fredag den 27. april 2012

Hun kommer i eftermiddag

og skal sove hos os, det bliver bare så hyggeligt….Den lille sveske har fået lagt dræn i begge ører pga mellemøresbetændelser og væsketryk,  foruden at hun har fået asmatisk bronkitis og lige nu også har øjenbetændelse…Det er rigtig synd for hende det lille pus…IMG_5054

13 kommentarer:

 1. Lille trolling! Det var synd! Så må hun forkæles lidt hos mormor!

  SvarSlet
 2. Det var mange slemme ting på én gang. Stakkels Sveske. Godt du står parat med mormor-hygge :-)

  SvarSlet
 3. Så er det bare hjem til mormor og morfar til forkælelse. Håber på snarlig bedring til hende.

  SvarSlet
 4. Lille Tulle-mus. Det er så ondt, når det sætter sig på ørene. Jeg håber, at hun hurtigt kommer ovenpå, og at I får hygget max. Jeg skal have Viktor på visit på torsdag. Mon moster glæder sig??? Det tror jeg nok lige. Knus og god aften med Naja.

  SvarSlet
 5. Det er dog helt vildt, hvad den lille størrelse bliver udsat for på een gang. God bedring til Naja :-)

  SvarSlet
 6. Stakkels bette pus. Håber I kan hygge jer og at hun ikke døjer for meget.

  SvarSlet
 7. Stakkels Naja - men så er det godt hun kan hygge sig med mormor - og omvendt. God dag til jer.

  SvarSlet
 8. Det lyder slemt at have alt det på en gang.. I må hygge om hende rigtigt, rigtigt meget.. og ikke tage alt for mange lidet flatterende billeder, som hun kan drilles med til en evt konfirmation :-)

  SvarSlet
 9. Stakkels sveske, så hårdt ramt, øv!
  Jeg plagedes af bronkitis som barn, hvilken betød liggen-i-seng-og-kede-sig samt indtagelse af noget meget ildesmagende, rødt, flydende stads flere gange dagligt. Og vejrtrækningen lød som når sækkepiber "skal varmes op" :)

  SvarSlet
 10. Skøn lille trold, men hvor er det synd med al den sygdom. Der har også været megen sygdom hos mit barnebarn - det er hård kost når de starter i dagpleje eller vuggestue og skal igennem hele rækken af nye vira og bakterier :o(

  SvarSlet
 11. hej alle I får lige en fælles kommentar: Tusinde tak for de søde kommentarer, hun var virkelig skidt, ikke feber, men bare rigtigt pylret, det er der ikke noget at sige til når det løber fra ører, øjne og næse...:-(

  SvarSlet
 12. Rigtig god bedring med lille Naja! Jeg håber, I har haft nogle dejlige dage sammen. Det er gerne noget, de vokser fra - min Frederik var igennem det samme, men det er hårdt så længe, det står på!
  Klem og god lørdag aften til jer :-)

  SvarSlet
 13. Det er næsten ikke til at bære når de er syge de små puslinger.. Godt hun har en dejlig mormor der kan forkæle hende - Knus til dig.

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...