torsdag den 31. maj 2012

Gillberga …

på Øland, lidt frilandsmuseumsagtig bortset fra at der bor mennesker i nogle af de gamle huse…IMG_5791IMG_5777 IMG_5784 IMG_5788 IMG_5792

Jeg har fundet WLW der har fået nyt udseende, nu skal jeg bare lige vænne mig til det nye og have fundet et copyright mærke, og få fastlåst de indstillinger jeg gerne vil have, der driller det mig, eller også er det for tidligt om morgenen at jeg sidder og roder med det..

12 kommentarer:

 1. Godt at du er ved at have dine programmer tilbage på pc'en. © kan du kopiere ind fra hvor som helst, jeg synes endda det stod der som default da jeg opgraderede mit sidste gang.
  Knus og god dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fandt også en på nettet sidst, jeg må kigge på det igen i aften..Knus

   Slet
 2. Hvor er det smukt at se de gamle huse på Öland! Ja, det minder meget om Frilandsmuseet. Pøj pøj med WLW - klem og ha' en god torsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er meget smukke de gamle hus..Klem..;-D

   Slet
 3. Jeg føler med dig, da jeg har prøvet det et par gange, kan man vel roligt sige.
  Men det er dejligt når først det hele er installeret igen. Du vil føle at du har fået en helt ny model, så frisk bliver den igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja forhåbentlig kører den lidt hurtigere igen, men bliver skønt når tingene er på plads igen..;-D

   Slet
 4. Hvor er det smukke billeder du deler med os i dag.
  Go' vind med pc arbejdet.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 5. Bor der virkelig nogen i de huse. Det må være - helt specielt. Men måske er det 'snyd', og de er indrettet med alle former for moderne komfort?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har sikkert allerede fundet ud af at sætte dine default-billedindstillinger :-) - her har du et helt gratis copyright: © Du kan kopiere tegnet her eller du kan til hver en tid holde Alt-knappen nede, mens du trykker 0169 :-)

   Fin by ... men der boede forhåbentlig ikke nogen i huset på billede nummer tre?

   Slet
  2. Tak skal du have..nej jeg har ikke fået sat indstillingerne endnu, er ikke helt klar over hvordan jeg går det gjort...Nej jeg tror ikke at der boede nogen i det røde hus..;-D

   Slet
 6. Sådan en ny pc giver ekstra arbejde både morgen og aften, man kan jo ikke huske det fra gang til gang.

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...