En restaurant på Enghavevej, hvor jeg var med nogle kollegaer afsted i går aftes til vores egen lille julefrokost, da vi ikke har lyst til at deltage i den store julefrokost der bliver afholdt i morgen aften for et par hundrede mennesker...Det var ganske hyggeligt, vi bestilte alle stegeflæsk så der blev langet godt til fadet...Restauranten var Tove Ditlevsens stamværtshus og det ligner et rigtigt gammelt værtshus, men de serverer dejlig almindelig dansk mad, og det er godt besøgt af både unge og gamle, kendte og mindre kendte...
Men nu tror jeg også at jeg har fået dækket mit stegt flæsk behov for et stykke tid, nu må jeg tage mig sammen og bestille noget andet når jeg skal ud og spise igen...
Stegt flæsk er godt.. meget stegt flæsk er meget godt.. :-) Dejligt med sådan en god aften sammen med kolleger.. :-)
SvarSletInge: hehe, ja jeg kan nok ikke lade være hvis chancen byder sig igen..;D og ja det var meget hyggeligt, stille og roligt...Knus
SvarSlet"Sidder vi ikke godt?" sagde katten. Den sad på flæsket.
SvarSletBo: hehe, jeg fik endda noget med hjem til Trunte, men beklageligvis så spiste Jimmi det meste..;D
SvarSletDet lyder som en dejlig frokost og et rigtig hyggeligt sted.
SvarSletKlem
Mette: det er et hyggeligt sted..;D Klem
SvarSletMuuuums det ser godt ud!
SvarSlet..
Kan man overhovedet få for meget flæsk??
Stine: nej det kan man vel ikke, og tror ikke jeg har rygrad nok til at sige nej tak..;D
SvarSletHmm jeg har aldrig forstået, at stegt flæsk skulle være festmad - jeg spiser det kun sjældent - måske fordi jeg er fra landet :)
SvarSletJeg elsker store julefrokoster :)
Helle: Det gør jeg også, med flæskesteg, mørbradbøffer, fiskefilet, lidt and osv...;D
SvarSletDet kan du ikke være bekendt at vise lige nu, jeg savler og længes, så det må snart på menuen herhjemme :-)
SvarSletJeg ville også takke nej til den julefrokost. De små er meget hyggeligere :-)
Mere flæsk! Jeg elsker det. Og for min skyld kunne det godt være et bud på julefrokosten. På mit arbejde har vi også bestilt bord på en restaurant til en ganske alm. menu med vin og ro til at snakke.
SvarSletDejlig aften til jer. Jeg er på vej til grisenrød...
Stegt flæsk er da også lækkert!
SvarSletDet kunne jeg godt spise lige nu, men aftensmaden er lige om hjørnet, så jeg venter lige lidt ;o)
Pia: undskyld!!!...;D...De små er hyggeligere, jeg gider ikke at vade rundt i fulde mennesker..;D
SvarSletSusanne: Det er hyggeligere at kunne få ro til at snakke sammen...Uhmm Grisenrød er også godt..;D
Kari: Nemlig...Og velbekommen..;D
Selvfølgelig har du da været på Klubben IGEN !!! og du skal da lige nævne de stegte flæsk IKK' haha
SvarSletJeg elsker flæsk ad libitum, men har lidt svært ved at få dem sprøde nok herhjemme. Hvis nogen af jer har nogle tips...så skriv endelig ;-)
En dejlig aften til jer KNUS
Gitte: hehe ja igen, der er nu meget hyggeligt og undskyld til dig også...;D Jeg steger mit flæsk i ovnen, bradepande og bagepapir, hælder fedtet fra med jævne mellemrum, så bliver de dejlige sprøde...;) knus
SvarSletStegt flæsk er altid godt - og det er sågar blevet Tims yndlingsret, som han nærmest forlanger at få serveret, når han er i DK. Det får han så også ... bare ikke om sommeren ;-)
SvarSletJeg steger det også i ovnen, men lægger det på bradepanderisten, for så er jeg fri for at hælde fedtet fra undervejs.
Ellen: Om sommeren kan man også få det mange steder..;D Næste gang smider jeg det på også bradepanderisten..Tak for tippet..;D
SvarSlet