden. Oveni skulle min svigermor da også lige flytte i noget etplans-noget. Jeg håber, I har et godt overlap, hvor I har både lejlighed og rækkehus, så I ikke behøver at få stress?? Men altså - først og fremmest - tillykke :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha sikke en omgang I var igennem..Nej vi springer overlappet over, det skal nok gå...Og tusinde tak..;-D

   Slet
 3. Tillykke. Det ser virkelig dejlig ud det rækkehus. Med drømmen om hvordan det kommer til at se ud, så synes jeg tit at det store arbejde går lettere :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det skal da nok gå, og det er et dejligt rækkehus..;-D

   Slet
 4. Tillykke Annemarie - hvor er det dejligt for jer! Ja, I får nok travlt nu, hvor din svigermors bo også skal ordnes. Jeg er jo lokalkendt, og det er et skønt sted, I kommer til at bo.
  Klem og en god dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et skønt område vi kommer til at bo i...Klem..;-D

   Slet
 5. Åhh, godt at du lige kunne finde et par ting eller tre, som Jimmi skal ha' ;-)

  Pøj, pøj, med alt sammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ja da han skal jo også have lidt nyt..Og tak..;-D

   Slet
 6. Et stort tillykke herfra :-) Du lyder simpelthen så stjerneglad, at man kun kan smile, når man læser dit indlæg.
  Det lyder som om, du vil stornyde at få en pæn have ud af det - der er vist masser af muligheder for nogle hyggekroge hist og pist - og hvor skønt, at det ikke er jeres ansvar at ordne huset indvendigt.
  Rigtig god fornøjelse - I klarer sagtens det hele med den motivation, du viser her :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Ellen, og ja jeg er stjerneglad og selvfølgelig er Jimmi det også, han glæder sig lige så meget som jeg gør..;-D

   Slet
 7. Hvor ser det dejligt ud - kan da godt forstå at i glæder jer. Det bliver sjovt at høre hvad de to gamle damer siger til flytteriet - Oscar er glad for at kunne gå ud på terrassen, men kommer han udenfor den uden snor, bliver han utryg og skynder sig hjem.

  Klem herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver spændende hvad de gør når vi flytter..Klem..;-D

   Slet
 8. Kæmpe tillykke herfra også - det bliver da så skønt at flytte i rækkehus, og det er et stort plus, at alting er nyt, når I flytter ind i det. Der er ikke noget som et helt nyt køkken.

  Min erfaring er, at kattene let vænner sig til de nye ting, og de kommer garanteret til at elske at være ud i haven, hvis I er der. I starten vil de nok være lidt forsigtige, men snart vil de indvie deres nye territorium.

  Det er helt tydeligt, at du glæder dig meget og det er der ikke noget at sige til. Jeg forventer mange rækkehus-billeder her på bloggen i den kommende tid - der er jo ikke længe til 1. oktober.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og jeg glæder mig til et nyt køkken, det har jeg aldrig haft, kun gamle slidte..Og jo mon ikke der kommer nogle billeder hen ad vejen..;-D

   Slet
 9. Fantastisk...det kan da kun blive godt :-)
  Et stort tillykke til jer...glæder mig til at se meget mere *KNUS*

  SvarSlet
 10. Jeg har købt mig en lap-top har haft travlt med at studere vidunderet. Kommer til at tænke på en professor som i 1946 udtalte: "I år 2000 vil der højst være fire computere i hele verden!" SUK.'
  Nu er jeg tilbage og må sige: Det er godt nok en turbulent periode i nu er inde i. Jeg både kondolerer og gratulerer.
  Jimmi vil have en plæneklipper, OK, men jeg synes, det er da dig, der skal bruge den, så kan han sidde mageligt tilbagelænet med en kold øl og nyde at se dig knokle i dit ansigts sved.

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe, jeg har foreslået at jeg klipper græs og hæk, så overtager han køkkentjansen med madlavning, opvask og handlen ind, men det syntes han ikke var nogen god byttehandel..;-D

   Slet
 11. Dette så da virkelig spennende ut. Lykke til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er spændende og tak..;-D

   Slet
 12. Kæmpe stort tillykke...:-)

  Jeg ved der er laaaaaaaang ventetid på de eftertraktede rækkehuse..så hvor skønt for jer og tøserne.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er lang ventetid, tror jeg har stået på venteliste i ca 17 år..;-D

   Slet
 13. Stort tillykke med den nye bolig. Det er skønt med en lille og overkommelig have. Det bliver spændende at se hvordan "tøserne" reagerer på det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og ja det er en overkommelig have..,-D

   Slet
 14. Fra skrot til slot!
  Stort tillykke med den nye bolig. Hvor bliver det dejligt!
  Næste sommer i haven med Naja og 'Gorm', spinnende katte under buskene. Det kan næsten ikke blive bedre :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. P.S. Henviser til billederne med min 'overskrift', bare så det ikke bliver misforstået ;0)

   Slet
  2. hihi, ja det var jeg godt klar over, regnede ikke med at du kaldte mit nuværende hjem for skrot..;-D Ja det bliver godt til næste sommer, med unger og katte i haven..;-D

   Slet
 15. Også et kæmpe stort tillykke herfra. Ih hvor bliver det spændende. Jeg glæder mig sammen med jer. Efter 17 års ventetid er det også på tide at ønsket går i opfyldelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, det bliver spændende. Vi har godt nok stået passive i et par år, men var smadderheldige da vi besluttede at melde os aktive på listen igen..;-D

   Slet
 16. Tillykke, det bliver så godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene, det bare så godt..;-D

   Slet
 17. Hvor er det bare super.. Stort tillykke, det glæder vi os til at se.. :-)
  Fedt når det hele faldt i hak, I har meget at glæde jer til og over i de kommende måneder.
  Knus til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Inge, og selvfølgelig skal I da komme og se rækkehuset...Knus til jer..;-D

   Slet
 18. Spændende spændende. 1000-gange tilykke. Fedt når drømme går i opfyldelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er spændende, det ved du jo selv..Og mange tak..;-D

   Slet
 19. Stort tillykke herfra også. Det er skønt at kunne gå ud med kaffekoppen, og at tage en lille havetur, inden man smutter om morgenen. Og at det så ydermere bliver sat i stand til jer. Jeg forstår til fulde, at du er stjerneglad. Tillykke og knus herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Susanne, ja jeg glæder mig til morgenture i haven med min kaffekop, elsker de stille morgener inden alle andre står op..Knus

   Slet
 20. Nøeeeej hvor er I heldige.. tillykke med det og god fornøjelse med flytningen. Håber I når at blive færdige og klar til dét store slag.

  Det er dejligt at flytte ind i noget der er nyrenoveret og endnu bedre at få adgang til et lille stykke med grønt.

  Og så har jeg da lige et punkt til på jeres ønskeseddel.. den lille grå skal vel have et anhængertræk, så du undgår at få haveaffald plus det løse ind i bilen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og det bliver godt at flytte til en anden bolig og få en lille have..Anhængertræk er vist lidt dyrt at få monteret, så haveaffaldet må nok i sække og så i bagagerummet. ;-D

   Slet
 21. Stort tillykke herfra!
  Det bliver da dejligt med have og et nyistandsat rækkehus. Livet er skønt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og ja livet er skønt..;-D

   Slet
 22. Det ser ud til at kunne gøres til et rigtig hyggeligt sted, tillykke med det. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror vi også det kan og tak..;-D

   Slet
 23. Hvor helt igennem skønt og vidunderligt for jer at komme under eget tag!! Også selvom det er til leje!
  Bil sidste år, hus i år.. hvad kan det ikke ende med? :-)
  Tillykke i hvert fald!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og motorcykler og kano og nyt lille barnebarn til december, det bliver så godt..og tak..;-D

   Slet
 24. Sikke en masse gode ting der sker i jeres liv nu. Har stort set ikke væeret ude i blogland i uger, så det er svært at føge med. Med et her er bestemt et af de skønneste indlæg.

  Knus og god weekend.

  SvarSlet
 25. Så er sommeren forbi og forhåbentligt at din projekt nået at blive færdig. Glæder mig da til at se resultatet, håber at du blogger lidt om det senere tidspunkt

  http://gulvafslibning.co/

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...