søndag den 10. juni 2012

En dejlig weekend i det svenske.

IMG_6706 IMG_6731 IMG_6744 IMG_6754 IMG_6763 IMG_6772  IMG_6785 IMG_6804 IMG_6806 IMG_6807 IMG_6831 IMG_6866 IMG_6871 IMG_6877 IMG_6896 Tak til Inge og Hasse, Overleveren og kæresten for en dejlig weekend i det svenske..Inge, Hasse, Jimmi og jeg startede med et besøg på Koppererhatten, et sted med stejle klipper hvor der efter sigende skulle være glenter, men vi fik desværre ikke set nogen men der var en smuk udsigt..Så gik turen til Söderåsen, nærmere bestemt hos Lotta på Åsen hvor vi mødtes med Overleveren og kæresten som også var en tur i Sverige. De kender et par steder som vi nok aldrig selv havde fundet på at besøge, bl.a en lille smuk skovsø med tilhørende skovområde, og så Traneröds mose hvor der er lavet gangstier af planker så man ikke risikerer at synke ned i mosen. Vi fik også klatret op i et udkigstår, jeg har stadig ømme lårmuskler, med den smukkeste udsigt over trætoppene.. Efter afsked med Overleveren, gik turen hjem til huset, hvor drengene blev udstyret med vaskehandsker og så gik de ellers til den med liv og sjæl så vi kunne få nyvaskede kartofler til kødet som Hasse grillede for os… Dagen efter var vejret desværre en del mere køligt og blæsende men vi fik set Øresundsbroen fra landsiden, men æv at der ikke var lidt mere sol..Lidt sjov at jeg kan tage billeder af den samme bro hjemme fra højhuset…Men endnu en gang tusinde tak til Inge og Hasse, Overleveren og kæresten for en dejlig weekend, det var lige hvad vi havde brug for…

28 kommentarer:

 1. En perlerække af skønne billeder fra en dejlig weekend i det bedste selskab. :-) Dejligt at se jer i Sverige også.
  Knus til jer begge og tak for et par rigtig gode dage. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, glæder mig til at se flere af dine billeder fra weekenden..Knus og god mandag..;-D

   Slet
 2. Det lyder som en rigtig skøn weekend :)

  SvarSlet
 3. Skønne billeder fra det Svenske, det ser ud til I har hafte en dejlig weekend. God søndag aften.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og det var som sagt en dejlig weekend..;-D

   Slet
 4. Hei!
  Så mange flotte bilder fra turen deres! Skjønner at du har hatt en flott helg!

  Fortsett å nyte dagene! Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig tur..Klem..;-D

   Slet
 5. Ih hvor har I hygget :-D Dejligt at læse ...
  Og hvor er det sjovt at se, hvordan tre par, der oplever det samme, tager tre totalt forskellige sæt billeder. Det beviser med al tydelighed, at det sete afhænger af øjnene, der ser.
  Alle tre billedsæt var fine, men altså ... forskellige ;-)
  God hverdagsuge til dig. Sådan en starter jo desværre snart ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det afhænger helt af øjnene der ser og øv ja arbejdshverdagen starten igen, fridage kunne jeg godt bruge lidt flere af...;-D

   Slet
 6. wau for en week-end, skønne billeder er vild med katten og skovsøen

  SvarSlet
 7. Hvor ser det ud til at have været en hel herlig weekend i Sverige (en sådan har jeg jo også selv haft). Det er så fint at møde nogle af sine medbloggere IRL. Det er nogle dejlige billeder, du har taget; i sær kan jeg godt lide det af katten, men det skyldes måske nok, at jeg er katteelsker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fint at møde folk IRL, og jeg er jo også katteelsker og Bumle er en dejlig kat...;-D

   Slet
 8. Det var dejligt at møde jer og vi var altså rigtigt glade da vi kørte derfra. Det er nogle dejlige billeder og som Ellen rigtigt siger, det er skægt at se hvor forskellige billeder vi har taget, men jeg tog faktisk ikke særligt mange for jeg havde travlt med at snakke med jer på skift, jo :-)

  Og så er mændene altså rigtigt ømme med deres kartoffel-nuldre-handsker... men jeg ved det er effektivt. Men sødt ser det ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle gange får man taget en masse billeder, andre gange er der andre ting der er "vigtigere"...Jo de ser søde ud med kartoffelnuldrehandskerne..;-D Hav en god dag..

   Slet
 9. Jeg kommer ind imellem til at tænke på den gang, hvor billeder var noget, man fik fremkaldt. Når der altså var penge til det. Og var man rigtig uheldig, så røg der en lille formue på dårlige billeder. Ingen fortrydelsesret.

  Dine billeder er som altid fine, og det er da fornøjeligt at læse, at I har haft en dejlig weekend i det svenske.

  god mandag og knus...

  SvarSlet
  Svar
  1. Dengang tog man jo heller ikke så mange billeder, heldigvis kan der jo sorteres med hård hånd..;-D

   Slet
 10. Sikke nogle skønne billeder, og det lyder som den dejligste weekend, I har haft. Vi er begyndt at komme en hel del i Skåne, hvor vi har familie. Klem og god mandag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er meget smukt i Skåne...;-D

   Slet
 11. Hej! Vad trevligt ! Ha en fin dag !

  SvarSlet
 12. Dejligt at I fik en hyggelig weekend i det svenske :)

  SvarSlet
 13. Fantastiske billeder - hvor må det ha været skønt. Og jeg synes det er så dejligt at I er blevet venner. Hurra for internettet. Kan også godt lide billedet af Hasse og Jimmi - dem føler jeg jo også at jeg kender efterhånden ;-) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Man føler at man kommer til at kende folk lidt når man har fulgt dem et par år...Knus

   Slet
 14. .. Hvad var det for en kat? Havde du dine med? Eller er det Inges?
  Det lyder som en dejlig weekend - og billederne er skønne!!

  SvarSlet
 15. Det er Inges kat Bumle, mine blev hjemme..;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...