søndag den 18. marts 2012

Lidt mere forårsstemning fra Lyngby Sø

fra sidste søndag hvor vejret jo var skønt de første timer på dagen….I dag ser det vist ikke for godt ud, så ingen fotosafari til mig i dag, havde ellers glædet mig til at få skudt en masse med mit nye objektiv, men så kan jeg jo bruge tiden på at få tømt vasketøjskurven og få ryddet lidt op i mine billeder…IMG_3651IMG_3686IMG_3706IMG_3721IMG_3733

14 kommentarer:

 1. Lækre farver og god forårsstemning.. glæder mig allerede til at se hvad du kan med det nye udstyr, når du kan dét der med udstyr du ikke er tilfreds med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak skal du have, men det objektiv jeg havde med den dag er jeg ganske tilfreds med 70-300 mm Canon Ef-S men jeg manglede et bedre til mindre afstande...Men tak for rosen..;-D

   Slet
 2. Ja det var en dejlig formiddag.. Her i skoven kan vi næsten kun se vores egen grund, resten er indhyllet i dis og tåge.. Måske jeg kan få et par tågede billeder af Øresund på vej hjem.. :-)
  Knus og god søndag med vasketøjskurven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser ud som om det klarer lidt op her, men tror næppe solen kommer til at skinne i dag..Håber I kan finde broen i tågen..Knus og god søndag til dig..

   Slet
 3. Her står den også på vask, vask og vask. Og så måske lidt hjemmebag. Det må komme an på energiniveauet. Dejlig søndag hos jer - knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo lige det med energien..,-D knus

   Slet
 4. Solen lader sig ikke skjule bag tågen her på Midtlolland, så vasketøjet skal luftes ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med vasketøj der dufter af frisk luft...;-D

   Slet
 5. Dejlige billeder. Her siler regnen ned, så her står den også på vask - og strygning, strygning, strygning, æv. God søndag alligevel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og strygningen springer jeg over i dag...;-D God søndag til dig..

   Slet
 6. Dejlige billeder, Annemarie! Nej, vejret er ikke så indbydende i dag - vi har gået tur i tågerne, og man kunne ikke se, at det er forår. Klem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej kedeligt vejr, selvom det ind imellem så ud som opklaring, men blev ikke til noget..;-D

   Slet
 7. Vi har også gråvejr, men det er lunt nok! Skønne billeder du har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været lidt råt her og tak..;-D

   Slet

Skriv du bare din mening...