tirsdag den 29. maj 2012

Pinsekøretur på mc'erne ...

i Nordsjælland. Vi fik kørt et par hundrede kilometer i det Nordsjællandske landskab, det luftede dejligt i går så det var til at holde ud at sidde på "cyklerne" uden at det blev for varmt.. Det blev desværre ikke til så mange billeder, jeg havde travlt med at nyde udsigten, ellers plejer jeg at stoppe for at snuppe et par billeder hist og her, men det må blive næste gang..Der er dog et par stykker fra Hornbæk Havn hvor vi tog en lille pause..Sådanne nogle dejlige pinsedag går desværre alt for hurtigt, men denne gang var vi da heldige at få det gode vejr mens vi havde fri, så det var bare dejligt og forhåbentlig vender sommervejret snart tilbage igen, gerne til weekenden for jeg har 4 fridage i sigte...Det er ikke så ringe endda...

10 kommentarer:

 1. Det må være skønt at være mc'er i disse varme dage. I kan komme langt omkring og mærke brisen, i kinderne og duftene fra markerne. - Og jeres dejlige kanoture er sør'me heller ikke at foragte :-)
  Det er genialt, at et par har opsat parasoller i kanoen. Det glæder mig, at nogle har taget hunden med på oplevelsestur :-)
  Ja, Naja er også dejlig, når hun spiser is :-D
  Du tager altid nogle meget smukke billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt at køre på mc, det kan dog være lidt varmt når vi stiger af pga af køretøjet, men så må man bare knappe lidt op...Vi har også en parasol i båden, det kan blive temmeligt varmt hvis man ikke lige kan få skygge fra f.eks træerne...Og tak for de søde ord..;-D

   Slet
 2. I har virkelig nået meget her i Pinsen. Først kano-tur og så afsted på motorcyklerne. Pyh, det er jo til at blive helt træt af. Så er det godt med en kort arbejdsuge og en ekstra lang weekend forude ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også jeg er træt i dag, så jeg glæder mig allerede til næste weekend...;-D

   Slet
 3. Herlig vær for MC-tur ja ... jeg måtte tilbringe Pinsen alene med katten og reiste ned til sommerstuen ved havet. Der var det svale vinder, enda var det varmt i solen. Så istedet for en skinndress ble det bikini på meg :) Men snart skal vi på tur, og da skal vi se Dolomittene på to hjul, gleder oss! Ha en fin uke!

  Ireneklem

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da spændende med Dolomittene, kan godt forstå i glæder jer..Tak og i lige måde...;-D

   Slet
 4. Ja har det ikke bare været herligt vejr i pinsen? Jeg ved godt at du vil svare ja.

  Min største drøm lige siden min barndom er at få en motorcykel og nyde naturen fra to hjul, at mærke brisen og dufte træer og buske. Det nærmeste jeg kommer motorcykelerfaring er, at en af mine tidligere chefer i afskedsgave gav mig en tur bagpå fra Østerbro til Helsingør, derop ad strandvejen og hjem ad motorvejen. Det var skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en skøn tur, og det er netop det at mærke vejret og alle duftene...Nogen gange sidder jeg bagpå Jimmi hvis jeg ikke selv gider at køre, og så nyder jeg at jeg ikke behøver at køre selv men bare kan sidde og suge til mig...;-D Håber du får prøvet nogle flere ture...

   Slet
 5. I har simpelthen nået alle jeres yndlings-fartøjer i denne pinse.. skønt.. :-)
  Flere knus.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været en skøn pinse...Knus tilbag..;-D

   Slet

Skriv du bare din mening...