søndag den 6. maj 2012

Hejren

fik jeg lige et par billeder af tæt på i dag, da vi var nede med grejet til kanoen i klubben. Vi brugte et par timer på at få ryddet op i kælderrummet og stillet “sommertingene” som f.eks luftmadrasser, sidetasker til mc’erne og teltet…Aaaaah det skal blive godt at komme ud og sove både i kano og telt igen, nu skal temeperaturen bare se at komme lidt højere op både om dagen og natten…Har prøvet at sove i telt i 6 graders varme med en sommersovepose, det er fa…. koldt..SAM_3085SAM_3086Man skal være hurtig da der er mange mennesker på stierne, så den er hurtig væk igen.

26 kommentarer:

 1. WOW hvor et par skønne skud! Den er smuk!

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot :-) Inde i huset kan natten være varm nok, selvom der ikke er varme på, men det er sandelig noget helt andet i telt. Her ønskes heller ingen tilbagegang i vejret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget andet i telt...;-D

   Slet
 3. Ajjjj hvor er den flot, som den spankulerer afsted der.
  Kan sørme godt forstå I snart længes efter at komme ud på weekendture på jeres skønne søer.
  Knus og god aften hos jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro vi længes...Knus og god mandag til dig..;-D

   Slet
 4. Smukke billeder...kan læse at kanoen venter lige om hjørnet ;-D
  Tænk at sådan en smuk fugl også kan bruges i en negativ vending "har du set hende hejren der", hvordan mon det hænger sammen? Knus og en skøn aften til jer...lige om lidt kalder divaneseren..hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et lidt mærkeligt udtryk ikke?..;-D knus

   Slet
 5. Kære Annemarie, hvor har jeg dog nydt alle dine fantastiske billeder - siden sidst. Hvor er Naja blevet stor, utroligt så hurtigt tiden går. Jeg håber at hun hurtigt bliver rask igen.
  Jeg ser en del hejrer hernede, men enten så ligger fotoapparatet i tasken eller så letter hejren, når jeg får det ud af tasken, så det er aldrig blevet til "hejrebilleder" hos mig, men dine her ovenfor er som alle dine billeder, utroligt smukke.
  En god søndag aften til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Naja er blevet stor, det går stærkt og tak skal du have for søde ord..Knus til dig.

   Slet
 6. Fine billeder du har taget. Det er skønt at få sat sommer-tingene frem ikke :) God søndag aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det er skønt at sommeren venter lige om hjørnet..;-D

   Slet
 7. Det er jo mig!! ;-)
  En gammel hejre!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo også en smuk fugl..;-D

   Slet
 8. Fin hejre! Uh, tanken om ude-overnatning i sommersovepose er ikke helt rar. Vejrudsigten truer med nattefrost i det midtjyske :-( Nu må det altså gerne blive vedholdende forår/sommer for min skyld!

  SvarSlet
  Svar
  1. Også for min skyld og nattefrosen må gerne fise hen hvor isbjørnen bor..;-D

   Slet
 9. Flotte skud af hejren. Jeg er kommet hjem efter telttur i weekenden, med to soveposer og en varm kæreste gik det uden at fryse :o) og det var dejligt at komme ud igen.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg tror også jeg ville kunne holde varmen i tykke sovepose, men jeg vil godt lige vente lidt med at overnatte i telt...;-D

   Slet
 10. Gode billeder, og lidt sjovere at fange en hejre på den måde end at gå i Frederiksberg Have og bestikke dem med røde pølser. Mere sportsligt det her :-)

  Lyder dejligt med friluftslivet... man er lidt misundelig. Men min kæreste er lidt for mageligt anlagt til den slags aktiviteter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ja det andet er da lidt usportsligt, og desværre er der mange der ikke bryder sig om at sove telt, jeg synes det er så hyggeligt..;-D

   Slet
 11. Det er nogle meget flotte billeder af hejren, og hHvor lyder det dejligt, at I snart kan sove i kanoen og i telt igen. Jeg så en hejre i Brønshøj forleden dag - det er en stor oplevelse.
  Klem og god mandag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og det bliver dejligt at komme ud igen..;-D klem

   Slet
 12. Hejren er sådan en elegant fugl. Der var en del hejre i det område, hvor jeg voksede op. Klart en af mine favoritter. Smukke billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en flot fugl og tak..;-D

   Slet
 13. Skønne billeder - den er ellers ret sky synes jeg. Også vidunderlige billeder fra Åmosen med træerne i deres fineste lysegrønne skrud - det varer desværre så kort, så det er bare med at nyde det :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det er en sky fugl, man skal bare være hurtig..;-D

   Slet

Skriv du bare din mening...