søndag den 12. august 2012

En afbrudt kanotur..

Vi havde planlagt en weekend på Furesøen, vejret var jo perfekt, søen var næsten spejlblank og solen bagte. Vi kom da også op til den anden ende af søen (Farum/Birkerød siden) fik frokost og daset et par timer da Jimmi så blev dårlig, svimmel, frysende og begyndte at kaste op. Han ville ikke hjem, vi kunne bare tage til Farum kanoklub, hvor han også er medlem, men det syntes jeg ikke var nogen god idé, så vi satte kursen mod Frederiksdal, jeg overtog motoren og så styrede jeg båden hjemad. Selvfølgelig var batteriet ikke ladet helt op, så et stykke af vejen måtte jeg ro, og den er fandme tung at holde i gang, selve båden vejer ca. 100 kg, og 1 stk. syg mand på også ca 100 kg og med mine tynde arme så gik det ikke særligt stærkt til sidst. Heldigvis fik han det lidt bedre så han kunne få båden ned af slusen,  selv ro den hjem til klubben, få den op på broen og ind på hylden. Sjovt var det ikke og han havde det ikke særligt godt, men hjem kom vi omkring kl. 22.00 hvor han gik lige direkte i seng,  og så vidt vides har han sovet lige siden. Hvad dagen så byder på i dag finder vi ud af senere, kommer jo an på hvordan han har det, men så har vi da heldigvis bilen så vi kan køre en tur ud i det skønne vejr.  IMG_0060 IMG_0066 IMG_0068 Brudelys. Det var Jimmi der fik øje på dem.IMG_0082 Det var ellers så skøn en aften, lige til at tage en masse smukke billeder af, men det magtede jeg slet ikke, jeg var lidt bekymret for ham, for når han siger han har det dårligt så har han det virkeligt dårligt og det kunne ses på ham.

UPDATE: Jimmi er stået op, har det fint, spiser lige nu morgenmad, men er lidt træt.

24 kommentarer:

 1. Godmorgen ;-)
  Sikke en tur, og hvor uhyggeligt for dig/jer.
  Jeg ville se at få ham tjekket hos lægen, da det kan være en blodprop som har passeret. Hele hændelsen er jo ej normal, og disse skjulte "dræbere" er ikke til at kimse med.
  God bedring med ham...du kan bare skrive via min mail, hvis du har nogle spørgsmål...knus til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sikke en tur, tror dog ikke det var så farligt, han indrømmede at han også havde frosset dagen før, og der er nogle stykker fra mit arbejde der også har haft det skidt et døgnstid så forhåbentlig er det bare en virus...Men tak for oplysningen..;-D

   Slet
 2. Vejret var perfekt i går til udendørsliv.
  God bedring med Jimmi. Håber en god nats søvn, har fået han lidt mere på højkant.
  God søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var et perfekt vejr i går, håber også han det bedre i dag..;-D

   Slet
 3. Nej da, sikke en tur. Der er åbenbart "nogen" der synes at sygdom skal fylde og afbryde vores ferier, men vi nægter at give op. God bedring med ham.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sikke en tur, og tak..;-D

   Slet
 4. Ja, endelig så kom sola og det har vært helt supert i noen dager nå. Da er det koselig å dra på tur, og du er jo så flink til å ta flotte bilder fra turene deres!

  Ønsker deg en fin søndag! Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja endelig kom solen og det gode vejr..Klem..

   Slet
 5. Det er nogle dejlige billeder. Hvilket kamera bruger du, for synes virkelig du får fanget nogle fine detaljer?

  SvarSlet
 6. Øv, hvor ærgeligt. Fortsat god bedring til staklen (kan se, at han er i bedring - godt for det). Lad nu være med at blive smittet, ikk'! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var øv, og skal prøve at lade være med at blive syg..;-D

   Slet
 7. Der er en kvinde bag enhver mand, men at kvinden både skal fragte kano og mand, er da noget af en styrkeprøve. Det glæder mig at læse, at han er i bedring. Måske I så også kan få lidt glæde af søndagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja når man ikke er vant til at ro så er det lidt hårdt, men det gik heldigvis..;-D

   Slet
 8. Stakkels mand og synd, at I fik spoleret jeres planer, men sådan går det en gang imellem - vi kender det godt ;-) Godt, at han er bedre, man er bare lidt som en karklud bagefter.
  Brudelys er meget smuk - den kendte jeg slet ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ind imellem så kommer der jo noget i vejen, og godt at det ikke var værre, det her tog jo kun et døgns tid, det var værre for jer..Brudelys er meget smuk og jeg kendte den heller ikke..;-D

   Slet
 9. Synd for ham og dig, god bedring med ham. Typisk at være syg i weekenden og klar til, at gå på arbejde på mandag... :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er typisk, men vi har da fået noget ud af dagen..;-D

   Slet
 10. dejligt at læse at Jimmi har det godt igen. Lyder som en en dags virus ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nok bare en dags virus..;-D heldigvis

   Slet
 11. Jeg kan heldigvis se, at Jimmi har det godt igen - men sikke en forskrækkelse! Skønne billeder du har taget. Klem og god søndag eftermiddag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var lidt af en forskrækkelse for han så virkelig skidt ud...;-D

   Slet
 12. Godt I valgte, at tage hjem når han nu var syg. Godt han er på rette møl igen. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også at det var den rette beslutning selvom han ikke var meget for det..;-D

   Slet

Skriv du bare din mening...