mandag den 23. januar 2012

Servicemeddelse!!!!

Jeg er desværre blevet ramt af et maveonde, måske madforgiftning,jeg har tilbragt hele søndagen med at kaste op med ca. 15 minutters mellemrum. Det var først omkring kl 18.00 at jeg kunne beholde noget væske i mig og par mariekiks. Så der er nok lige lidt stille her på bloggen, men jeg vender tilbage når jeg har det bedre igen.

17 kommentarer:

 1. Åh din lille stakkel da! Rigtig god bedring og pas på dig selv. Jeg har prøvet at have madforgiftning to gange, og det er absolut ikke sjovt. Husk at drikke meget, rigtig meget, og så spis forsigtigt lidt frugt (æbler, bananer), når du kan. Knus

  SvarSlet
 2. Uf, hvor væmmeligt. Din stakkel :-(
  Jeg håber, du snart er på banen igen. God bedring.

  SvarSlet
 3. Åh nej, rigtig god bedring! Pas på dig selv og mister du for meget væske, bør du blive indlagt. Den tur har vi prøvet her.

  SvarSlet
 4. Øv hvor træls, din stakkel.. Rigtig god bedring, husk at drikke godt med vædske.. Knus og helbredende tanker til dig.

  SvarSlet
 5. God bedring, og du har fået gode råd af de forrige, æbler er bedst revet, ikke noget med mælkeprodukter, kun de syrnede. Drik vand, prøv dig frem med fortyndet saft eller cola.
  Håber du snart er ovenpå igen :-)

  SvarSlet
 6. Øv hvor træls - rigtig god bedring :-)

  SvarSlet
 7. Stakkels dig, Annemarie, du må være helt og aldeles ødelagt af al den opkasten.
  Mange kærlige tanker sendes dig med ønsket om, at dit tilfælde viser sig kortvarigt :)

  SvarSlet
 8. God bedring - øv hvor træls med sådan en omgang.

  SvarSlet
 9. Jeg vil også være med i de gode råd :-) Cola og chips. Og jeg mener det. Colaen skal være bruset af og chipsene hjælper til at holde salt balancen. Colaen kan lidt mere end bare at holde væskebalancen.

  Lyder det vanvittigt? rådet gives til flere af læger :-D

  god bedring ... Håber snart det sker..

  SvarSlet
 10. Huff.....stakkars deg!! TAke care:)
  Klem fra meg:)

  SvarSlet
 11. Øv, sikke en kedelig omgang du er rendt ind i, man bliver så slap i betrækket.
  Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 12. Fy for da pokker. Lad dig passe, og vend tilbage, når du er frisk igen. Rigtig god bedring herfra.

  SvarSlet
 13. God bedring håber du har det bedre nu.

  SvarSlet
 14. Det er RÆDselsfuldt, hvis det er en madforgiftning - drik vand, vand, vand. Og husk så at drikke vand. Om ikke andet så for at have noget at kaste op af.
  Jeg håber du er helt ovre det nu og 'bare' skal have overstået karkludsstadiet, hvilket godt kan tage et par dage, hvis du har brækket dig så længe.
  Stakkel. Jeg føler med dig ... hader virkelig selv sådan noget...

  SvarSlet
 15. Nej hvor synd for dig...det er godt nok noget af det værste. Jeg håber at du snart rejser dig igen fra sygelejet, og forhåbentlig har gemt bonnen fra middagen. Masser af væske, og A38 når du igen kan indtage noget fast føde. God bedring KNUS

  SvarSlet
 16. Kære allesammen tusinde tak for gode råd og søde tanker...Jeg har det bedre har fået en masse væske indenbords, vand, æblejuice og cola, men tror dog at jeg tager en dag mere hjemme, er ikke helt frisk endnu...Det er kun mig og Jimmi der har haft kastet op, så måske er det "kun" en virus, de andre fra selskabet har ikke været dårlige...;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...