torsdag den 12. januar 2012

Ikke hurra, foreløbig...

Meget meget mærkeligt...Jeg kan stadig godt komme ind på kommentarer på min sort/hvide blog, men ikke på Rejens Blog, når kommentar feltet er afkrydset ved: kommentarfelt indlejret nederst på siden. Jeg kan heller ikke svare på f.eks Inges indlæg, da hun også har kommentarfelt nederst...Håber de får det lavet, for det er lidt smart at kunne svare hver enkelt der har kommenteret..;-( Derfor har jeg foreløbig lavet pop up vindue, ellers bliver jeg da for hidsig...

21 kommentarer:

 1. Og jeg kan ikke finde ud af at lægge en kommentar? Dvs hvis denne her kommer igennem, så kan jeg jo..

  Men lige før kunne jeg ikke sende, hvis jeg ikke kendte din mail-adresse, og den har jeg jo aldrig skullet bruge. Så jeg rodede lidt rundt, fandt den, noterede den, kom tilbage for at lægge en kommentar - og nu skal jeg tilsyneladende ikke bruge den??

  Det kan gå hen og blive en af de der dage :-/ Vejret er også skrækkeligt..

  SvarSlet
 2. Fruen: ja det er meget mærkeligt, men jeg havde lige lavet kommentar indstillingerne om så det blev et pop op vindue i stedet for, men så uden svarboks..Jeg håber de finder fejlen i løbet af dagen, ellers må det jo bare være pop op vinduet jeg bruger...Men tak for forsøget med at kontakte mig...Og ja det er også et forfærdeligt vejr...;-)

  SvarSlet
 3. Det var godt, så kan vi igen kommentere. I morges låste siden helt, når jeg gik ind for at kommentere.
  Ja vi må da håbe det bliver løst, det ville være dejligt.
  KH Anette

  SvarSlet
 4. Ja nogle af os får sandelig megen morskab fra Bloggers side af :(

  SvarSlet
 5. Anette: Mærkeligt at siden låser fuldstændig...det gjorde den også hos Inge...;-(

  anjoe: ja haha, rigtigt æv..:-(

  SvarSlet
 6. Det lyder rigtig træls! Jeg synes jævnligt der er folk som har problemer med blogspot. Den slags oplever man aldrig med wordpress - jeg er rigtig glad for, at jeg valgte wordpress da jeg begyndte at blogge, men jeg har svært ved at forstå, hvorfor blogspot ikke får løst disse problemer, så det bliver lidt nemmere at bruge deres system.

  SvarSlet
 7. Jens: det er irreterende når det driller, men ellers plejer det at virke fint nok for mig...Håber også blogspot får det løst...

  SvarSlet
 8. Mit kommentarfelt har skiftet skrifttype og udseende idag - og jeg har intet gjort. Kan bare se at den ser anderledes ud idag....så et eller andet har de vist gang i (?)

  SvarSlet
 9. Bettina: jeg kan se at din side virker, det gør min B/W blog også..Meget meget mærkeligt..;-D

  SvarSlet
 10. Neej, har slet ikke fået set at du har flere blogge. Vil straks kigge lidt nærmere :-))

  SvarSlet
 11. Tror ikke jeg helt skjønner hva dette dreier seg om......men jeg får til å legge igjen kommentar uten problemer iallefall:)
  Lykke til, klem fra meg:)

  SvarSlet
 12. Laura: Kig du bare..,-D

  Guri: nej det er også lidt indviklet hvis man ikke har blogger..;-D Tak og klem fra mig..;-D

  SvarSlet
 13. Jeg har lige prøvet på min blodspot blog og det ser ud tol at virke. Må så se om folk kan kommentere efter jeg har slået det til :)

  SvarSlet
 14. Jeg havde slet ikke opdaget at Blogger har ændret noget, før jeg læser din mail. Nogen har stadig vanskeligheder med at kommentere, har jeg erfaret. Men det går fint for mig :-)

  SvarSlet
 15. Ja det ville være dejligt hvis det virkede.. for mig ser det ud som om det virker fint og uden problemer hvis bare man ikke bruger IE som browser.. Jeg har ingen problemer med at kommentere på indlejrede kommentarer fra Google Chrome.. Jeg ændrede også mit layout til de indlejrede.. men har sat det tilbage igen, så dem der bruger IE også kan kommentere.. :-)

  SvarSlet
 16. Hehe - nu virker det igen, efter du har ændret tilbage til pop-up-vindue - og jeg som blev gal på WP - Blogger er såmænd ikke meget bedre ;-)

  SvarSlet
 17. der er mange forskellige meldinger, og man let blive forvirret...Håber at blogspot får det lavet så os med IE også kan bruge det, og sjovt nok så kan jeg på S/H bloggen, det er så det jeg ikke lige kan forstå...;-D

  SvarSlet
 18. Ups ... der var vist en fotoblog, jeg havde overset. Nu er S/H-bloggen blevet noteret til videre studium ;-)

  SvarSlet
 19. Per: hehe, søg og du skal finde og du fandt..Du er velkommen til at studere..;-D

  SvarSlet
 20. hehehe....
  ...en hidsig Annemarie's blogpost gad jeg altså godt læse :)

  SvarSlet
 21. Kim: Jeg kan skam godt blive lidt hidsig, tror også jeg har lavet et par indlæg hvor temperamentet skinnede lidt igennem...Vist nok i forbindelse med S-toget..;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...