torsdag den 7. juni 2012

Lidt andet end dyr i Dyrehaven.

der findes bl.a en masse skønne gamle træer med sjove og anderledes stammer end lige op og ned. IMG_6516 IMG_6520 IMG_6523 IMG_6571 IMG_6573

I går aftes kørte vi en tur på mc’erne og besøgte nogle venner mc-venner vi ikke havde set i lang tid, de har to skønne hunde som selvfølgelig skulle kløes en del. Efter et par timer var der noget kløede af pokker til på min underarm og efter et stykke tid hev jeg ærmet på trøjen op for at se hvad pokker det var der bed så meget, og sørme om der ikke sad en flåt!!! Adder, væk med den, men underligt at jeg ikke har fået nogle på mig i Dyrehaven hvor jeg har kravlet rundt i græsset tæt på hjortene, der skulle da være en større chance for at få de kryb på sig…

18 kommentarer:

 1. Skønne billeder fra Dyrehaven af de krogede træer! Uha, sikke noget med flåten - hold endelig øje med bidstedet for at se, at der ikke kommer en rød ring. Klem og god fredag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro jeg holder øje. Klem og i lige måde..;-D

   Slet
 2. Ja der er meget andet end dyr i Dyrehaven, det er rigtig gode billeder du har fanget derude.
  Jeg hader flåter, du har helt sikkert arvet den fra en af hundene..
  Knus og god fredag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, og ja er også helt sikker på at den er kravlet fra en af hundene over på mig..Knus..;-D

   Slet
 3. Godt set, flotte billeder fra dyrhaven,puha et flåt på din arm, jeg fryser helt, har dog taget en del flåter af mine hunde igennem årene,jeg gyser gver gang rigtig god week-end til dig ,,,

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og en god weekend til dig..;-D

   Slet
 4. Skønne billeder - jeg nød dem meget!
  Siger som Madame; hold øje med at alt er kommet med væk, af den flåt!

  Rigtig god weekend til jer!
  :-) Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og jeg skal nok holde øje...;-D

   Slet
 5. Ahh - både mine yndlingsmotiver og mit hadedyr i samme indlæg :-)
  Flåter klør heldigvis også på mig - der er ikke ret mange, der overhovedet kan mærke dem, før det er for sent. Men hos mig bliver de altid opdaget efter ganske få timer, så de når aldrig at få bidt sig rigtig fast. Man siger jo, at det som hovedregel er risikofrit, hvis de ikke når at sidde i 24 timer. Det håber jeg så er rigtigt, for jeg får flåter hvert eneste år ... det er den eneste ulempe ved at have sommerhus i Sverige :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig træer!..Og det kløede helt afsindigt vild, den har højst siddet en halv times før den måtte forlade min krop igen..Håber det passer det med de 24 timer..;-D

   Slet
 6. Flåter er kun farlige hvis de har borrelia i sig, det har ikke alle. Derfor forstår jeg ikke det med de 24 timer, for jeg mener at det er hip som hap om det er 24 timer eller ej. Det vigtigste er dog at huske at det er om 2 uger, at det røde udslæt kommer og så skal du i antibiotika behandling. Det er hvis man ikke får den behandling, at borreliavirus kan sætte sig på nerverødder og lave ravage. Jeg har haft borreliainfektion og fik behandling, jeg havde overhovedet ikke bemærket en flåt.
  Tak for smukke billeder, hvor er dog mange skønne steder i Danmark. God weekend til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok holde øje, det sidder heldigvis på underarmen så det er til at få hurtigt øje på..og tak..;-D

   Slet
  2. Undskyld, jeg blander mig i tråden ... men jeg googlede 'flåtbid 24 timer' og fik 30000 hit ...
   Her et citat fra Patienthåndbogen: "Det anbefales at fjerne flåter indenfor 24 timer fra den har bidt sig fast, da flåten kan være bærer af to sygdomme, Borreliose og TBE, men Borreliose, som er meget hyppigere end TBE, overføres først når flåten har siddet i over et døgn og suget blod."

   Jeg ledte ikke længe nok rundt til at få en overbevisende forklaring på de 24 timer, men det hævdedes ikke desto mindre hele tiden.

   Slet
  3. Uanset hvor lang tid bæstet har siddet, tror jeg bare man skal holde øje med det, og du må godt blande dig..;-D

   Slet
 7. Flotte bilder fra et koselig sted ... håper du får en fin helg!

  Ireneklemmer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Irene..;-D

   Slet
 8. Jeg kan godt lide billeder med et tema, fx dine træstammes fra Dyrehaven. Af og til øver jeg mig også selv i at tage billeder med temaer, og det er som at give sig selv en udfordring, og det er at bruge kameraet på en ny måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. det er lige det med at se tingene på en ny måde...:-D

   Slet

Skriv du bare din mening...