tirsdag den 24. juli 2012

Bornholm.

Vi kom hjem i går eftermiddags efter en dejlig tur til klippeøen i Østersøen. Det var med meget blandet vejr, vi kunne godt have ønsket os noget mere sol og varme, men trods det blandede vejr fik vi da set en del af øen og vi må indrømme at vi er lidt trætte efter al den vandren rundt og kravlen på klipper så nu bliver det til et par dage i kanoen så vi også kan få lidt sol på de sommerblege kroppe, udover den vi har fået i ansigterne og på hænderne. IMG_8068Masser af idylliske huse. IMG_8078 Udsigt over Gudhjem.IMG_8165 Hammershus.IMG_8329 Rokkestenen, som Jimmi fik til at vippe en lille smule.IMG_8428Ekkodalen set nedefra, vi valgte den svære vej ned igennem skoven, hvor der var en massen kravlen rundt på klipper.  IMG_8493 En af rundkirkerne i regnvejr, kan ikke huske hvad for en af dem det var!!IMG_8577 Helligdomsklipperne, her Sorte Gryde hvor der også var en masse klatren på klipper.IMG_8616 Opalsøen ved Hammershus med svævebane over søen som vi dog ikke prøvede.IMG_8695 Masser af blæst, bølger og skumsprøjt.IMG_8802 Dueodde med fyrtårnet, desværre blæste det en del så det blev ikke til badning, hverken i vandet eller i solen.IMG_8851 Udsigt over Almindingen, desværre så vi ikke bisonokserne, men der var også masser af skov de kunne gemme sig i.IMG_8893  Udsigt til Hammershus.SAM_8042Sol over Gudhjem, som Jimmi spiste og som han syntes måske var lidt overdrevet i prisen.  SAM_8093 Rønne med de små stræder og gamle huse.SAM_8119 Sidste dag på campingen hvor vejret var nogenlunde så jeg måtte prøve svømmepølen med vand der var opvarmet til 24 grader og med vandrutchebane. SAM_8152  En sidste aftengåtur til over til fårene der gik og græssede lige ved siden af campingen. Det har været en skøn men også lidt anstrengende tur, men vi har da heldigvis et par uger endnu og forhåbentlig med lidt bedre sommervejr end vi har haft indtil nu.

20 kommentarer:

  1. Ser ud til i har oplevet rigtig meget på Bornholm, og sikke nogle smukke billeder du har fået taget. ha en dejlig tur i kano.

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi har set meget på øen, men der er sikkert mere at se endnu. ;-D

      Slet
  2. Skønne billeder der vidner om en dejlig ferie på Bornholm! Rigtig god sommerdag, klem :-)

    SvarSlet
  3. kære , Bornholm er et af de skønneste steder i Danmark , jeg er næsten sikker på det er Østerlars kirke du har besøgt,nyd solen de næste dage...
    kh jonna

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi besøgte tre rundkirker samme dag, og jeg kan simpelthen ikke huske rækkefølgen, men du har muligvis ret. og tak..;-D

      Slet
  4. Bornholm er en skøn plet. Jeg vil rigtig gerne tilbage. Fortsat god ferie. Nu kan I nyde solen og varmen. Knus.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have og du kan tro vi skal nyde..Knus

      Slet
  5. Det er da en dejlig tur I har været på, og vejret...tjaaa - det kan man jo ikke spå om ;-) Fortsat god ferie til jer...sol over gudhjem - mums!, hvis jeg ellers lige kan afsætte 1-2 timer til dissekering af fisken...BEN!!! haha...knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have, fisken var uden ben, jeg nøjedes med et par fiskedeller..;-D knus

      Slet
  6. WOW nogle billeder du deler med os her!!! Det ser skønt ud. Har aldrig været på øen, men det må jeg engang.
    Nu har du fået solen til kanotur, så .........GOD TUR!

    :-) Dorthe

    SvarSlet
  7. Der er smukt på Bornholm og ja nu har vi fået sol og tak..;-D

    SvarSlet
  8. Hvis vejret havde været pænt varmere, ville Jeres oplevelser på Bornholm være blevet andre; dem får I næste gang, hvor der vil være sol over ikke bare Gudhjem, men hele Bornholm :)
    Skønne fotos fra en dejlig, dansk ø - fortsat god ferie :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi håber på mere sol en anden gang..og tak..;-D

      Slet
  9. Det er efterhånden nogle år siden jeg har været på Bornholm, så jeg sidder her og storglæder mig over dine dejlige billeder fra solskinsøen..
    Det lyder som en skæn uge I har haft derovre, selv om I hverken fik set bison eller oplevet den helt vilde sommervarme.
    Knus og velkommen hjem :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi havde det dejligt også selvom det ikke var særligt varmt,men varmen den får vi så til gengæld nu..Knus og tak..;-D

      Slet
  10. Der ser så skønt ud på Bornholm. Jeg vil så gerne dertil og det er da ikke blevet mindre interessant efter at have set dine billeder :) fortsat god ferie :)

    SvarSlet
  11. Du har da fået taget mange dejlige feriebilleder med blå himmel og blåt vand, selv om du siger, vejret har været så dårligt ;-)
    Bornholm er en skøn ø, og I har fået oplevet en hel masse på få dage.
    Det er skønt at klatre i klipper, ikke? I må en tur til Norge engang ;-)
    Nyd den sidste del af ferien :-)

    SvarSlet
  12. Trods vekslende vejrtyper har I da nået at opleve en masse :-) Dejlige billeder.

    SvarSlet

Skriv du bare din mening...