mandag den 18. juni 2012

Kanotur i sol og regn.

Lørdag eftermiddag tog vi ud i kanoen, vi ville gerne have været i Furesøen, men med det vejr de havde lovet (skybrud og kraftige vindstød) så blev vi i Bagsværd Sø og Lyngby Sø. Lørdag eftermiddag lå vi og nød det lune vejr i bunden af Bagsværd Sø, om aftenen tog vi tilbage til klubben hvor vi varmede lidt mad og hyggede lidt med div. fugle på besøg. Så var det tid til at finde et sted at overnatte og vi også kun lige krøbet ind under oversejlet før det begyndte at styrte ned, så er det rart at kunne sidde i tørvejr i sin kano og nyde regnens trommen. Men vi havde bare glemt en ting, og det var Nybro Kollegiet!!! Vi var lige faldet i søvn, så startede de unge mennesker med at feste, så Jimmi måtte  have fat i padel og motor og finde et andet sted vi kunne fortøjre til, og helst et stykke væk fra kollegiet. Vi fandt et nyt sted, fortøjrede igen, og havde lige sovet et par timer, da styrtregnen begyndte, hold da fast hvor det larmede, det var godt nok voldsomt! Troede aldrig jeg skulle falde i søvn igen i den larm, men det må jeg jo have gjort. IMG_6999   IMG_7019 IMG_7023 IMG_7027 Svaner og krager i kamp om et stykke brød. IMG_7044 Lørdag aften, udsigt til regn, Nybro Kollegiet ligger lige overfor (selvfølgelig gemt bag træerne). IMG_7051Søndags-udsigten, grønne bregner der spejler sig i vandet og søde små ællinger på besøg..IMG_7059 IMG_7062 Familien GÅS på morgensvømmetur.IMG_7069 Lyngby Sø hvor Åkanderne så småt er ved at være på vej.IMG_7013 Hvis du mangler et hus og har små 40 millioner kr i overskud, så kan du købe huset her med udsigt over Bagsværd Sø.

28 kommentarer:

 1. Dejlige billeder fra jeres tur, hvor er de nuttede alle de små. I kunne da også ha festet sammen med de unge.. :-)
  Knus og en god uge til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe, tror ikke de unge gider at have 2 halvgamle nisser med til deres fest..;-D knus og i lige måde

   Slet
 2. Sikke nogle vidunderlige billeder, Annemarie - men det har altså også været en weekend med forhindringer :-) Klem og god mandag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men det har været en god weekend alligevel, og en af dem man husker..;-D

   Slet
 3. Det har vist været en dejlig weekend trods regn og festede unge mennesker. Det går fremad med vejret på jeres ture, men der er plads til forbedringer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er i hvertfald plads til meget bedre vejr...;-D

   Slet
 4. Jeg ville elske at sove så tæt på naturen, som I gør her; med regn og det hele (kun ekstra hyggeligt, når man selv er i tørvejr)- men jeg synes altså I er seje ... jeg ville være sygeligt angst for at kanoen skulle kæntre, når vi bevæger os i søvne.

  SvarSlet
  Svar
  1. I starten var jeg også nervøs, men man lærer at vende sig stille og roligt og det er jo en stor kano vi har så der skal meget til før den tipper..;-D

   Slet
 5. Pragtfulde fuglefotos; der sker så meget nu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der sker meget nu og det går stærkt..;-D

   Slet
 6. Hvor vidunderligt at være så tæt på naturen og det er da også nydelse at kigge på de billeder du deler med os! Godt I flyttet jer og fik søvn i øjnene.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at være tæt på naturen og ja vi fik søvn langt om længe...;-D

   Slet
 7. Motor på en kano?! Det vidste jeg slet ikke, at man kunne - er det ikke en lill bitte smule snyd? ;-)

  Haha, forestiller mig jeres 'henrykkelse', da festen gik igang. Godt I kunne flytte jer til fredeligere omgivelser.

  Sikke en masse nuttede fulgebørn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej ikke ret meget snyd..;-D og jo vi blev virkelig henrykte for musikken..:-(

   Slet
 8. Skønne billeder.
  Godt nok smukt udsigt fra huset til små 48 millioner, men selv om jeg HAVDE haft så mange penge, ja så ville jeg ikke bytte vores lille landsted med dette hus.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er en smuk udsigt men alt for dyr..Og velbekommen..;-D

   Slet
 9. Lige bortset fra kollegiet så lyder det som den MEST fantastiske tur. Er helst til sådan noget udendørs noget og ikke hoteller. Kanotur♥ Her er det alt for varmt at sove udenfor. Genezareth sø er ellers perfekt men oveni varmen er der alt for mange myg om natten. Skønne billeder. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig tur også selvom der er mange myg om aftenen, men de kan heldigvis ikke komme ind under oversejlet når vi har lukket til..;-D knus

   Slet
 10. Pragtfuld tur, tror jeg. Hvis man altså ser bort fra de unge menneskers festivitas og regnen, imponerende at det lykkedes dig at falde i søvn.
  Med hensyn til huset ved Bagsværd sø, hvis jeg skal give 40 mill. for en villa (som om.....☺), så skal den altså også være hvid ☺.

  Jeg har lige nydt alle dine pragtfulde billeder siden sidst, de er alle absolut vidunderlige, men et par stykker springer i øjnene, højlandskvægene fra 6 juni (jeg kan også for mit indre øje se et højlandskvæg i trampolin og forestiller mig pandehåret flagre i vinden ☺), træet fra 7 juni og så selvfølgelig de 2 drenge med deres neonfarvede handsker, der så vidt jeg kan se er i gang med at skrubbe kartofler. Sidst, men ikke mindst billederne af Naja....hun er altså lige til at spise, den lille trold ☺ ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annette, og huset kan males i den farve man ønsker..;-D Og Naj ja hun er lige til at spise..;-D

   Slet
 11. Skønne billeder fra jeres tur.Billedet hvor svanen strækker halsen ud efter brøddet er fantastisk :) God aften til jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Utrolig lang hals sådan en svane kan få..Tak og i lige måde..;-D

   Slet
 12. Min lottogevinst var på 39 kroner i denne uge, så det er nok ikke mig, der skal købe villaen ved søen. Der er nok også lidt for mange gulve at vaske, vil jeg tro.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror at hvis man har råd til sådan en lille knaldhytte mon ikke der så skulle være lidt tilovers til at få en til at vaske gulvene..;-D

   Slet
 13. Kan man sove i en kano???????
  ..
  Vil man det?
  Imponerende! Hyggeligt med en kanotur i hvert fald!

  SvarSlet
 14. Lyder nu alligevel som en god weekend på trods af fest og regn. Dejlige billeder du har fået med dig hjem. Hvem vandt forresten kampen om brødet, svanen eller kragerne?

  Er som Kongen lidt forundret over at kanoen kan anvendes som overnatning, men kan jo godt huske jeg har set billeder af kanoer med "telte" på. Men det kræver da vist at man ligger stille og ikke "går" i søvne. (og hvis man gør - så vågner man jo nok)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kragerne fik brødet, men vi smed også lidt i vandet til svanerne..Man vænner sig til at ligge stille og vende sig stille og roligt...;-D

   Slet

Skriv du bare din mening...