lørdag den 21. januar 2012

Et lille hus til den lille bil

Min lille Swift har fået en garage at putte sig i når den ikke er ude på vejen…Den ligger tæt på bebyggelsen, skal dog gå et stykke for at komme til garageanlægget men pyt med det, bare den er indenfor så risikoen for hærværk mindskes om aftenen/natten…Og så slipper jeg også for at skrabe sne og is af om morgenen, det er en god ting…Og nej jeg har ikke hørt mere i sagen om pulverslukkeren, ved heller ikke om jeg gider gøre mere ud af sagen, bilen har det fint den har fået nogle vaske og noget voks og så må vi polere og pudse på den når vejret bliver lidt lunere…

SAM_2267-1SAM_2268-1SAM_2270-1

10 kommentarer:

 1. Det var da dejligt for dig. Det er altså en stor tryghed at have sin bil under tag (og ikke i farlig nærhed af selskabslokalerne). Skrabe sne og is af den, ved jeg ikke lige om det bliver det største problem i år. Men tillykke med swiftens nye hjem.

  SvarSlet
 2. Sikken en luksusbil du har ;0D
  Den med sne og is kan jeg godt forstå, jeg smiler, når jeg kører (på cykel) forbi de hårdtarbejdende bilister, der står om morgenen og skraber.

  Så tillykke med bilhyblen!

  SvarSlet
 3. Overlever: tak skal du have og nej det bliver vist ikke til megen skraben i år , det er også fint nok..;-D

  Kari: hehe, ja det er den rene luksus...og tak..;-D

  SvarSlet
 4. Tillykke med garagen! Det er nemlig dejligt være fri for at skrabe is af ruderne og ikke være udsat for hærværk på bilen! Klem

  SvarSlet
 5. Åhhh hvor godt du endelig fik din egen garage.. Pyt med at man skal gå lidt længere, det er meget mere trygt at vide at den holder under tag, bag en låst port.
  Knus og en dejlig weekend til jer begge.

  SvarSlet
 6. Den garage ser ud til at være bygget netop til din lille bil - dejligt :-)

  SvarSlet
 7. Madame: tak og ja forhåbentlig undgår jeg både is og hærværk..Klem..

  Inge: ja pyt med det...Knus..;-D

  Fruen: hehe, ja den passer lige, men man skal ikke have for meget på sidebene for at komme ind og ud af bilen..;-D

  SvarSlet
 8. Heldige dig, du slipper for at skrabe is og sne.
  I går kom vi for sent ud, så vi nåede ikke at skrabe is af før Den Langes tog var kørt, så jeg måtte køre ham til gymnasiet.
  Sådan et lille hus forlænger også bilens levetid.
  KH Anette

  SvarSlet
 9. Men du bør måske købe en lille saml-hurtigt sneskovl at medbringe hjemmefra, men det finder du nok ud af om er nødvendigt ;-)

  ...svesken bliver da bare mere og mere charmerende :-D

  SvarSlet
 10. Anette: ja dejligt ikke at skulle is af...Kh..

  Anjoe: ja det kunne være smart med en skovl, men jeg håber da at gårdmændene passer deres job med at feje sne væk...og ja svesken er bare lækker...;-D

  SvarSlet

Skriv du bare din mening...