tirsdag den 21. august 2012

En dejlig varm aften..

hvor vi besluttede at den skulle nydes med fejring af bryllupsdagen og det gøres bedst med stegeflæsk og udsigt over Furesøen. Det ville alligevel blive lidt for trist at sidde hjemme i det skønne vejr, hvem ved om vi får flere af de skønne aftener, hvor man kan sidde udenfor uden de store trøjer på og med bare ben uden at fryse. SAM_8175 SAM_8178 SAM_8180 SAM_8186

21 kommentarer:

 1. God idé at fejre jeres bryllupsdag og sikke et dejligt sted - hvor er det, Annemarie?
  Klem og god tirsdag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte, det er Farum Marina, et dejligt sted med sød betjening..Klem

   Slet
 2. Uhmmm det ser godt ud.. God måde at fejre på alligevel.. :-)
  Knus og varme tanker til jer i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi kunne alligevel ikke bare sidde hjemme og så kunne vi ligeså godt få noget godt at spise..Knus og tak..

   Slet
 3. Det ser dejligt ud. Sender jer de varmeste tanker i dag...

  SvarSlet
 4. Hej! Jag tror att hösten kommit hit nordpå för det har regnat hela natten och himlen är fortfarande grå. Ha en fin dag !

  SvarSlet
 5. Det ser hyggeligt ud , godt i fejrede dagen , tænker på jer ❤

  SvarSlet
 6. Uhm, persillesovs! Dejligt, at I alligevel fik tid og lyst til at fejre bryllupsdagen. Ser ud til at være et hyggeligt sted. Vil tænke på jer idag.

  SvarSlet
 7. Kære Annemarie, gode og triste nyheder mellem hinanden, siden sidst. Først og fremmest hjertelig tillykke med 1 års bryllupsdagen, vi havde vores i Februar ☺. Næst, hvor bliver det sjovt med en lille Gorm til Naja, også for alle os der læser med hos dig, så får en vi endnu flere af dine skønne, skønne billeder at kigge på (håber jeg).
  Det gør mig ondt at du svigermor er død, det er så hårdt.
  Knus til dig og tak for pragtfulde feriekig.

  SvarSlet
 8. Et stort tillykke med bryllupsdagen♥ Hvor dejligt at I fik fejret selvom det ikke er lette tider. Gør mig ondt at høre om svigermor. Tillykke med at der er et nyt lille barnebarn på vej. Knus og varme tanker♥

  SvarSlet
 9. Hei!
  Grattis så mye med 1 års dagen. Ser ut til at dere koste dere godt!

  Klem

  SvarSlet
 10. Wow - der er vist ikke mange restauranter som har sådan en udsigt. Og stegt flæsk og persillesovs - bortset fra stegt flæsk, så er det jo bare yndlingsret nummer 1, hahaha...... Jeg synes det lyder som en helt perfekt måde at fejre dagen på.

  Til lykke bryllupsdagen! :-D

  SvarSlet
 11. Det ser virkelig hyggeligt ud! God mad, godt selskab og skøn udsigt, den er da godt for sindstilstanden!

  SvarSlet
 12. Godt at I fik fejret jer selv lidt her midt i alt det triste, som I også skal tage jer af. Det ser ud til, at der var rigelige mængder af det stegte flæsk; og så persillesovs og nye kartofler - mums bedre bliver det ikke.

  Jeg tænker på jer i dag!

  SvarSlet
 13. Tillykke med igår!!! ... Tænk at der er virkeligt gået et år hvor der er sket meget og næsten ingenting. Ja Disse dage skal virkelig nydes og det er nogle skønne billeder I har fået taget. Hav en rigtig god uge

  SvarSlet
 14. Tillykke med bryllupsdagen i går. Et ret meget bedre sted, kunne vist ikke findes på sommerens varmeste dag, og stegt flæsk er altid godt.
  Mange tanker til jer i dag.

  SvarSlet
 15. Dejligt at se at I havde en god aften i går.. men tænkte på jer i dag og håber at dagen forløb så godt som den nu kunne den triste anledning taget i betragtning.

  Og så skal der altså nok komme flere af de gode aftener.. det plejer der jo. Og i øvrigt har vi snart ferie igen såeeeh...

  SvarSlet
 16. Undskyld men I får lige en fælles hilsen igen..Tusinde tak for søde kommentarer og varme tanker, blogland er et dejligt sted med så mange søde mennesker som jeg er rigtig glad for at være i kontakt med, jeres søde ord varmer altid og ind imellem får man jo sig også et godt grin..Endnu en gang tak..

  SvarSlet
 17. Forsinket tillykke med bryllupsdagen - det lyder godt i lige fandt energi til at gå ud og spise sammen. Skøn udsigt i havde!

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...